120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
keşke quest olsa mesela her 10 tane 20lik exp bone largesine 0.1 versin güzel olur yine bir zorluğuda olur yada large bodları koyduğumuz daha large bodlar olsa :P
10 tane 20lik leather largesi istese eheh eğlenceli olur valla hayır demem hemde bi renk getirir crafta.
10 tane 20lik leather largesi istese eheh eğlenceli olur valla hayır demem hemde bi renk getirir crafta.
yahu bırakın herşeye sahip olmak zorunda deılsınız yahu. nedir bu herşeyden bende olmalı manyaklığı? bırakın oluruna olur bir gün elbet bırakın. koca serverda 120 tailor olmayı versin arkadaşım nolacak yahu? nasıl saplantılı adamlar olmuşsunuz nedir bu ? bırakın en iyi artiler deolmayı versin onlarsız pvp dönmüyormu koca oyunda? gm skille oyun oynıyamıyormusunuz nedir bu olay? herkes aynı şartlarda oynuyor şunu idrak edin hele. beğenmiyorsanızda bırakın arkadaşım serverı kaçıncı tartışma bu. duyan sesinizi duymuştur bişey yapıyorsa yapıyordur, yapmıyorsada kendi bileceği iş. bırakın herşeyi siz oynamanıza bakın, oyundan zevk almanıza bakın. zevk alamıyorsanızda başka gemilere yelken açın. şu tarz konuları bu kadar uzatmanın alemi yok.
En iyisi benim gibi yapın arkadaşlar;
Tailor yada bs bodcum yok hatta 1tane bile tai yada bs karakterim yok.
Blood collection setim var resistleri görmeyin alayı resisting spelling altinda.
Günde 2-3 saat online oluyorum onunda yarısını bloodda geçiriyorum, olurda item çıkarsa azıcık para kazanırım diye onun dışındada 120 tek skillim sw.
Burdan çıkartılacak ders ne peki? 120 skill olması çok güzel birşey tamam ama olmasada oluyor. Herşeyi hazır edip action yapmaya gerek yok duz setlede yapılabiliyor 7x bir şekilde. Muhim olan nasıl zevk aldığınız. He derseniz ben yatınca çıldırıyorum kral karakter yapmalıyım yoksa olmuyor. Sızlanmayıp kasıcaksınız yok bana farketmez diyorsanız afedersiniz ama koyun g.tüne rahvan gitsin :)
Şimid kimse bana kalkıpta demesin ben rp seviyorum, ben crafttan zevk alıyorum diye 120 yapmaktaki amaç gayet açık.
Saygılar...
Tailor yada bs bodcum yok hatta 1tane bile tai yada bs karakterim yok.
Blood collection setim var resistleri görmeyin alayı resisting spelling altinda.
Günde 2-3 saat online oluyorum onunda yarısını bloodda geçiriyorum, olurda item çıkarsa azıcık para kazanırım diye onun dışındada 120 tek skillim sw.
Burdan çıkartılacak ders ne peki? 120 skill olması çok güzel birşey tamam ama olmasada oluyor. Herşeyi hazır edip action yapmaya gerek yok duz setlede yapılabiliyor 7x bir şekilde. Muhim olan nasıl zevk aldığınız. He derseniz ben yatınca çıldırıyorum kral karakter yapmalıyım yoksa olmuyor. Sızlanmayıp kasıcaksınız yok bana farketmez diyorsanız afedersiniz ama koyun g.tüne rahvan gitsin :)
Şimid kimse bana kalkıpta demesin ben rp seviyorum, ben crafttan zevk alıyorum diye 120 yapmaktaki amaç gayet açık.
Saygılar...
Benim anlamadığım olay ne biliyor musunuz?
Abi gidin gezin,tozun.Günde 3-4 saat şu oyunu oynayıp stres yapmayın boşa.Ben günde 1 saat şu oyuna giriyorum.Çiçeklerimi suluyorum biraz pvm yapıyorum ve hadi naş naş.
Tabi aklınızda ya server kapanırsa ben ne zaman action yapıcam lan diye bi soru varsa bu dediğimi yapamıyorsunuz...
Abi gidin gezin,tozun.Günde 3-4 saat şu oyunu oynayıp stres yapmayın boşa.Ben günde 1 saat şu oyuna giriyorum.Çiçeklerimi suluyorum biraz pvm yapıyorum ve hadi naş naş.
Tabi aklınızda ya server kapanırsa ben ne zaman action yapıcam lan diye bi soru varsa bu dediğimi yapamıyorsunuz...
6. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |