120 Tailor & Bone & Süre.. Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Yaptığım bazı araştırmalara göre 120 tailor kasmak isteyen bi arkadaşın 119.0 ile 120 arası gereken kemik sayısı şöyledir;
450 K Bone ile 500 K arası gerekmekte.
Ben 1k boneyi yarım saatte kastım.
Yani 1K Bone = 30 Dakika = Yarım Saat.
~
10K Bone = 300 Dakika = 6 Saat.
~
100K Bone = 3000 Dakika = 60 Saat.
~
500K Bone = 15000 Dakika = 300 Saat.
~
300 Saat / 24 = 12.5 Gün yapar.
24 Saat bile full bone kassak 12.5 günde bitireceğiz :)
Şimdi soruyorum size.
Ben avalonda başladım ve duyduğum kadarı ile en zor skill kasılan yer Dv idi.
Dv'de oynayan arkadaşlar daha iyi bilir, orada da bu kadar zor muydu??
Legendary'siz bir tailor olur mu??
Lütfen saygı ve adabımızı bozmadan yorum yapalım :)
Saygılar..
450 K Bone ile 500 K arası gerekmekte.
Ben 1k boneyi yarım saatte kastım.
Yani 1K Bone = 30 Dakika = Yarım Saat.
~
10K Bone = 300 Dakika = 6 Saat.
~
100K Bone = 3000 Dakika = 60 Saat.
~
500K Bone = 15000 Dakika = 300 Saat.
~
300 Saat / 24 = 12.5 Gün yapar.
24 Saat bile full bone kassak 12.5 günde bitireceğiz :)
Şimdi soruyorum size.
Ben avalonda başladım ve duyduğum kadarı ile en zor skill kasılan yer Dv idi.
Dv'de oynayan arkadaşlar daha iyi bilir, orada da bu kadar zor muydu??
Legendary'siz bir tailor olur mu??
Lütfen saygı ve adabımızı bozmadan yorum yapalım :)
Saygılar..
Şimdi Arkadaşlar Cute 1 k kemiği 30 dk da kasmış. Hızlı kasmış herkez bu kadar hızlıda kasamaz. 450 le 500 arası deil direk 500 k istiyor bone armor yapılması gerekiyor 10 bone istiyor. Her 0,1 gain 5000
Yani= Her 0,1 Gain için 50 k Bone gerekmektedir
119 dan 120 yapmak amacımız 10 gaine ihtiyaç duyucaz=
içler dışlar çarpımına gerek yok 500 k yapıyor
Çok fazla serverda oynamış biri olarak konuşuyorum. En zor skil kasılan server osi dir. Fakat Osi de 120 e kadar derile kasabiliyorsun. Buda imkansızlığı ortadan kaldırıyor.
Şimdi Venüs şöle sölücek 120 yapan bir kişi her aldığı Barbet botu alacak bu 120 kasmayı değer hale getiriyor. (dorusu o zamanda hep 10 luk 15 lik spi bod alıcaz)
Almayalım ne gerek var normal hale getir kaldır tailorla ilgili sistemleri 50 bodcuyla 2 haftadır tunic skirt alamıyorum.
Yani= Her 0,1 Gain için 50 k Bone gerekmektedir
119 dan 120 yapmak amacımız 10 gaine ihtiyaç duyucaz=
içler dışlar çarpımına gerek yok 500 k yapıyor
Çok fazla serverda oynamış biri olarak konuşuyorum. En zor skil kasılan server osi dir. Fakat Osi de 120 e kadar derile kasabiliyorsun. Buda imkansızlığı ortadan kaldırıyor.
Şimdi Venüs şöle sölücek 120 yapan bir kişi her aldığı Barbet botu alacak bu 120 kasmayı değer hale getiriyor. (dorusu o zamanda hep 10 luk 15 lik spi bod alıcaz)
Almayalım ne gerek var normal hale getir kaldır tailorla ilgili sistemleri 50 bodcuyla 2 haftadır tunic skirt alamıyorum.
venüsün fantezisi ;
şahsen action charlarım bile gm ama bankalarında 115-120 ps bulunmakta kim uğraşıcak basıcamda kasıcamda ..
zaten 3 hafta sonra üni açılıyor uo yu bırakıcam bide bu zamanımı skıll kasmakla geçiremem ben. zamanım değerli sadece actionumu yaparım champı basarım yeni serverlerde kasmak dileğiyle serveri bırakırım.
şahsen action charlarım bile gm ama bankalarında 115-120 ps bulunmakta kim uğraşıcak basıcamda kasıcamda ..
zaten 3 hafta sonra üni açılıyor uo yu bırakıcam bide bu zamanımı skıll kasmakla geçiremem ben. zamanım değerli sadece actionumu yaparım champı basarım yeni serverlerde kasmak dileğiyle serveri bırakırım.
1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 76 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |