120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
September yazmış:
her free serverda bu mantıkla konuşanlar olur
"Para ödemiyorsan bu budur"
serverı venüs açar yukarıya oyuncular taşır oynuyacak adam kalmazsa ne yaparsan yap boşa ör:dargath Türkiyenin en iyi uo sistemlerine sahip server osiye en yakın diyebileceğimiz sistemlerle aktif son 3 aydır 0 online :)
ben yaparım beğenen beğenir, beğenmeyen gider mantığını zaten venüs yapmıyor bu zihniyetteki oyuncular yapıyor.

Okuyom Ben Ya yazmış:
Çok yanlış anlamışsın dostum,
Demek istediğim daha yapıcı bir dille bu konuyu açıklamak ve cevap beklemek. "Bunu böyle yapıcaksın." dediğimiz anda işler çok daha kötüye gider. Burası ücretsiz bir sunucu ve bir hak talep edemiceğimiz içinde paşa paşa kabul etmek zorunda kalırız. Anlatmak istediğim özetle buydu.

bir okursan bunu böyle yapacaksın tarzında bir lafımız geçmişmi yada sert ithamlarda bulunmuşmuyuz şöyle şöyle olsa iyi olur tarzında konuşulmuş hep demek isteidğinide anladım ama bu zihniyeti genelde oyuncualr yerleştiriyor staffdan ziyade bende onu belirttim :)

Okuyom Ben Ya yazmış:
Şimdi aynı dilden konuşuyoruz, demek istediğim şu tür mesajlardı:
http://forum.worldofuo.com/istek-ve-sikayet/hayatimda-bu-kadar-sacma-bisi-gormedim/
Lafım sadece sana değil, hatta evet sana değil.

Dayı bana normal bişi gösterin bu serverda, hepsi değiştirilmiş farklılaştırılmış.
Sadece moongate istediğin yere gönderiyor. geri kalan ne varsa değişikliğe uğramış.
Ha bir de bankacı check komutunu şaşırmıyor hemen yapıyor checkini.
Sadece moongate istediğin yere gönderiyor. geri kalan ne varsa değişikliğe uğramış.
Ha bir de bankacı check komutunu şaşırmıyor hemen yapıyor checkini.

Nom Anor yazmış:
^^
Arkadaşlar kolay 0yun istemiy0ruz. Fakat BS 120 yapmak mesele değil 999999999999 ingot gitse de olacak sonuçta fakat bone kasmak mesele. Deri ile kasılsa gene amenne. 3-4 M e gelse bile eyvallah diyeceğim ama bone kasmak mesele..

tailor 119dan 120ye 12.5 gun iyiymiş bakın listede online time birincisi bir arkadaşınız var sorun hangi skilleri 120 hangileri daha 117de ve 118de son baktıgımda 390mı ne öle birşey yazıodu yazık yavrum hala kasıyor bi 390 saat daha sonra kesin 5x olucak inanıyorum güveniyorum toplayınca hemen hemen 33 gune denk geliyor ayrıca connection lost'lar duzensiz atılan restartlarda kaybedilen zaman dilimi dusunulmeden...
yıkıcı yada yapıcı uslubu gecelim bnce 5000.de bi gain özelliklede tailor , mage heal anat... kısaca resist haric tum skiller icin cok cok gereksiz diye dusunuyorum...
bu arada arkadasımla denenmiş bir olayıda burda hazır yeri gelmişken söyliyim 120 medit yapmak 100poisiondan 7 saat daha uzun surdu :) kasılmaz diyenlere....
madem her skilli 120 yapmak cok zor 100de kalan inscription ve poisining gibi skillerinde 80den sonra zorlastırılmasını beklemek sacma olmasa gerek
yıkıcı yada yapıcı uslubu gecelim bnce 5000.de bi gain özelliklede tailor , mage heal anat... kısaca resist haric tum skiller icin cok cok gereksiz diye dusunuyorum...
bu arada arkadasımla denenmiş bir olayıda burda hazır yeri gelmişken söyliyim 120 medit yapmak 100poisiondan 7 saat daha uzun surdu :) kasılmaz diyenlere....
madem her skilli 120 yapmak cok zor 100de kalan inscription ve poisining gibi skillerinde 80den sonra zorlastırılmasını beklemek sacma olmasa gerek

4. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |