Sonisphere Festival 2011
Sayfaya git: Önceki, 1, 2

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Jason
Oyuncu
Sonisphere Festival 2011 Konu: Yanıt: Sonisphere Festival 2011
Alıntıyla Cevap Gönder
Rommel yazmış:
Of Jason tribünden konser mi izlenir ya saha içi akar sdfasd ayrıca en ibretlik program kesinlikle italyada

2 sene önce metallica'yı saha içinde izledim. sıkış tepiş itişmekten rahat rahat izleyemiyorsun. Normalde de geçen sene zaten saha içi alıcaktım bilet kalmamıştı, kapalıdan aldım. Sadece megadeth için saha içine indim onda da keşke çıksaydım geri diye düşündüm.

Ayrıca tribüne gelen ses çooook daha iyi, amfilerin dibinde olmaktansa. Yerin belli biranı rahatça alıyorsun. Tuvalet sıkıntısı yok, normal tribünün tuvalete falan gidiyorsun. Yer kapma derdi yok güneşin altında. Terlemiş 5385317531 kadar insan yok yanında. Rahatça müziğe bakıyorsun kanka keyif işi.

Rob Zombie ve Motörhead de iyiymiş italyadaki.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
02 Nis 2011 8:28
thxxl
Usta

thxxl
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
Jason yazmış:

2 sene önce metallica'yı saha içinde izledim. sıkış tepiş itişmekten rahat rahat izleyemiyorsun. Normalde de geçen sene zaten saha içi alıcaktım bilet kalmamıştı, kapalıdan aldım. Sadece megadeth için saha içine indim onda da keşke çıksaydım geri diye düşündüm.

Ayrıca tribüne gelen ses çooook daha iyi, amfilerin dibinde olmaktansa. Yerin belli biranı rahatça alıyorsun. Tuvalet sıkıntısı yok, normal tribünün tuvalete falan gidiyorsun. Yer kapma derdi yok güneşin altında. Terlemiş 5385317531 kadar insan yok yanında. Rahatça müziğe bakıyorsun kanka keyif işi.

iron maiden da tribünden izlenmezki be hocam icon_lol.gif ya da ben izleyemem icon_lol.gif salarım kendimi tribünden aşağı icon_asd.gif

En Yukarı Git
02 Nis 2011 8:39
Jason
Oyuncu

Jason
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
yok megadeth için saha içine indiğimde ses sistemindeki bozukluk yüzünden zaten dave'in sesi zaten az geliyordu. Bir de arkadan ergen sesiyle kulağımın dibinde sözleri yanlış bir biçimde bağıran çocuklar gelince, tribünden şaşmam bir daha. Çıktım tribüne çok net izledim Slayer'ı.

Ayrıca iron maidenin setlisti umarım yeni albüm ağırlıklı olmaz.

En Yukarı Git
02 Nis 2011 8:47
thxxl
Usta

thxxl
Usta
Alıntıyla Cevap Gönder
aynen öyle hocam. yeni albümde bi cacık yok gibi. ben yine bi aces high ve the trooper istiyorum en azından bu ikiliyi çalsınlar icon_guitar.gif

En Yukarı Git
02 Nis 2011 8:58
Dnt
Oyuncu

Dnt
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Çıktığı gün alıcam direk.

En Yukarı Git
02 Nis 2011 11:14
crappynukem
Sponsor

Teşekkür: 10

crappynukem
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
The wickerman i unuttun :p yeni albumden bitek when the wild wind blows hosuma gidiyor her nekadar 11 dk olsada calsinlar onuda icon_guitar.gif

En Yukarı Git
02 Nis 2011 11:14
Rommel
Uzman

Teşekkür: 1

Rommel
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Jason yazmış:
Rommel yazmış:
Of Jason tribünden konser mi izlenir ya saha içi akar sdfasd ayrıca en ibretlik program kesinlikle italyada

kanka rammstein çalarken yüzlerce kişiyle aynı anda havaya zıplayıp aynı anda yere inemiyorsan, ride the lightling sırasında arkadaşından 3-4 sıra arkaya savrulamıyorsan ne anladım ben o işten sdf

ha ama şöyle bir şey var saha içinde su-yiyecek-sıçacak sıkıntısı var. geçen sene 3 gün boyunca çektik ki ilk iki gün allahtan hava kapalıydı, son gün bi güneş çıktı sirkip attı resmen ebemizi

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
02 Nis 2011 11:19
Rommel
Uzman

Teşekkür: 1

Rommel
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Jason yazmış:

Ayrıca iron maidenin setlisti umarım yeni albüm ağırlıklı olmaz.

öyle olacak herhalde ya sonuçta yeni albümün turnesi

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
02 Nis 2011 11:22

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız