120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
13 senelik oyundan bahsediyoruz ve yanlış bilmiyorsamda server masraflarını venüs cebinden ödüyor şimdi bu serverın 2-3 sene açık kalabilceğinin garantisini verebiliyormu venüs ?
o zaman tamam bu zorluklara lafım yok elbet kasılır ama bundan önce çok server gördük duyduk kapandı gitti insanların kastıkları havada kaldı şimdi ben 2 ay azmedecem bone toplucam 120 tai yapacam yarın bir gün server kapanırsa naparsın ? sonuçta venüs mecbur değil babasının hayrına yapmıyor buraya uğraşıp didinip oda emek harcıyor vaktini karşılıksız buraya ayırıyor ama olaki yarın bırakması gerekti kapattı gitti serverı bunlarıda düşünün.
iş okul cart curt derken az biraz düşün, bu zorluklarla o kesimi tamamen kaybedıyoruz ben demiyorumki günde 1-2 saat kasanla 6-8 saat kasan eşit olsun tabiki aralarında fark olacak bunda anormal bir taraf yok ama günde 1-2 saatini oyuna ayırabilen insanlarında bazı şeylere ulaşabilceğinin izlenimini vermek lazımki o kesimi kaybetmeyelim yani giriyosun ben 6 saat blood kasıyorum daha 1 tane minor düşüremedim onuda geçtim paragon puanım 500 oldu bugün itibari ile, paragon cıkmıyorki casual adam nasıl vaktini buna ayırsın nasısa karşılığını alamıyorum diyerekten.anlatmak istediğim dengeleri 2 tarafada göre ayarlamak lazım yani ben nasısa çok kasıyorum bana ne mantığı doğru değil
bende günde 8 saatimi oyuna ayırabiliyorum çok rahat bir biçimde ama az girebilen veya sadece haftasonu giren adamıda düşünüyorum bencillik etmiyorum.
o zaman tamam bu zorluklara lafım yok elbet kasılır ama bundan önce çok server gördük duyduk kapandı gitti insanların kastıkları havada kaldı şimdi ben 2 ay azmedecem bone toplucam 120 tai yapacam yarın bir gün server kapanırsa naparsın ? sonuçta venüs mecbur değil babasının hayrına yapmıyor buraya uğraşıp didinip oda emek harcıyor vaktini karşılıksız buraya ayırıyor ama olaki yarın bırakması gerekti kapattı gitti serverı bunlarıda düşünün.
iş okul cart curt derken az biraz düşün, bu zorluklarla o kesimi tamamen kaybedıyoruz ben demiyorumki günde 1-2 saat kasanla 6-8 saat kasan eşit olsun tabiki aralarında fark olacak bunda anormal bir taraf yok ama günde 1-2 saatini oyuna ayırabilen insanlarında bazı şeylere ulaşabilceğinin izlenimini vermek lazımki o kesimi kaybetmeyelim yani giriyosun ben 6 saat blood kasıyorum daha 1 tane minor düşüremedim onuda geçtim paragon puanım 500 oldu bugün itibari ile, paragon cıkmıyorki casual adam nasıl vaktini buna ayırsın nasısa karşılığını alamıyorum diyerekten.anlatmak istediğim dengeleri 2 tarafada göre ayarlamak lazım yani ben nasısa çok kasıyorum bana ne mantığı doğru değil
bende günde 8 saatimi oyuna ayırabiliyorum çok rahat bir biçimde ama az girebilen veya sadece haftasonu giren adamıda düşünüyorum bencillik etmiyorum.

aktif değil skill cap hiç etkilemiyor skill gainleride ister 100 ister 700 ggs sadece venüsün kendi tablosu geçerli sadece buna ek olarak osi ggssi gibi süreli eklense sorun kalkar
istersen 300 saat bone kasarsın 3 günde makrolarsın 120 tai yaparsın, vaktin yoksa osi ggsi ile kasarsın 3 ay sonra 120lersin ama aynı amaca ulaşabilirsin.
istersen 300 saat bone kasarsın 3 günde makrolarsın 120 tai yaparsın, vaktin yoksa osi ggsi ile kasarsın 3 ay sonra 120lersin ama aynı amaca ulaşabilirsin.

Sizler neden hep kolay oyun istiyorsunuz ki bedava bir hizmet alıyorsunuz ve size zorla oynatan yok. Ve venus yapılması gereken şeyin en mantıklısını yapıyor. Ve bırakmak istiyen se kendi rızası ile bırakıyor, daha sonra wou 1 de de bu sekilde idi 90 dan sonra skill kasmak felaketti venus sunucuyu açarken wou 1-2 den en güzel yanlarını aldığını söyledi. neden zora gelince forumda binlerce başlık acılıyor. genelde hep aynı tartışma ZORLUK tartışması biraz düşünün bedava hizmet hiç bir karşılık yok. Ya wou paralı olsaydı oynarmıydınız ? bunu merak ediyorum

Eraser yazmış:
Bence burda denmek istenen şey daha fazla, kesinlikle katılıyorum.
Zorluk veya kolaylık burası ücretsiz bir sunucu. Emek veriyoruz doğrudur fakat bu emeği vermeyi biz istiyoruz. Yani istersek vermeyiz. Bu sunucunun yöneticileri de böyle bir oluşum olsun istediler ki açtılar, emek verdiler. İstemeseler kapatırlar aynı şekilde.
Forumda konular görüyorum "BÖYLE SAÇMA İŞMİ OLUR YA" tarzında; bence böyle konular ve pageler sunucunun ömrünü azaltabilir sonuçta bu işe gönül veren kişilerin şevkini kırıyoruz.
Ve ücretsiz bir sunucu olduğu için, hiç bir hak talep edemezsiniz. Emeğiniz (buna benim emeğimde dahil) bir delete tuşuna basımına bakar. Buna karşı da bir ses çıkartamazsınız.
Venüs ve diğer ücretsiz oyun yöneticileri istedikleri gibi yönetebilir yenilikler yapabilir, zor/kolay, saçma veya mantıklı. Buna birşey diyemeyiz. Sadece düzgün bir uslüpla önerimizi ve fikrimizi söyleyebilme hakkımız var.
Eğer bunlar işinize gelmiyorsa, venüsden ücretli oyunculuk sistemi talep edebilirsiniz. Bu şekilde "paramı verdim, karşılığını istiyorum kardeşim!" diyebilirsiniz. Eğer böyle birşeyde olmayacaksa sizi OSİ e yöneltiyorum, ben para vermem diyorsanız; üslübunuzla yorumunuzu bildirin ve oyununuzu oynayın.
Bence.

paralı olsa gider accountumu tekrar açar oside oynarım veya wowa geri dönerim yada en yakını demise de oynarım, biraz mantık ya tek taraflı bakmayın az okuyun şurda yazanlarıda sonra kolaymı istiyoruz zormu ona göre yorum yapın.
zorluk güzel ama belli bir seviyede yani 12.5gün bone kasıp 3gün full makrolayıp 120 tai yapmak zorluk değil eşşeklik, kasana Allah sabır versin, ben elimi bile sürmem bu sistemle. 120 taiyle swords/fenc/mf bir değilki 2 client aç biri beast form+ ss warriorda bandaj atsın vur kafasına kafasına 120le bi yandan öteki clientla takıl keyfine bak.
zorluk güzel ama belli bir seviyede yani 12.5gün bone kasıp 3gün full makrolayıp 120 tai yapmak zorluk değil eşşeklik, kasana Allah sabır versin, ben elimi bile sürmem bu sistemle. 120 taiyle swords/fenc/mf bir değilki 2 client aç biri beast form+ ss warriorda bandaj atsın vur kafasına kafasına 120le bi yandan öteki clientla takıl keyfine bak.

3. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |