120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
engel koyulabileceği meçhul.. güya script yasaktı miner hangi sehrin bankasına gitsem miner dolu herkes bırakmıs para makrosuna adam koymus scripte 24 saat basında mı duruyor tabiki hayır 2 tane staff gözetleyerek zaten çok zor bunların yakalnması daha güzel bi sistem getirilmeliydi makrocular için ama geçtiii gitti şu forumda ne kadar scripte hayır diyen warsa %70 i miner açmıştır buna eminim...
legendary bs deil legendary tailor önemli bu serverde df de çıkan silahlar full ss 30 cıkıyor artık yeni sistemle çok abartılı eşyalar çıkıyor her kestiğim yaratıktan ss 30 silah cıkarmı ? hani diodunuz ss 15 cıkıodu simdi full ss30 cıkıyor hadi bunada bişi deyin abartı deilmi her kestiğim yaratıktan ss 30 silahmı cıkar ya
gelelim 120 skill konusuna valla sistem süper sadece bs nin avantajı var ama kimse bilmio galiba master grandmaster elder legendary nin gerçek anlamını ve venüste bunun anlamını bildiği için sistem böyle serverde 1-2 efsane yeterli bence düşünsenize benim efsane bodcum var nasıl hava atarım ama
karsıdan bi adam gelir kac bodcun var?
sen dersinki efsane bodcum var bitane kimsede yok full barbed kit bodu alıom
karsıdaki bi adam ya bende 150 bodcum var basım arıo 1 saat bod topluom
sen dersinki olem ben emeğimin karsılını aldım 1dk bile sürmü bod almam haftada 2 kit düşürüyom breh breh
gelelim 120 skill konusuna valla sistem süper sadece bs nin avantajı var ama kimse bilmio galiba master grandmaster elder legendary nin gerçek anlamını ve venüste bunun anlamını bildiği için sistem böyle serverde 1-2 efsane yeterli bence düşünsenize benim efsane bodcum var nasıl hava atarım ama
karsıdan bi adam gelir kac bodcun var?
sen dersinki efsane bodcum var bitane kimsede yok full barbed kit bodu alıom
karsıdaki bi adam ya bende 150 bodcum var basım arıo 1 saat bod topluom
sen dersinki olem ben emeğimin karsılını aldım 1dk bile sürmü bod almam haftada 2 kit düşürüyom breh breh
benim sadece 1 bodcu charım var. Oda 100 bu yuzden tailor nasi kasılıyo bilmiyorum. Ama peacemking skill inin kullanılma suresi baya uzun. 110 yapmak için 1 gün bekledım. Tai'nin yapım suresi 3/1 kadar bile değil daha az. 5/1 filan yani. Tek sorun tai için item istemesi. Birde siz poi yi dusunun 11 sn beklemeniz gerekıyo tekrar surmek için :D 100 tane tai char acıcaksınız diye sistem değişmemeli. Benim 1 tane charım var. Oda yetiyo :D
7. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |