100 mage recall fizzle.... ?? :( Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
daha once de yazdım tekrar yazıyım ama yine dikakte alınmayacak sanırım
mine skill kullanınca bu kısıtlama aktif olsa ve 10dk boyunca sürse ve her mine kullanışta bu süre resetlese, bıktım bsnin yanına sadece renklileri eritmek içni kastığım mine yüzünden evime eşya taşırken veya sürekli git gel yapmam gerekirken çile çekiyorum.
mine skill kullanınca bu kısıtlama aktif olsa ve 10dk boyunca sürse ve her mine kullanışta bu süre resetlese, bıktım bsnin yanına sadece renklileri eritmek içni kastığım mine yüzünden evime eşya taşırken veya sürekli git gel yapmam gerekirken çile çekiyorum.
Okuyom Ben Ya yazmış:
ne demek istedin ben anlamadım arkdasım biraz anlasılır yazarsan sevinirim. zaten su anda bir engelleme var. ve benim görüsüm yanlış seylerde yağılıyor bu engellemeler. adamlar pk da oto cure oto bandaje ote heal atıyor bisi yok ama makroyla maden toplayamıyoruz olaya bakarmısın :)
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |