| 100 Tactic ile 0 Tactic arasinda ki fark (fenc) Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bir Tavsiye Sw Veya Fenc + Parry+ Poi = 300 yap Geri Kalan Tactic Aban
Örnegin 120 fenc 120 parry 60 poi gibi
Tacticside en az 60 a kadar dusur. + olarak takılarında damage olmasına onem ver.
Eskı bı bılgı var tam hatırlamıyorum setınde %100 damage oldugunda +10 damage verır 100 tactıcs skılın varsa +8 damage verır ama bu fencler ıcın gecerlı ayrıca Krys ıcın gecerlıdır. burdan sen yap hesabını artık bu arıtmatıgını kur yap :)
Örnegin 120 fenc 120 parry 60 poi gibi
Tacticside en az 60 a kadar dusur. + olarak takılarında damage olmasına onem ver.
Eskı bı bılgı var tam hatırlamıyorum setınde %100 damage oldugunda +10 damage verır 100 tactıcs skılın varsa +8 damage verır ama bu fencler ıcın gecerlı ayrıca Krys ıcın gecerlıdır. burdan sen yap hesabını artık bu arıtmatıgını kur yap :)
115 Tactics*110 Anatomy yeteneği ve toplam 80 civarı Dmg Inc. ile (silah dahil) "37" ye kadar Armor Ignore ile damage verebiliyorum.."Kryss ile"..
Strength'im/Tactics im daha yüksek olmuş olsa ve Dmg Inc de üst sınırda bulunsa eminim bu sayı "40" 'ı bir hayli aşacaktır..
Siz bakmayın "kasılmaz" diyenlere..Fenc de "Tactics" candır.
Strength'im/Tactics im daha yüksek olmuş olsa ve Dmg Inc de üst sınırda bulunsa eminim bu sayı "40" 'ı bir hayli aşacaktır..
Siz bakmayın "kasılmaz" diyenlere..Fenc de "Tactics" candır.
| 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 11 mesaj ] |
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |