+5 Mining Gloves |
Yazar
Mesaj


http://www.towerofroses.de/bods-srw.htm
Blacksmithy skillinin bodunu yaparak elde edebilirsin. Üstte hangi bodun ne ödül verdiği var ordan kontrol ederek yapabilirsin.
Blacksmithy skillinin bodunu yaparak elde edebilirsin. Üstte hangi bodun ne ödül verdiği var ordan kontrol ederek yapabilirsin.

Blacksmith görevlerinden çıkar , ''shadow 10 luk ve ya 15 lik exceptional small '' herhangi bir bodla çıkarabilirsin. Ama glovesten çok powder çıkmakta bu görevlerde yani kesin çıkaramıyorsun... Bu arada hangi bodun ne ödül verdiğini görebilmen için [reward komutunu kullanabilirsin , eğer 5 dakika içinde gelirsen sana bitane mining gloves verebilirim fazla olucaktı. Lunada Liverpool FC bulabilirsin =)



1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |