wolm29. Yeniden UO |
Yazar
Mesaj
29 yaşındayım, hayatımın yarısından fazlasında uo var olmuş. bu nasıl bir aşktır aradan seneler geçse bile insan işyerindeyken can sıkıntısına venus.gen.tr ye girer ve orta okulda, lisede ilk dersler okula gitmeyip sabahın köründe internet cafeciyi evinden alıp cafe açtırtıp 4 5 arkadaşı ile baracon kastığı günler gelir aklına ve hiç düşünmez açar direk craft hesabını. Uzun yıllar dostu düşmanı herşeyi unutturdu ama brit köprü surlarının kokusu aynı. LAfın özü herkese selam. 


Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Tamerim147

:) valla Ilshenar da rondom champ çıkıp ta kasıldığı nı bile hatırlarım baya boyle craftlar falan herkes kasabilisn diye bi champ açılmıştı. :) yani bu oyunda her şeyin bir çok kombinasyonunu gördüm. Yanlız kalabalık bir guild oyundayken asıl kasaılamaması lazım değil mi ? ( yani kastırmazlar, b,z kastırmazdık). Bakalım daha neler neler görecez.



1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |