120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Arkadaşlar niye herkes 120 yapmanın peşindeki ?
Venüs serverı açarken şunu demişti " Legandery = Efsane"
120 Kasan harbi efsane olacak demişti...
Kimse size 1 ayda 120 leyip oynayın demiyor
o kadar kolay olsa bi kişi 10 tane 120 yapar ve günde 40 barbed bodu alır yatar paşalar gibi
Ben craft olmadan oynamam ama burada gerçekten eğlenmek içi oynuyorum
Barbed basım setim yok, önceki oynadıgım servera göre daha çok eğleniyorum !
Birde bu sürenin uzun olması Venüsün Planlarınında uzun vadeli oldugunu gösterir
Sizin yerinizde olsam eğlenmek için oynarım,
Yinede size kolay gelsin
Venüs serverı açarken şunu demişti " Legandery = Efsane"
120 Kasan harbi efsane olacak demişti...
Kimse size 1 ayda 120 leyip oynayın demiyor
o kadar kolay olsa bi kişi 10 tane 120 yapar ve günde 40 barbed bodu alır yatar paşalar gibi
Ben craft olmadan oynamam ama burada gerçekten eğlenmek içi oynuyorum
Barbed basım setim yok, önceki oynadıgım servera göre daha çok eğleniyorum !
Birde bu sürenin uzun olması Venüsün Planlarınında uzun vadeli oldugunu gösterir
Sizin yerinizde olsam eğlenmek için oynarım,
Yinede size kolay gelsin

gilthanas yazmış:
bu arada yukardaki hata ile ilgili özurlerimi sunuyorum 390 demişim gece gece biraz kafam guzelş heralde 585 saat olarak değiştirilecektir... ek olarakta bi 585de geriye kalan skiller icin koyun ben sözelciyim matematik yetmez...
kasana allah sabır...

günde 10 saat kasıp da 2 ayda bi tai 120 olacaksa ben almayayım o tai yi. daha mühim daha zevkli işler var oyunda yapılabilecek. işkenceden başka bir şey değil. bu arada zorlaştırma değil imkansızlaştırma oluyor bu. şevke getirmek değil bunaltmak oluyor. bi barbet için 2 ay günde 10 saat uğraşmak yerine bu zamanı df de geçir popon da ki dona kadar arti düşürürsün.

bence skill gain normal hale getirilsin. aynı anda sadece bir accountla girilebilsin şimdiki gibi üç değil. bodcu sayısına da bir sınırlama getirilsin. yani biraz daha takip istiyor bu iş ama böylede oyuna bakmaz oldu millet sürekli easyuo scriptlerini takip ediyor. bilmiyorum bir çare bulunmalı kasan kastı bodcuları bir de o var.

Şimdi bahsedeceğim topiği aramakla uğraşamadım, benden önce başkası yazmış mıdır bilmiyorum okuma zahmetine de girmedim çünkü herkes 3 aşşağı 5 yukarı aynı şeyi diyor, ama şöyle birşey var.
Venüs veya Luna yaklaşık 1 hafta önce benzer şikayete sahip bir konuya cevap olarak skill veren event/quest tarzı bir şey yapacaklarını söyledi.
Edit : Konu bu http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/yetenek-alim-hizi/ burda discordance den falan bahsetmiş de craft skilleri de dahil olur herhalde.
Venüs veya Luna yaklaşık 1 hafta önce benzer şikayete sahip bir konuya cevap olarak skill veren event/quest tarzı bir şey yapacaklarını söyledi.
Edit : Konu bu http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/yetenek-alim-hizi/ burda discordance den falan bahsetmiş de craft skilleri de dahil olur herhalde.

5. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |