100 den sonra warrior skilli kasmak |
Yazar
Benim alisik oldugum yontem, bir tamer warrior'a petlerini attacklar daha sonra all come der ve warrior pete vurur tamer'da bandaj basar. Fakat burada beceremedim, all come'dan sonra yeniden petler saldirmaya devam ediyor, bunun bir kolayi var mi ?
Benim alisik oldugum yontem, bir tamer warrior'a petlerini attacklar daha sonra all come der ve warrior pete vurur tamer'da bandaj basar. Fakat burada beceremedim, all come'dan sonra yeniden petler saldirmaya devam ediyor, bunun bir kolayi var mi ?

Valla o dediğin tee avalon zamanında kaldı =) Yeni Publar geldiğinde her attack aldıgında petler attack veriyor.Her sefrinde all come çeksen dahi Genede saldırıo :P
Arkadaşların dediği gibi yap pary ve anatomy heal kasılı bi chara karşı kas. Bırak makroya çift taraflı heal atsın.Çok rahat kasarsın.
Arkadaşların dediği gibi yap pary ve anatomy heal kasılı bi chara karşı kas. Bırak makroya çift taraflı heal atsın.Çok rahat kasarsın.

Strenght'i yüksek herhangi bi karakterine giydir spined yada dullcopper set, eline ss ve dmg inc olmayan silah al bütün takılarını vs. çıkar adama hem vur hem bandaj bas. Sırf bunun için karakter kasmıyım diyorsan tamer yada terzinde yapabilirsin ama arada ayarı kaçınca ölüyor karakter kontrol etmelisin.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 10 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |