105 EVA |
Yazar
105 Eva'yı Satışlara Getirdim tek tanelerim...
Fiyat : Token cinsinden 1k pazarlık payı olabilir, set parçaları olabilir, gold olabilir ortaya karışık bişeyler olur(set parçası,token ve ya gold) sen yeterki samimi kalple almak iste her türlü aldırırım...
Not: Fiyat belirtmek pek adetim değildir ama Sevgili Zuzu Gozalişvili uyarıp duruyo adamı da bıktırdık ona da burdan sevgiler :))
Fiyat : Token cinsinden 1k pazarlık payı olabilir, set parçaları olabilir, gold olabilir ortaya karışık bişeyler olur(set parçası,token ve ya gold) sen yeterki samimi kalple almak iste her türlü aldırırım...
Not: Fiyat belirtmek pek adetim değildir ama Sevgili Zuzu Gozalişvili uyarıp duruyo adamı da bıktırdık ona da burdan sevgiler :))
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Zuzu Gozalishvili
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): mfake, beyazid
Pazar Alanı Kuralları Madde 13
13. Pazar Alanında alım satım harici eşya ya da bineği eleştirmek, Satış yapan kişiye yönelik alım harci mesajlar yasaktır. Sorunlarınızı ve sorularınızı satıcı ya da alıcıya özel mesaj yoluyla hallediniz.
Yukarı da ki kurallara uymayan forum hesabına uyarı verilir.
Sayın @KemalBaba
Gelen şikayetler üzerine 2.Uyarınızı aldınız. Bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla.
13. Pazar Alanında alım satım harici eşya ya da bineği eleştirmek, Satış yapan kişiye yönelik alım harci mesajlar yasaktır. Sorunlarınızı ve sorularınızı satıcı ya da alıcıya özel mesaj yoluyla hallediniz.
Yukarı da ki kurallara uymayan forum hesabına uyarı verilir.
Sayın @KemalBaba
Gelen şikayetler üzerine 2.Uyarınızı aldınız. Bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla.
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |