120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Şu hakkaten önemli bir nokta. Bir noktada niye oynuyorum ben bunu diyorsun. Oyunda minör diye bir şey var ama düşmüyor. Bod diye bir şey var, günde 4 kere bod alıyorsun, 24 saatlik bir günün yaklaşık 50 dakikasını sırf buna harcıyorsun ama 2 haftada 1 tane tunic çıkmıyor, ne leather ne spined ne 10luk ne 15lik ne 20lik. Bir noktada insan illallah diyor. Bu böyle gitmemeli gerçekten, çoğu kişi buraya venus için geldi. Amacımız sunucunun daha güzel olması. Bu söylediklerimizi de bu yüzden söylüyoruz, amacımız kötülemek falan değil.
mevcut venüsün ggs sistemine ek olarak ,osi bazlı ggs gelse bu sorun ortadan kalkar ama dikkate bile alınmadı bu söylemim.
yani 700 skillcapli biri her 51 saatte bir skill kullandıgında 0.1 %100 alıyor oside sistem böyle
daha az skill cap daha kısa sure mesela 350 skill capde 10.3saat bu bile fazla sonuçta bizde SoT yok(scroll of transcandence/pembe skill scrolları champlardan düşen) bunu bu servera göre uyarlasa venüs hem millet saatlerini böle gereksiz zorluklara harcamaz hemde oyundan daha fazla keyif alır.Zaten Aos çok monoton df/blood ötesi yok bari bu kadar sistem içined sistemlerle zorlaştırmanın bence lüzumu yok.
yani 700 skillcapli biri her 51 saatte bir skill kullandıgında 0.1 %100 alıyor oside sistem böyle
daha az skill cap daha kısa sure mesela 350 skill capde 10.3saat bu bile fazla sonuçta bizde SoT yok(scroll of transcandence/pembe skill scrolları champlardan düşen) bunu bu servera göre uyarlasa venüs hem millet saatlerini böle gereksiz zorluklara harcamaz hemde oyundan daha fazla keyif alır.Zaten Aos çok monoton df/blood ötesi yok bari bu kadar sistem içined sistemlerle zorlaştırmanın bence lüzumu yok.
Ağır ağır kasın , 115 tailoring'i olan karakter henüz kasılmamış bir karakter muamelesi neden görüyor anlayamıyorum.
2 ay sonra legendary olursunuz günde 4-5 saat kassanız.
Bu oyunu 120 tailor'um yok diye bırakmakla totem'im yok diye bırakmak arasında bi fark yok kanımca. Uzun vade ve sabırla ikisine de sahip olabilirsiniz.
2 ay sonra legendary olursunuz günde 4-5 saat kassanız.
Bu oyunu 120 tailor'um yok diye bırakmakla totem'im yok diye bırakmak arasında bi fark yok kanımca. Uzun vade ve sabırla ikisine de sahip olabilirsiniz.
120 olsakda bi yararı yokki bana göre 10 tane 115 yaparım daha iyi yani sistem içinde sistem kura kura böyle dengesizlikler çıkıyor ortaya.Rare bod mesela rare bod ne ya
çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz bu kadar basit, bide onun şansları çıktı başımıza yok %5 yok %25, hadi bazı kesim kendimide katıyorum hardcore kasıyoruzda casual oyuncuları kaçırdığımızın farkında değil kimse bide üstüne bıkıp bırakanlar oluyor 2 ay sonra online sayısı düşerse şaşırmayın.
çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz bu kadar basit, bide onun şansları çıktı başımıza yok %5 yok %25, hadi bazı kesim kendimide katıyorum hardcore kasıyoruzda casual oyuncuları kaçırdığımızın farkında değil kimse bide üstüne bıkıp bırakanlar oluyor 2 ay sonra online sayısı düşerse şaşırmayın.
valla bence 115 tailorla 120 tailor arasında kaplama bazında ve paperdolde legendary gözükmesi dışında pek bir farkı yok bence 120 tailoru olana %90 ihtimalle 20 lik spined bodu(barbed kitlik bod) falan çıkması lazım %5 horned %5 barbed falan... 115 ten 120 ye kastığına değecekbodlar çıkmalı, aradaki oran dengesiz biri 50 ye 70 olayı az.düşünsenize kascaksın bir ayını harcayıp çıka çıka10 luk 15 lik spined deri görevleri cıkacak deli olacaksın. öyle olmasın sadece 20 likler cıksın ve spin %90 çıksın misal... ancak böyle dengelenir. yoksa 115 üstü kasan kusra bakmayın da ameledir benim gözümde.
Capricornia yazmış:
günde 4-5 saatini sadece bone toplamaya adarsan,sadece gerekli olan bone u toplarsın bu sırada ne pvm ne pvp nede başka birşeyle uğraşabilirsin şimdi kafanızda kurduğunuz hayal dünyasından çıkında biraz insanların iş,okul sahibi olabilceklerinide düşünün zorluk ayrı birşey gereksiz zorluk ayrı birşey bende seviyorum skillerin falan biraz zor olmasını ama abrtmanında lüzumu yok.
Okuyom Ben Ya yazmış:
İşi okulu cartı curtu olandan kımene anlamadm?oOnlar zaten kısıtlı zman dılımınde gırıyor ve ona göre bişiler elde etmelı aradakı fark ortaya cıkms kasanla kasmayan yarasnda (uğraşanla uğraşmayan arasında).Ama üsttekı arkadasın dedıgı gıbı 120 leyınce %90 20 lık spi cıkması dengeler durumu..
2. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |