120 skill ... Legandary.. ANKET
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Legandary skillin getirileri arttırılsın mı ?
Hayır, arttırılmasın
50%
 50%  [ 29 ]
Evet, arttırılsın
49%
 49%  [ 28 ]
Toplam Oylar : 57

Yazar
Deneyimli Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

mc651
Deneyimli Oyuncu
120 skill ... Legandary.. ANKET Konu: Yanıt: 120 skill ... Legandary.. ANKET
Alıntıyla Cevap Gönder
Selguzest01 yazmış:
Bny yazmış:
oldu ozaman 120 eva orijinalinin üstüne %25 sdi versin 60-70 patlatalım pew pew

ilkokul mezunumsun sen ? okuma yazma yeni mi söküldü ? yada sökemedin mi henüz _? yada böylesine zor bir serverda laf olsun diye oynayıpta foruma anlamadan cevap yazan dengesizlerden birimisin?

Ben eva için herhangi birşey söylemedim.. bir çarpılık var, bukadar zor gaine bukadar az getiri... anlamsız olan birşeyin düzeltilmesini söyledim...

Tutup her 120 olan skilli extra extra katkı sağlasın demedim..

Ayrıca bir kere daha okursan benim değil benden başka arkadaşlarında bu konudan muzdarip oldugunu söylediğimi ve benim veterinary ile ilgili sıkıntım oldugunu söylediğimi görebilirsin.. benim muzdaripliğim Veterinary skilli ile alakalı, kimisinin sorunu Tactick ile veya Eva ile...

ama onlar bu durumdan yakınmıyorken sen nasıl oluyorda bu konuya eva'yı dahil edebiliyorsun anlamış değilim..

iyiliğini düşündüğümden sana bir öğüt.. git biraz kitap oku... ama sen gazeteden başla.

Başlıktan anlaşılan bir yanlış anlaşılma oluyor sanırım. Tüm 120 ler için bir genellemeymiş gibi görünüyor ilk etapta. 120 Vet kasmadım ama 115 ile 120 arasında 3-5 hp oynicaksa 120 vet. in pek bir artısı yok. Katılıyorum sana...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
20 Eyl 2010 17:45
Xylope
Büyük Usta

Teşekkür: 25

Xylope
Büyük Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Vet Disco vb sikillerde oynama yapılabilir hiçbir dengeyi de bozmaz, 120 music 120 disco basıp dfye disco atamamak cidden çok saçma zaten %20-30 ihtimalle atılıyordu o da yok, 119dan 120ye vet getirmek için 50k bandage basıcam ve 2 hit point için mi? Kimse kolay kasılsın demiyor, yine zor olsun da bari zar zor kasınca bi anlamı olsun diyor ve sadece bazı skiller için. Bana ters gelen bir şey yok bunda..

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
20 Eyl 2010 18:23
Selguzest01
Deneyimli Oyuncu

Selguzest01
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Xylope yazmış:
Vet Disco vb sikillerde oynama yapılabilir hiçbir dengeyi de bozmaz, 120 music 120 disco basıp dfye disco atamamak cidden çok saçma zaten %20-30 ihtimalle atılıyordu o da yok, 119dan 120ye vet getirmek için 50k bandage basıcam ve 2 hit point için mi? Kimse kolay kasılsın demiyor, yine zor olsun da bari zar zor kasınca bi anlamı olsun diyor ve sadece bazı skiller için. Bana ters gelen bir şey yok bunda..

Tek derdim de bu zaten.. herkes öyle kolay kolay efsane olamayacak 'EFSANE' kelimesini hak etmek için çaba harcamak gerekecek deniyorsa ve insanlar bunu ciddi çaba harcayarak elde edebiliyorsa bundan faydalanablmete gerekir..

yani efsane olmak 3423432423432 milyon kere bandaj basmıs oldgunun bilinmesi mi, yoksa bastıgın bandajdan avantaj saglamak mı?

En Yukarı Git
20 Eyl 2010 18:58
Selguzest01
Deneyimli Oyuncu

Selguzest01
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
mc651 yazmış:
Selguzest01 yazmış:
Bny yazmış:
oldu ozaman 120 eva orijinalinin üstüne %25 sdi versin 60-70 patlatalım pew pew

ilkokul mezunumsun sen ? okuma yazma yeni mi söküldü ? yada sökemedin mi henüz _? yada böylesine zor bir serverda laf olsun diye oynayıpta foruma anlamadan cevap yazan dengesizlerden birimisin?

Ben eva için herhangi birşey söylemedim.. bir çarpılık var, bukadar zor gaine bukadar az getiri... anlamsız olan birşeyin düzeltilmesini söyledim...

Tutup her 120 olan skilli extra extra katkı sağlasın demedim..

Ayrıca bir kere daha okursan benim değil benden başka arkadaşlarında bu konudan muzdarip oldugunu söylediğimi ve benim veterinary ile ilgili sıkıntım oldugunu söylediğimi görebilirsin.. benim muzdaripliğim Veterinary skilli ile alakalı, kimisinin sorunu Tactick ile veya Eva ile...

ama onlar bu durumdan yakınmıyorken sen nasıl oluyorda bu konuya eva'yı dahil edebiliyorsun anlamış değilim..

iyiliğini düşündüğümden sana bir öğüt.. git biraz kitap oku... ama sen gazeteden başla.

Başlıktan anlaşılan bir yanlış anlaşılma oluyor sanırım. Tüm 120 ler için bir genellemeymiş gibi görünüyor ilk etapta. 120 Vet kasmadım ama 115 ile 120 arasında 3-5 hp oynicaksa 120 vet. in pek bir artısı yok. Katılıyorum sana...

Konu sadece baslıgın yanlıs anlasılıp anlasılmadıgı değil.. bak sende insansın, sende playersin.. sen insan gibi konusup derdini anlatabiliyorsun laf olsun diye acılan bir baslıga mesaj atmıyorsun..
Ayrıca sadece kendim için açmadım ki bu baslıgı, verdiği tepki ve şekli son derece anlamsız ve gereksizdi..

En Yukarı Git
20 Eyl 2010 19:00
Adolf Ramirez
Uzman

Adolf Ramirez
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Nasıl Basladıysa Öyle Gider...

En Yukarı Git
20 Eyl 2010 19:03
Marcos
Oyuncu

Marcos
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Başta olsa arttırılsın derdim ama artık bunun değişmesi büyük tepki alır. Haklı da bir tepki olur bu.

En Yukarı Git
26 Eyl 2010 21:51
Kro
Efsane

Kro
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
1 ay df kas 120 vet yaparsın :D

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
26 Eyl 2010 23:53
sinancoskun
Oyuncu

sinancoskun
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
3 hp için veterinary kasılmaz belki ama 1 dmg fazla için sw kasılır... bence. icon_fatt.gif

En Yukarı Git
27 Eyl 2010 2:49
gilthanas
Efsane

gilthanas
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
legand wait for it...

En Yukarı Git
27 Eyl 2010 4:03
Selguzest01
Deneyimli Oyuncu

Selguzest01
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
serverda Legandary olmak ' bu adam baya oynamış ' diye düşündürecek diğer playerları onun dışında değişen fazla birşey yok, çoğu skill'i legandary kasmak gereksiz.. paranız vardır ps alırsınız kasarsınız o ayrı ama durup dururken 120 vet veya lore alıp oturup 1 hafta kasmak anlamsız, bunu anlatmaya çalıştım... bazı arkadaşlarda anlamamakta israr ettiler ama onlarda haklı olmayınca da olmuyor, zorlamayalım onlarıda , şimdi ne gerek var satır satır okuyupta anlamaya çalışacaklar falan.. uzun iş

ben idareye söyledim ama takan olmadı :=) sağlık olsun böylesi belki daha güzel olur.

En Yukarı Git
27 Eyl 2010 7:14

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 24 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız