120 skill ... Legandary.. ANKET Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
|
Yazar
Başlıktan anlaşılan bir yanlış anlaşılma oluyor sanırım. Tüm 120 ler için bir genellemeymiş gibi görünüyor ilk etapta. 120 Vet kasmadım ama 115 ile 120 arasında 3-5 hp oynicaksa 120 vet. in pek bir artısı yok. Katılıyorum sana...
Vet Disco vb sikillerde oynama yapılabilir hiçbir dengeyi de bozmaz, 120 music 120 disco basıp dfye disco atamamak cidden çok saçma zaten %20-30 ihtimalle atılıyordu o da yok, 119dan 120ye vet getirmek için 50k bandage basıcam ve 2 hit point için mi? Kimse kolay kasılsın demiyor, yine zor olsun da bari zar zor kasınca bi anlamı olsun diyor ve sadece bazı skiller için. Bana ters gelen bir şey yok bunda..
Xylope yazmış:
Tek derdim de bu zaten.. herkes öyle kolay kolay efsane olamayacak 'EFSANE' kelimesini hak etmek için çaba harcamak gerekecek deniyorsa ve insanlar bunu ciddi çaba harcayarak elde edebiliyorsa bundan faydalanablmete gerekir..
yani efsane olmak 3423432423432 milyon kere bandaj basmıs oldgunun bilinmesi mi, yoksa bastıgın bandajdan avantaj saglamak mı?
mc651 yazmış:
Konu sadece baslıgın yanlıs anlasılıp anlasılmadıgı değil.. bak sende insansın, sende playersin.. sen insan gibi konusup derdini anlatabiliyorsun laf olsun diye acılan bir baslıga mesaj atmıyorsun..
Ayrıca sadece kendim için açmadım ki bu baslıgı, verdiği tepki ve şekli son derece anlamsız ve gereksizdi..
serverda Legandary olmak ' bu adam baya oynamış ' diye düşündürecek diğer playerları onun dışında değişen fazla birşey yok, çoğu skill'i legandary kasmak gereksiz.. paranız vardır ps alırsınız kasarsınız o ayrı ama durup dururken 120 vet veya lore alıp oturup 1 hafta kasmak anlamsız, bunu anlatmaya çalıştım... bazı arkadaşlarda anlamamakta israr ettiler ama onlarda haklı olmayınca da olmuyor, zorlamayalım onlarıda , şimdi ne gerek var satır satır okuyupta anlamaya çalışacaklar falan.. uzun iş
ben idareye söyledim ama takan olmadı :=) sağlık olsun böylesi belki daha güzel olur.
ben idareye söyledim ama takan olmadı :=) sağlık olsun böylesi belki daha güzel olur.
2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |