100 Sonrası Skill Alımı |
Yazar
Hep gerginlik hep tartışma olan forumda umarım basit sorularıma yanıt alabilirim.
Çok oynayamıyorum ve çok tecrübem yok o yüzden soruyorum;
100 sonrası skill alımı zorlaşmış durumda ancak 110-115 yeteneklerde çok sayıda arkadaş görüyorum.
Animal Taming, Veterinary gibi skilleri nasıl kasıyorsunuz acaba ?
Eski serverdan kalan görev hayvanları ile mi acaba ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hep gerginlik hep tartışma olan forumda umarım basit sorularıma yanıt alabilirim.
Çok oynayamıyorum ve çok tecrübem yok o yüzden soruyorum;
100 sonrası skill alımı zorlaşmış durumda ancak 110-115 yeteneklerde çok sayıda arkadaş görüyorum.
Animal Taming, Veterinary gibi skilleri nasıl kasıyorsunuz acaba ?
Eski serverdan kalan görev hayvanları ile mi acaba ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): drahosa1
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): drahosa1

drahosa1 yazmış:
kendi yaptigimi soyleleyim belki yardimci olur.. tame i 100 de sabitledim ps ciktikca basiyorum.. ama animal lore da 110 a ulasinca elder ranger yaziyor paperdollda... diger arkadasin dedigi gibi insanlar tame i kasmiyor yuzuk bilezikle 115 liyor.. 25 robe u bu arada yanlisim yoksa sponsorlukla aliyorsun tokenla

Skill alımı var ancak çok zor ben 112.8e kadar getirdim.
Bildiğim kadarıyla tüm tame görevleri kapalı yeni serverda.
+25 Robe sponsorluk ile alınıyor.
Tame kasmanın yolunu da ikinci mesajı atan arkadaş açıklamış zaten ama res-kill manyağı olmak kaçınılmaz. :)
Bildiğim kadarıyla tüm tame görevleri kapalı yeni serverda.
+25 Robe sponsorluk ile alınıyor.
Tame kasmanın yolunu da ikinci mesajı atan arkadaş açıklamış zaten ama res-kill manyağı olmak kaçınılmaz. :)

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |