120 Tailor & Bone & Süre..
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Uzman

Durumu: Çevrimdışı

September
Uzman
120 Tailor & Bone & Süre.. Konu: Yanıt: 120 Tailor & Bone & Süre..
Alıntıyla Cevap Gönder
Nom Anor yazmış:
Zorluk ayrı amelelik ayrı.
Staff her istediğini yapamaz, defalarca yaşandı sonuçları görüldü, tecrübeyle sabit.

Okadar emin olmamanı öneriyorum sevgili arkadaşım icon_angel.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
20 Ağu 2010 20:21
Okuyom Ben Ya
Bilge

Okuyom Ben Ya
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
September yazmış:
Okuyom Ben Ya yazmış:
paralı olsa gider accountumu tekrar açar oside oynarım veya wowa geri dönerim yada en yakını demise de oynarım, biraz mantık ya tek taraflı bakmayın az okuyun şurda yazanlarıda sonra kolaymı istiyoruz zormu ona göre yorum yapın.
zorluk güzel ama belli bir seviyede yani 12.5gün bone kasıp 3gün full makrolayıp 120 tai yapmak zorluk değil eşşeklik, kasana Allah sabır versin, ben elimi bile sürmem bu sistemle. 120 taiyle swords/fenc/mf bir değilki 2 client aç biri beast form+ ss warriorda bandaj atsın vur kafasına kafasına 120le bi yandan öteki clientla takıl keyfine bak.

Hala anlatamıyorum,

Para ödemiyorsan bu budur. Kabul etmen gerekiyor, onun sunucusu ve istediğini yapar. Paşa gönül meselesi.

her free serverda bu mantıkla konuşanlar olur
"Para ödemiyorsan bu budur"
serverı venüs açar yukarıya oyuncular taşır oynuyacak adam kalmazsa ne yaparsan yap boşa ör:dargath Türkiyenin en iyi uo sistemlerine sahip server osiye en yakın diyebileceğimiz sistemlerle aktif son 3 aydır 0 online :)
ben yaparım beğenen beğenir, beğenmeyen gider mantığını zaten venüs yapmıyor bu zihniyetteki oyuncular yapıyor.

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 20:25
September
Uzman

September
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Okuyom Ben Ya yazmış:
September yazmış:
Okuyom Ben Ya yazmış:
paralı olsa gider accountumu tekrar açar oside oynarım veya wowa geri dönerim yada en yakını demise de oynarım, biraz mantık ya tek taraflı bakmayın az okuyun şurda yazanlarıda sonra kolaymı istiyoruz zormu ona göre yorum yapın.
zorluk güzel ama belli bir seviyede yani 12.5gün bone kasıp 3gün full makrolayıp 120 tai yapmak zorluk değil eşşeklik, kasana Allah sabır versin, ben elimi bile sürmem bu sistemle. 120 taiyle swords/fenc/mf bir değilki 2 client aç biri beast form+ ss warriorda bandaj atsın vur kafasına kafasına 120le bi yandan öteki clientla takıl keyfine bak.

Hala anlatamıyorum,

Para ödemiyorsan bu budur. Kabul etmen gerekiyor, onun sunucusu ve istediğini yapar. Paşa gönül meselesi.

her free serverda bu mantıkla konuşanlar olur
"Para ödemiyorsan bu budur"
serverı venüs açar yukarıya oyuncular taşır oynuyacak adam kalmazsa ne yaparsan yap boşa ör:dargath Türkiyenin en iyi uo sistemlerine sahip server osiye en yakın diyebileceğimiz sistemlerle aktif son 3 aydır 0 online :)
ben yaparım beğenen beğenir, beğenmeyen gider mantığını zaten venüs yapmıyor bu zihniyetteki oyuncular yapıyor.

Çok yanlış anlamışsın dostum,

Demek istediğim daha yapıcı bir dille bu konuyu açıklamak ve cevap beklemek. "Bunu böyle yapıcaksın." dediğimiz anda işler çok daha kötüye gider. Burası ücretsiz bir sunucu ve bir hak talep edemiceğimiz içinde paşa paşa kabul etmek zorunda kalırız. Anlatmak istediğim özetle buydu.

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 20:29
Okuyom Ben Ya
Bilge

Okuyom Ben Ya
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
bir okursan bunu böyle yapacaksın tarzında bir lafımız geçmişmi yada sert ithamlarda bulunmuşmuyuz şöyle şöyle olsa iyi olur tarzında konuşulmuş hep demek isteidğinide anladım ama bu zihniyeti genelde oyuncualr yerleştiriyor staffdan ziyade bende onu belirttim :)

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 20:31
September
Uzman

September
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Okuyom Ben Ya yazmış:
bir okursan bunu böyle yapacaksın tarzında bir lafımız geçmişmi yada sert ithamlarda bulunmuşmuyuz şöyle şöyle olsa iyi olur tarzında konuşulmuş hep demek isteidğinide anladım ama bu zihniyeti genelde oyuncualr yerleştiriyor staffdan ziyade bende onu belirttim :)

Şimdi aynı dilden konuşuyoruz, demek istediğim şu tür mesajlardı:

http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/hayatimda-bu-kadar-sacma-bisi-gormedim/

Lafım sadece sana değil, hatta evet sana değil.

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 20:34
Okuyom Ben Ya
Bilge

Okuyom Ben Ya
Bilge
Alıntıyla Cevap Gönder
onlarda kaçınılmazı free serverların her zaman olacaktır o tarz konular/mesajlar :) zamanla arada kaybolur gider ama onlar yüzünden de böyle yapıcı konular/mesajlar arada kaynamamalı. icon_angel.gif

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 20:35
BeaLzeBuB
Yasaklı

Teşekkür: 22

BeaLzeBuB
Yasaklı
Alıntıyla Cevap Gönder
Dayı bana normal bişi gösterin bu serverda, hepsi değiştirilmiş farklılaştırılmış.

Sadece moongate istediğin yere gönderiyor. geri kalan ne varsa değişikliğe uğramış.
Ha bir de bankacı check komutunu şaşırmıyor hemen yapıyor checkini.

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 20:48
Cute
Efsane

Cute
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Nom Anor yazmış:
Staff her istediğini yapamaz, defalarca yaşandı sonuçları görüldü, tecrübeyle sabit.

^^

Arkadaşlar kolay 0yun istemiy0ruz. Fakat BS 120 yapmak mesele değil 999999999999 ingot gitse de olacak sonuçta fakat bone kasmak mesele. Deri ile kasılsa gene amenne. 3-4 M e gelse bile eyvallah diyeceğim ama bone kasmak mesele..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
20 Ağu 2010 21:04
Gwyneth
Efsane

Gwyneth
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Cute yazmış:
Nom Anor yazmış:

^^

Arkadaşlar kolay 0yun istemiy0ruz. Fakat BS 120 yapmak mesele değil 999999999999 ingot gitse de olacak sonuçta fakat bone kasmak mesele. Deri ile kasılsa gene amenne. 3-4 M e gelse bile eyvallah diyeceğim ama bone kasmak mesele..

Anlasalar (:

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 21:08
gilthanas
Efsane

gilthanas
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
tailor 119dan 120ye 12.5 gun iyiymiş bakın listede online time birincisi bir arkadaşınız var sorun hangi skilleri 120 hangileri daha 117de ve 118de son baktıgımda 390mı ne öle birşey yazıodu yazık yavrum hala kasıyor bi 390 saat daha sonra kesin 5x olucak inanıyorum güveniyorum toplayınca hemen hemen 33 gune denk geliyor ayrıca connection lost'lar duzensiz atılan restartlarda kaybedilen zaman dilimi dusunulmeden...

yıkıcı yada yapıcı uslubu gecelim bnce 5000.de bi gain özelliklede tailor , mage heal anat... kısaca resist haric tum skiller icin cok cok gereksiz diye dusunuyorum...

bu arada arkadasımla denenmiş bir olayıda burda hazır yeri gelmişken söyliyim 120 medit yapmak 100poisiondan 7 saat daha uzun surdu :) kasılmaz diyenlere....

madem her skilli 120 yapmak cok zor 100de kalan inscription ve poisining gibi skillerinde 80den sonra zorlastırılmasını beklemek sacma olmasa gerek icon_guitar.gif

En Yukarı Git
20 Ağu 2010 22:02

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız