Yıl 2016 Ev Adresi İsteme Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Ev adresi istemedik telefon istedik, hal hatır sorcaktım kardeşim nasılsın diye. Neyse ki onun sen olduğunu öğrendik dolbylerde de böyleleri varmış. Bide senden oyun arkadaşların numara istediğinde tanımadığın kişilerin numaralarını verme bi hal hatır sorcaktım, yaptığın ayıp vermiceksen numaranı baskasınınkilerini de verme :)
bide ne işsiz adamsın bu notu da düşeyim :) 2. kişi oyunu bıraktı tanıdığım ayşecik ve sizin sayenizde ^^ bu boş işleriniz yüzünden ama doğru in game bunlar devam 10 kişi kalana kadar. :) ben bırakmıcam inat ettim de milleti durduramıyoruz ^^
bide bi sorum var cidden bize 4 client yetmiyorken siz bu reskill karakterlerine nasıl client ayırabiliyor sunuz? proxy fln mı
bide ne işsiz adamsın bu notu da düşeyim :) 2. kişi oyunu bıraktı tanıdığım ayşecik ve sizin sayenizde ^^ bu boş işleriniz yüzünden ama doğru in game bunlar devam 10 kişi kalana kadar. :) ben bırakmıcam inat ettim de milleti durduramıyoruz ^^
bide bi sorum var cidden bize 4 client yetmiyorken siz bu reskill karakterlerine nasıl client ayırabiliyor sunuz? proxy fln mı

koy sorun yok, ben ne küfür ettim ne seni kırcak bişey söyledim :D sadece numaranı istedim, konusmak istedim derdimi anlatacaktım fazla mı ? :D adamlar oyunu bıraktı diyorum hala nelerle ugrasıyorsunuz yapmayın da oyun oynasın millet. karakter nicklerinide söyliyim isterseniz inanmıyorsanız yani yapmayın da adam kalmadı adammmmmmm :D
Ss koy sorun yok bende küfür yazdım zaten senin için keko fln demeler hiç hoş değil ben bir tane kötü kırıcı cümle söylemezsen hem kesip hemde kötü cümleler kurman hoş değil :D
koy reklamımı yap iyisi kötüsü olmaz hadi bakim. hem setle işim yokki set diye seni üstüme giyerim bro çöp karakterlerle gezmem tarzım değil ama sana saygı duyuyorum helal 14 saat oyundasın ve o karakter hep bi afk veya tamer arıyor helal olsun :D
bide baktım da okadar bodcun var boşuna kasıyor gibi olcaksın senın yapmaman gerek player gelmesi gerekirken sen milleti soğutuyorsun boşa gidecek tüm emeklerin.
venüs söz vermedi duruma göre 3-5 ay olur dedi bırakında şu durum düzelsin adam coğalsın swde neyse artık sustum ben ^^ ben fikir sundum ama sen kesmeye devam et milleti bide para ihtiyacın varsa verebilirim ^^ tek şartım var tamer ve afklere dokunmayacaksın ^^
Ss koy sorun yok bende küfür yazdım zaten senin için keko fln demeler hiç hoş değil ben bir tane kötü kırıcı cümle söylemezsen hem kesip hemde kötü cümleler kurman hoş değil :D
koy reklamımı yap iyisi kötüsü olmaz hadi bakim. hem setle işim yokki set diye seni üstüme giyerim bro çöp karakterlerle gezmem tarzım değil ama sana saygı duyuyorum helal 14 saat oyundasın ve o karakter hep bi afk veya tamer arıyor helal olsun :D
bide baktım da okadar bodcun var boşuna kasıyor gibi olcaksın senın yapmaman gerek player gelmesi gerekirken sen milleti soğutuyorsun boşa gidecek tüm emeklerin.
venüs söz vermedi duruma göre 3-5 ay olur dedi bırakında şu durum düzelsin adam coğalsın swde neyse artık sustum ben ^^ ben fikir sundum ama sen kesmeye devam et milleti bide para ihtiyacın varsa verebilirim ^^ tek şartım var tamer ve afklere dokunmayacaksın ^^

Öle bir yazdın ki duygulandım :D yanlış anlamada bu bir oyun bu kadar hırs yapma o kastı o kesti biraz rahat ol benim fikrimce yani düşüncen güzel ama harekete döksen daha iyi sanki :) telefon nonu istedim yok adresini istedim yok bunu istedim gibi davranışlara girmen ergen olduğunu gösteriyor. Diğer bir konu serverde adam arttı aksine düşmedi haberin olsun. Gel setini verim

Genç arkadaşa diyorum ki tamam çarlarını kesmim öm atıyor aman şunları kesme sonra guardda bi akıllı o ya beni kesmeye çalışıyor. Arkadaş bu oyunun yaş grubu çok düştü :) bari kendini küçültme bunlar gerçek hayatta egosunu tatmin edememiş tipler sanırım..

Kalbini Kirmak istemiyorum. Ben sen gibi değilim Gzde adam kesmem. Ki dün gece şamp kastiktan sonra oyuna girmedim bile boş konuşma genç filan Yasim da 27. Ben sana yalvarmadim at konuşmaları telefondan bağlanıyorum canımı sıkma. Allah kuru iftiradan korusun. Belki de dün bizimle samp kazanlar arasında sen de vardın şimdi benimle samp kasan adam bana sallıyor. Biraz düşünceli ol. Dolby vardı bizimle kasan dün ben seni niye keseyim gzde. Bide bi derdin varsa skyptan yaz, madem beraber aksiyon aliyoru siZin aile ile. Sen varmısın o aksiyonda bilmiyorum ama yaptığın ayıp söyleyim. Günahımı alma pişman olursun.

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 12 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |