120 skill ... Legandary.. ANKET Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
|
Yazar
120 skill elde etmenin bazı skiller için 2 haftayı bulduğu server da 120 skillerden gereken faydayı sağlayamadığımızı düşünüyorum, daha doğrusu benim zaten böyle bir düşüncem vardı bununla ilgili konuyu açtıgımda bu konudan başkalarınında müzdarip olduğunu gördüm.
Benim sorunum : Bir düşünün 115.3 veterinary varken 41 minimum 67 maximum hayvanıma heal basabiliyorum. 120 veterinary yapmam zannedersem 1.5-2 hafta sürekli olarak kasarsam sürecek ve 120 veterinarym olursa 43 minimum 70 maximum hayvanıma heal basabilecem. sanırım bu koca bir saçmalık.
Bu sebeple anket açıyorum, ve Venüsten de fikirlerini söylemesini bekliyorum, 3 gündür topic açık henüz bir açıklaması olmadı.
Burada sadece insanlar '' aaa Legandary Vet..'' demesinden öte getirilerin olmasını istiyorum, kolay değil ciddi sıkıntılı bir iş skilleri kasmak.
Benim sorunum : Bir düşünün 115.3 veterinary varken 41 minimum 67 maximum hayvanıma heal basabiliyorum. 120 veterinary yapmam zannedersem 1.5-2 hafta sürekli olarak kasarsam sürecek ve 120 veterinarym olursa 43 minimum 70 maximum hayvanıma heal basabilecem. sanırım bu koca bir saçmalık.
Bu sebeple anket açıyorum, ve Venüsten de fikirlerini söylemesini bekliyorum, 3 gündür topic açık henüz bir açıklaması olmadı.
Burada sadece insanlar '' aaa Legandary Vet..'' demesinden öte getirilerin olmasını istiyorum, kolay değil ciddi sıkıntılı bir iş skilleri kasmak.
Oyunun orjinalliğini bozmamak lazım. 120 ye kadar zor kasılıyor diye her skilin getirdiği avantajlar değiştirilirse çok büyük sorunlar ortaya çıkabilir.
Mantıklı olan çok bir şey farkettirmediği halde imkansıza yakın olmasının önüne geçmektir. (craft skilleri hariç )
Mantıklı olan çok bir şey farkettirmediği halde imkansıza yakın olmasının önüne geçmektir. (craft skilleri hariç )
Bny yazmış:
ilkokul mezunumsun sen ? okuma yazma yeni mi söküldü ? yada sökemedin mi henüz _? yada böylesine zor bir serverda laf olsun diye oynayıpta foruma anlamadan cevap yazan dengesizlerden birimisin?
Ben eva için herhangi birşey söylemedim.. bir çarpılık var, bukadar zor gaine bukadar az getiri... anlamsız olan birşeyin düzeltilmesini söyledim...
Tutup her 120 olan skilli extra extra katkı sağlasın demedim..
Ayrıca bir kere daha okursan benim değil benden başka arkadaşlarında bu konudan muzdarip oldugunu söylediğimi ve benim veterinary ile ilgili sıkıntım oldugunu söylediğimi görebilirsin.. benim muzdaripliğim Veterinary skilli ile alakalı, kimisinin sorunu Tactick ile veya Eva ile...
ama onlar bu durumdan yakınmıyorken sen nasıl oluyorda bu konuya eva'yı dahil edebiliyorsun anlamış değilim..
iyiliğini düşündüğümden sana bir öğüt.. git biraz kitap oku... ama sen gazeteden başla.
Evet öylesine oynuyorum ueheuehu pew pew
Zaten lafım sadece sana değil, sadece sana olsaydı senın commentını quotelardım ama qoutelamadım.
Serverın bukadar zor olması orijinale ulaşmak zor olsun diyedir, orijinalininde üstüne ulaşmak için değil.
Zaten lafım sadece sana değil, sadece sana olsaydı senın commentını quotelardım ama qoutelamadım.
Serverın bukadar zor olması orijinale ulaşmak zor olsun diyedir, orijinalininde üstüne ulaşmak için değil.
Önceki serverlarda aylarca bir skill i gm yapamazdık. Neden bu basitcilik? Kasan kasıyor zaten. Yeterince oyunu orjinalinden uzak tutuyoruz bu bari normal kalsın.
2 haftada skill kasıyorsun veya 3 hafta artık neyse ama sana sağdece yansıyan gece açık bıraktığın bilgisayarının elektrik faturası oluyor. Gene makro kasıyor gene makro kasıyor değişen birşey yok.
2 haftada skill kasıyorsun veya 3 hafta artık neyse ama sana sağdece yansıyan gece açık bıraktığın bilgisayarının elektrik faturası oluyor. Gene makro kasıyor gene makro kasıyor değişen birşey yok.
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |