wuo forevet pvp shard /120 all skill |
Yazar
ewet arkadaş lar şimdi düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
2 aydır android gibi pc başında uo oynuorum ve elde ettikleirm beni deil tatmin etmek uo dan souttu...
ilk uo serverim uo tr idi peşine wuo serileri vs derken 1 senedirm bırakmıştım ve eski dostlarla son bir heycan adına bu wuo serisine başladım.2 aydır android gibi pc başında uo oynuorum ve elde ettikleirm beni deil tatmin etmek uo dan souttu...Zaten haftaya üni açılıor istesemde sürekli giremeyecem. Bu nedenlerden dolayı Server özellikleri olarak bu sunucunun kopyası alternetif bir wuo pvp shard talep ediyorum...
Bu yapılabilir bir şeyse eğer venüs bu cocuu sevindir ;)
Tabiki bu sistem içinde teşekkürü borç bilirim SAYGLIARIMLA..
2 aydır android gibi pc başında uo oynuorum ve elde ettikleirm beni deil tatmin etmek uo dan souttu...
ilk uo serverim uo tr idi peşine wuo serileri vs derken 1 senedirm bırakmıştım ve eski dostlarla son bir heycan adına bu wuo serisine başladım.2 aydır android gibi pc başında uo oynuorum ve elde ettikleirm beni deil tatmin etmek uo dan souttu...Zaten haftaya üni açılıor istesemde sürekli giremeyecem. Bu nedenlerden dolayı Server özellikleri olarak bu sunucunun kopyası alternetif bir wuo pvp shard talep ediyorum...
Bu yapılabilir bir şeyse eğer venüs bu cocuu sevindir ;)
Tabiki bu sistem içinde teşekkürü borç bilirim SAYGLIARIMLA..

Aslında , 400 server online ise pvp yapmak isteyenler diğer server gidiceği için 200-200 şeklinde olur , mutlaka bir baskı getirir servera ama dediğiniz kadar değil. Fakat şunu düşünmek lazım bu sefer mevcut serverda kendi kastıkları itemler ve skiller ile pvp yapmak isteyen diğer servera gitmek istemeyen playerlar pvp yapacak adam bulamaz. O da can sıkar tabi.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 8 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |