Sonisphere Festival 2011 Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
2 sene önce metallica'yı saha içinde izledim. sıkış tepiş itişmekten rahat rahat izleyemiyorsun. Normalde de geçen sene zaten saha içi alıcaktım bilet kalmamıştı, kapalıdan aldım. Sadece megadeth için saha içine indim onda da keşke çıksaydım geri diye düşündüm.
Ayrıca tribüne gelen ses çooook daha iyi, amfilerin dibinde olmaktansa. Yerin belli biranı rahatça alıyorsun. Tuvalet sıkıntısı yok, normal tribünün tuvalete falan gidiyorsun. Yer kapma derdi yok güneşin altında. Terlemiş 5385317531 kadar insan yok yanında. Rahatça müziğe bakıyorsun kanka keyif işi.
Rob Zombie ve Motörhead de iyiymiş italyadaki.

yok megadeth için saha içine indiğimde ses sistemindeki bozukluk yüzünden zaten dave'in sesi zaten az geliyordu. Bir de arkadan ergen sesiyle kulağımın dibinde sözleri yanlış bir biçimde bağıran çocuklar gelince, tribünden şaşmam bir daha. Çıktım tribüne çok net izledim Slayer'ı.
Ayrıca iron maidenin setlisti umarım yeni albüm ağırlıklı olmaz.
Ayrıca iron maidenin setlisti umarım yeni albüm ağırlıklı olmaz.

Jason yazmış:
kanka rammstein çalarken yüzlerce kişiyle aynı anda havaya zıplayıp aynı anda yere inemiyorsan, ride the lightling sırasında arkadaşından 3-4 sıra arkaya savrulamıyorsan ne anladım ben o işten sdf
ha ama şöyle bir şey var saha içinde su-yiyecek-sıçacak sıkıntısı var. geçen sene 3 gün boyunca çektik ki ilk iki gün allahtan hava kapalıydı, son gün bi güneş çıktı sirkip attı resmen ebemizi

2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 18 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |