100 Tactic ile 0 Tactic arasinda ki fark (fenc) Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar

Bir Tavsiye Sw Veya Fenc + Parry+ Poi = 300 yap Geri Kalan Tactic Aban
Örnegin 120 fenc 120 parry 60 poi gibi
Tacticside en az 60 a kadar dusur. + olarak takılarında damage olmasına onem ver.
Eskı bı bılgı var tam hatırlamıyorum setınde %100 damage oldugunda +10 damage verır 100 tactıcs skılın varsa +8 damage verır ama bu fencler ıcın gecerlı ayrıca Krys ıcın gecerlıdır. burdan sen yap hesabını artık bu arıtmatıgını kur yap :)
Örnegin 120 fenc 120 parry 60 poi gibi
Tacticside en az 60 a kadar dusur. + olarak takılarında damage olmasına onem ver.
Eskı bı bılgı var tam hatırlamıyorum setınde %100 damage oldugunda +10 damage verır 100 tactıcs skılın varsa +8 damage verır ama bu fencler ıcın gecerlı ayrıca Krys ıcın gecerlıdır. burdan sen yap hesabını artık bu arıtmatıgını kur yap :)

115 Tactics*110 Anatomy yeteneği ve toplam 80 civarı Dmg Inc. ile (silah dahil) "37" ye kadar Armor Ignore ile damage verebiliyorum.."Kryss ile"..
Strength'im/Tactics im daha yüksek olmuş olsa ve Dmg Inc de üst sınırda bulunsa eminim bu sayı "40" 'ı bir hayli aşacaktır..
Siz bakmayın "kasılmaz" diyenlere..Fenc de "Tactics" candır.
Strength'im/Tactics im daha yüksek olmuş olsa ve Dmg Inc de üst sınırda bulunsa eminim bu sayı "40" 'ı bir hayli aşacaktır..
Siz bakmayın "kasılmaz" diyenlere..Fenc de "Tactics" candır.

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 11 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |