Bs-Tai 115+ Skill Bod ?? |
Yazar
Ben yaklaşık 1 aydır 115+ tai ile bod alıyorum..10-12 Gündür de 115+ Bs ile.
Yani şu kadarını söyliyeyim,115+ Bs ile 5-6 gün öncesine kadar aldığım en düşük bod Agapite-Gold iken 10 veya 15 veya 20 ve kesinlikle "Regular" değil bakın ! 5-6 gündür Dull Copper ve Shadow dan yukarı bod alamıyorum düşünebiliyomusunuz :) yani günde 3 alımdan 3*6 yaklaşık 18 alım ve -0- bod !
Yani harcadığımız emekleri Minerimiz olmasa verdiğimiz M'leri !
Minerle kassak 1-2 clientimizi verdiğimiz o emeği düşünüyorum da gerçekten yazık !
2-3 defa vermeyebilir..Dull verir Shadow verir.
Ama 115.+ BS ya bu ? =)) 15-20 defa üst üste Dull Copper-shadow İron dan yukarı bod vermezmi ? Şimdi Venüs Çıkıp "İyi bod aldığın zamanki ayarlar neyse şuandada o" gibi bir açıklama yapabilir..Ama 1 haftadır aldığım bodlar beni düşündürüyor...
Korkuyorum Legend Bs ile de böyle birkaç defa Dull-shadow bod alıcakmıyız diye :))
Yani şu kadarını söyliyeyim,115+ Bs ile 5-6 gün öncesine kadar aldığım en düşük bod Agapite-Gold iken 10 veya 15 veya 20 ve kesinlikle "Regular" değil bakın ! 5-6 gündür Dull Copper ve Shadow dan yukarı bod alamıyorum düşünebiliyomusunuz :) yani günde 3 alımdan 3*6 yaklaşık 18 alım ve -0- bod !
Yani harcadığımız emekleri Minerimiz olmasa verdiğimiz M'leri !
Minerle kassak 1-2 clientimizi verdiğimiz o emeği düşünüyorum da gerçekten yazık !
2-3 defa vermeyebilir..Dull verir Shadow verir.
Ama 115.+ BS ya bu ? =)) 15-20 defa üst üste Dull Copper-shadow İron dan yukarı bod vermezmi ? Şimdi Venüs Çıkıp "İyi bod aldığın zamanki ayarlar neyse şuandada o" gibi bir açıklama yapabilir..Ama 1 haftadır aldığım bodlar beni düşündürüyor...
Korkuyorum Legend Bs ile de böyle birkaç defa Dull-shadow bod alıcakmıyız diye :))
Değişmedi desem?
Tüm kafanızdaki bu sorulardan sizi kurtaracak bir yol biliyorum, test sunucusunda sınırsız bod alarak yetenekleri ve verdikleri bodları test etmeniz. Ancak bu sizi ikna edebilir sanırım.
115 e regular şansı yok değil var, Tai-BS.zip de de öyle diyor. Şanssız bir hafta geçirmişsin ki fazla renkli bod almamışsın. Yine de ikna olmayanlar için yukarıdaki testi birlikte yapalım yakın bir zamanda.
Tüm kafanızdaki bu sorulardan sizi kurtaracak bir yol biliyorum, test sunucusunda sınırsız bod alarak yetenekleri ve verdikleri bodları test etmeniz. Ancak bu sizi ikna edebilir sanırım.
115 e regular şansı yok değil var, Tai-BS.zip de de öyle diyor. Şanssız bir hafta geçirmişsin ki fazla renkli bod almamışsın. Yine de ikna olmayanlar için yukarıdaki testi birlikte yapalım yakın bir zamanda.
Venus yazmış:
Ben zaten her aldığım boddan Valorite-Verite Materyali Bod beklemiyorum..Zaten böyle olsa gerçekten hoşuma gitmez..Ki Benim Bs yi 115 yaptığım anda aldığım ilk bod Verite 20 Plate boduydu..2.bod yine sağlam bi Agapite Bod 3.süde Valorite 20 lik Plate bod du
Bunlardan Sonra birkaç sefer daha gayet kaliteli bodlar aldıktan sonra,birden Dull Copper-Shadow bodlara mahkum olarak 1hafta geçirseydiniz siz de rahatsız olmasanız bile acaba ne oluyo diye merak etmezmiydiniz ?
Mesela az önce bod aldım 115 Bs ile yine 20 lik dull bir bod çıktı :))
Sen "bod şansıyla oynamadım" "Barbed Kit item şansı normal,düşük değil şanssızsınız" diyorsan inanmak mecburiyetindeyiz..Yapıcak birşey yok..
Kolay Gelsin
Şimdi birşey söyleyeceğim kızacaksın. Şansları atıyorum %2 %5 %7 gibi olan kaliteli bodlar art arda çıkarken sistemde bir problem olduğunu düşünmedin şansına verdin sevindin. Peki şansları %13 %15 %17 gibi olan toplamları neredeyse %50 yi bulan dull copper shadow ve copper gibi bodlar gelince neden sistemin bozuk olduğunu düşünüyorsun? diyelim ki sadece bu bodların değil birde işe yaramaz şekilde gelmelerine mi bozuldun. Basit bir matematikle; işe yarar bodlar neler 6 adet platemail türevi 4 ader ringmail türevi 3 adet de chainmail türevi item gelebilir peki işe yaramaz itemlar neler 6 adet shield 4 adet helmet ve 1 adet female plate olabilir yani 13 bod işe yararken 11 bod işe yaramaz halde. Anlayacağın burda da neredeyse %50 lik bir şansın var 18 bod un 18 i de işe yaramaz geldi diye sistemi suçlayamazsın ancak gidip bir duş alabilirsin.
Birde lütfen artık gerçekten problemli olan şeyler için şikayet edin bodlar runicler ile ilgili 10larca şikayet başlığı açıldı ama hiçkimse çalışmayan ARMS LORE skilinin düzeltilmesi için başlık açmadı
Birde lütfen artık gerçekten problemli olan şeyler için şikayet edin bodlar runicler ile ilgili 10larca şikayet başlığı açıldı ama hiçkimse çalışmayan ARMS LORE skilinin düzeltilmesi için başlık açmadı
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |