115 blacksmith ve bodcu. Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Blacksmith kasıyorum birkaç gündür, miner charım var 1 tane. Bir karakteri 115 bs yapmak için ortalama kaç ingot gerekiyor ve bunun macrosunu nasıl yapabilirim? Şimdilik kullandığım macroda önce plate gorgeti yapıyor sonra eritiyor ancak çanta gorget dolmaması, her seferinde eritebilmesi için bekleme sürelerini biraz uzun tutmak zorunda kaldım (2-2.5 saniye kadar). Bu macro pc başına geçme durumum olmadığında işe yarıyor ama oldukça yavaş. Önerebileceğiniz bir macro var mı? Birde kaç bodcu yeterli olur?
İyi forumlar.
Blacksmith kasıyorum birkaç gündür, miner charım var 1 tane. Bir karakteri 115 bs yapmak için ortalama kaç ingot gerekiyor ve bunun macrosunu nasıl yapabilirim? Şimdilik kullandığım macroda önce plate gorgeti yapıyor sonra eritiyor ancak çanta gorget dolmaması, her seferinde eritebilmesi için bekleme sürelerini biraz uzun tutmak zorunda kaldım (2-2.5 saniye kadar). Bu macro pc başına geçme durumum olmadığında işe yarıyor ama oldukça yavaş. Önerebileceğiniz bir macro var mı? Birde kaç bodcu yeterli olur?
İyi forumlar.

http://forum.worldofuo.com/yardimci-programlar/ kısmına hiç baktınız mı. Razor kullanmayın easyuo kullanın. eğer razor kullanıp kendim takip ederim diyorsanız süreleri tamamen kaldırın. hiç süre olmasın ve eritme kısmı 2 kere olsun.
örnek :
çift tıkla tong (tipine göre)
bir gump bekle /// bu kesinlkle olmasın, sende süre ekleme
Tıklama (button 21) //// bu makelast oluyor
Tıklama (button 23) //// bu smelt tuşu
Hedef (platemail gorget) tipine göre //// erittiğin eşya
eğer tıklamalarda problem görüyorsan, mesela tong a tıklamasında problşem varsa sayısını arttır.
yani ;
şeklinde olsun.
eğer karışık geldiyse benim anlattığım easyuo kurulum kullanım scriptler başlığına bak.
örnek :
eğer tıklamalarda problem görüyorsan, mesela tong a tıklamasında problşem varsa sayısını arttır.
yani ;
şeklinde olsun.
eğer karışık geldiyse benim anlattığım easyuo kurulum kullanım scriptler başlığına bak.

Bir 115 bs için ortalama olarak 300k ingot gidiyor , Blacksmith scriptini yardımcı programlar bölümünde easy uo için olan scripti eminimki paylaşan vardır...
50-95.2 short spear
95.2-106.2 platemail gorget
106.2-108.8 platemail gloves
108.8-112.5 platemail helm
112.5-116.2 platemail arms
116.2-118.7 platemail legs
118.7-120 platemail tunic
scriptinde bu sıralama olmasına dikkat et, en ekonomik şekilde bu sıralamada kasılıyor.
Kaç bodcu yeter dersen valorite hammer için bence bir tane 120 şart,
115 bodcularla normal,shadow, dull copper bod çekme şansların oldukça yüksek olduğu için valorite ve verite bodlarında sıkıntı yaşayabiliyosun.
Örneğin 115 bsde valorite bod şansı %4.3 verite bod şansı %5.7
120 bsde ise golddan aşağı bod çekmiyorsun ve valorite şansı %18.8 verite bod şansı
%22.7
120 bs için gerekli ingot miktarı yaklaşık 2.2m filan olması lazım yanlış hatırlıyor olabilirim ama 2m ile 2.5m arasında ingot gidiyor. Bir 120 bs kasmak için gereken ingot miktarıyla 8 9 tane 115 bs kasabilirsin ama dediğim gibi bazen 115 bslerden işe yarar tek bod almayabiliyorsun ama 120 bs için öyle bir durum yok.
50-95.2 short spear
95.2-106.2 platemail gorget
106.2-108.8 platemail gloves
108.8-112.5 platemail helm
112.5-116.2 platemail arms
116.2-118.7 platemail legs
118.7-120 platemail tunic
scriptinde bu sıralama olmasına dikkat et, en ekonomik şekilde bu sıralamada kasılıyor.
Kaç bodcu yeter dersen valorite hammer için bence bir tane 120 şart,
115 bodcularla normal,shadow, dull copper bod çekme şansların oldukça yüksek olduğu için valorite ve verite bodlarında sıkıntı yaşayabiliyosun.
Örneğin 115 bsde valorite bod şansı %4.3 verite bod şansı %5.7
120 bsde ise golddan aşağı bod çekmiyorsun ve valorite şansı %18.8 verite bod şansı
%22.7
120 bs için gerekli ingot miktarı yaklaşık 2.2m filan olması lazım yanlış hatırlıyor olabilirim ama 2m ile 2.5m arasında ingot gidiyor. Bir 120 bs kasmak için gereken ingot miktarıyla 8 9 tane 115 bs kasabilirsin ama dediğim gibi bazen 115 bslerden işe yarar tek bod almayabiliyorsun ama 120 bs için öyle bir durum yok.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Minimalonia

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 12 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |