Silinen Charımla Alakalı
Sayfaya git: 1, 2, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı
 
Yazar
Mesaj
kukumav
Uzman



Yaş: 40
Kayıt: 23 Ağu 2015
Mesajlar: 168

Teşekkür: 9

Durumu: Çevrimdışı

kukumav
Uzman
Silinen Charımla Alakalı Konu: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
Hafta sonu yapılan account temizliğinde serverda birçoklarınızın aktif olarak gördüğü Atina Sahip Çık adlı karakterim Venüsün hatası üzerine silinmiştir.Kendisine attığım ilk page de karakter gitti yapılacak birşey yok, diye cevap verdi.Ben kendisinin hatası oldugunu söyleyince ''Asıl hata silinen karakteri size geri vermiş olmamdı'' dedi. sonrasında lutfederek ''Pazar günü ki restart sonrası bankadaki para ,yetenekler ve cantasındaki eşyaları verebilirim'' dedi.Bugun attıgım page de ise haftasonuna kaldı dedi

Yaklasık 2 hafta önce charlarımı silmiştim sonra geri istedim verdi,verdiği cevapta hata benimmiş gibi o karakter silindiği için öyle oldu , gibilerinden birşeyler söyledi ama diğer iade ettiği karakterler silinmedi!

Her page ime yanıt verirken ''Ama silinen karakterlerini verirken sorun yoktu,Silinen karakterleride geri vermek mümkün değildi ama ben verdim Hata karakterini iade etmemdi'' diyerek anlayamadıgım bir ruh haliyle cevaplar verdi ki hatalıyım demesi yeterliydi.

Siz evet sildiğim karakterleri iade ederek bana iyilik yaptınız ama player sayısı can çekişen serverınızda benim gibi online süresi bir playera iade ettiğiniz için kendinize de iyilik yaptınız.



Her ne kadar sürekli online olsam da bu benim için bir oyundan öteye geçmedi o yüzden banlanmam veya charlarımın silinmesi umurumda değil hatta umarım banlayacak kadar karakter sahibisinizdir.



Lütfen tüm karakterlerimi banlayın ki, sizin haklı olduğunuz ortaya çıksın. Yok eğer banlamayacaksanız egonuzdan, burnunuzdan kıl aldırmamanızdan bahsedip bana yakışmayan şekilde kendimi banlatacağım. Biliniz ki bir daha venusun olduğu ortamda bulunmayacağım.

Size bir kolaylık daha sağlıyayım banlayacağınız acc isimleri şunlar:

akarian,akarian1,kukumav,kukumav1(bunu banlamasanızda olur zaten sildiniz içindeki charı) konar,konar1

Serverınızda size basarılar

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 19:00
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): Whoops, Azuz89

Azuz89
Oyuncu

Avatar

Yaş: 40
Kayıt: 15 Şub 2016
Mesajlar: 41

Teşekkür: 1

Durumu: Çevrimdışı

Avatar
Azuz89
Oyuncu
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
bun cvpları veren herkese serverda kufursuz egosuz ortamı saglamaya çalışan venus mu eger gercekten böyleyse ınsan once kendı davranıslarına bakmalı sonra playerlara seviyeyi ögretmeli zaten bu şekilde giderse kimse kalmıcak serverda.

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 19:10
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): kukumav

Azuz89
Oyuncu

Avatar

Yaş: 40
Kayıt: 15 Şub 2016
Mesajlar: 41

Teşekkür: 1

Durumu: Çevrimdışı

Avatar
Azuz89
Oyuncu
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
serverda böyle playerlara karşı seviyesiz konuşmalar oluyorsa böyle büyük burunluluk oluyorsa buyrun accler oynamanın anlamı yok elite31 elitee elite22 elite elite23 elite24 elinize saglık insanları bu duruma getirdiniz 4 ay önce başladıgım serverdan eser yok zaten demekki var bişi açık net

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 19:15
arda84
Oyuncu

Avatar

Yaş: 40
Kayıt: 18 Ksm 2015
Mesajlar: 88

Teşekkür: 1

Durumu: Çevrimdışı

Avatar
arda84
Oyuncu
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
valla helal olsun venuse nediyelim kendi hatasını playere cok guzel yıkmış carı vermişin sonra server temizliğinde carı silinmiş bu sefer vermiyosun pes valla nediyelim venusun bir insanın aylarca uraşıp didindiği carı bie kalemde yok sayması ama bence tek sebebi venusun sadece scprit yazmasını bilmesi player olarak pek oynamadıgı için onun gözunde sadece emek vermek scprit yazmak oyuncu aylarca uraşmış item yapmış car yapmış bu pek umrunda değil cunku emeği bitek venus sarfediyo oyuncular onun actıgı serverde zevk alıyolar biri acaba serveri heclese tum server silinse ve yedeğide olmasa onca emeği gitse ne dusunurdu venus bide bu acıcan bakmak lazım olaylara.

venusun amacı serveri kapatmak beyler boşa kasmayın yaz yaklasıyo serveri kapatıcak bealde böyle yapmıştı serveri kapatıcağına yakın hiçbişeyi umursamaz olmuştu bi nevi...

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 19:42
Venus
World of UO



Yaş: 40
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 4,462

Teşekkür: 625

Durumu: Çevrimdışı

Venus
World of UO
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
Page kayıtlarında yazdığım yazı aşağıdadır;

Alıntı:
9.5.2016 21:11:14 [Armor Geliyoor Reis] sayın venüs atına sahip çık adlı karakterimi vercekmisiniz acaba [Venus] Hafta sonu güncellemesine kaldı (scriptsel alt yapı gerekli)


Sabırsız mıyız? Evet. Belki hastayım? Belki yetiştirmem gereken bazı evraklar var? Neden bazı durumları yetişkin gibi karşılamıyoruz? Bir hafta girmezseniz ne olur yani? Bunu en azından şu oyundaki hakkıma saygınızdan yapsanız?

Saygılı davrandınız mı peki? Hayır! Ben de size aslında sizden tarafa olduğumu belirten şu cümleyi kullandım.

Alıntı:
9.5.2016 21:12:27 [Armor Geliyoor Reis] olmadı ama bu [Venus] Olup olmaması değil sorun, sorun oluyor olması, unutmayın ki silinen charın geri gelmesi de "olmuyor" du oldu.


Artık nasıl anladınız bilmiyorum. Ama işlerimle ilgilenip 3 saat kadar ortalıktan kayboldum. Geldim baktım başlıklar açılmış, birileri charlarımı silin diyor. Sonra "teşekkürler emeğiniz için" diyince egoist olan ben oluyorum?

Dahası bir de kumarhanede hakkımda spam yapan karakterlere denk geliyorum.

Lütfen karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde şu oyunu oynayalım. Acelemiz yok, sunucu açık, kapanacağı da yok şimdilik. Sabırlı olalım, bekleyelim. Rica ediyorum.

Saygılar.

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
09 May 2016 20:37
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): turgutdurgut

kukumav
Uzman



Yaş: 40
Kayıt: 23 Ağu 2015
Mesajlar: 168

Teşekkür: 9

Durumu: Çevrimdışı

kukumav
Uzman
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
Burda konuyu istediğiniz yere çekmeyin, bakın ne güzel gönderdiğim pagelerden alıntılar yapmıssınız,

asıl hata silinen karakterleri geri vermemdi cevabınızıda koysanız?
Bu minvalde ki diğer yanıtlarınızı da ekleseniz her 2 yanıtınızdan birinde sözümona yapmıs oldugunuz iyiliği vurgulamanızı da ekleseniz daha adil oldugunuza inanırdım.

Ben dikkat ettiyseniz sizin tutumunuzu eleştiriyorum, charın silinmiş olmasındaki hatanız bir yana üslubunuzu eleştiriyorum cımbızla pagelerden alıntı yapıp haklı duruma geçmeye calısmayın cocuk yok karsınızda

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 20:49
Venus
World of UO



Yaş: 40
Kayıt: 18 Arl 2006
Mesajlar: 4,462

Teşekkür: 625

Durumu: Çevrimdışı

Venus
World of UO
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
Kendi sildiğiniz karakteri geri getirmek için bizden yardım talep ettiğinize kadar gidelim o halde;

Alıntı:
26.4.2016 22:27:10 [Atina Sahip Cik Xorlarrin] silinen karakter geri geliyormu bodcuları aktarmayı unutmusum [Venus] Gelir ama öncelikle restart gelmesi gerekir, restarttan sonra ulaşmalısın


Böylelikle karakterlerlerinizi önceden bir kez kurtardım. Geçen Cumartesi günü toplu temizlik sırasında tüm silinen karakterleri de sildik. Ama transferi tam gerçekleşmemiş bir karakter de silinmiş

Alıntı:
7.5.2016 19:20:39 [Maarif] sayın venüs kukumav1 accsindeki atina sahip çık nickli admin! olan karakterim silinmiş ilgilenirmisiniz [Venus] Üzgünüm ama silinen karakterleri tekrar kurtaramayız, topluca silindiler çünkü.


Başlangıçta siz sildiniz sandım, ancak sonradan sunucu kaynaklı olduğunu eski kayıtlardan kontrol ederek anladım ve düzelteceğimi söyledim;
Alıntı:

7.5.2016 19:27:13 [Maarif] kukumav1 hesabına baglıydı hatta daha 2 hafta olmadı siz geri vermiştiniz ki aktif bir şekilde kullanıyorum 6 aydır girmeme gibi bir durum yok [Venus] Restarttan sonra araştıracağım konuyu iyi oyunlar.

7.5.2016 19:28:19 [Maarif] peki teşekkür ederim bir yanlıslık yapılmıs cunku [Venus] Aslında bir yanlışlık yok, en olası ihtimal, silinen bir karakteri geri kurtarmamıza rağmen silinenler kategorisinde olup silinmesidir. Yani silinen karakteri kurtararak bir hata yapmış olduk.

7.5.2016 19:29:51 [Maarif] peki diğer sildiğim karakterler neden duruyor_? [Venus] Aslına bakarsanız bazı karakterlerin transferinde sorun çıkıyor. Misal ben taşısam bile diğer hesaba da bağlı kalıyor. Karakter geri gelmeyecektir. Ama ne yapabiliriz bakacağız.


Buradaki ikinci page yanıtına içerlemişsiniz, ancak birinci yanıt açıkça araştırılacağını belirtiyor.



Araştırma sonucunda haklılığınız ortaya çıktı ve benim yanıtım:

Alıntı:
7.5.2016 19:48:33 [Maarif] bakıyormusunuz sayın venüs [Venus] Hesabınız SilinenlerXXX adlı hesapta duruyordu haliyle bu sabahki temizlikte silinmiş, karakteri geri getirmek zor ama bizden kaynaklı da hatalar olduğu için yetenek ve çantanızdaki eşyalar ile bankadaki parayı getirebilirim.


Buraya kadar olumsuz bir şey göremiyorum? Hayır vermeyeceğim de dememişim? Öncelikle yarınki restart dedim, sonra bir gün daha sarktı, şu an uptime (sunucu açık kalma süresi) 3 günü aşmış durumda, restart filan gelmedi zaten. Ama burada olumsuz bir şey söylemediğim açıkça bellidir.

Siz bu şekilde davranınca ben de sinirlenip aşağıdaki yorumları yapıyorum:

Alıntı:
Tabiki ben hatalıyım, bir oyuncu karakteri sildiyse güvenceye alıp silinenler diye bir hesaba aktarılmaması gerekirdi.

Tabiki yine hatalıyım ki silinen o karakteri geri getirdim.

Tabi ya! Bunları kendim için yaptım, sizin için değil!


 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
09 May 2016 21:01
kukumav
Uzman



Yaş: 40
Kayıt: 23 Ağu 2015
Mesajlar: 168

Teşekkür: 9

Durumu: Çevrimdışı

kukumav
Uzman
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
Evet bu son yazdıklarınız cok daha acıklayıcı oldu,şimdi bu yardımsever tutumunuzu devam ettirip charlarımı banlamaya ne dersiniz?

Hem üzülerek her seferinde hatırlatma zahmetinden kurtarmıs oluruz sizi kendi sildiğim charlarımı geri vermeniz ile ilgili?

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 21:05
onur0202
Yasaklı

Avatar

Yaş: 40
Kayıt: 18 Ekm 2015
Mesajlar: 70
Cinsiyet: Erkek

Teşekkür: 11

Durumu: Çevrimdışı

Avatar
onur0202
Yasaklı
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
Venus bey`i bende cok elestiriyorum :)

Fakat dostum burada ben kotu bir niyet goremedim . Gayet olgun ve yardim sever yaklasim var.

Ben Venus beyin su kafada olduguna inaniyorum az player olsun az sorun ciksin :) Cikan sorunlarida cozmeye yonelik ozverili oldugunu ben sahsen goruyorum ve biliyorum. Bu yuzden her ne kadar en sonda verdigi tepki yanlista olsa Venus beyin gorevini gayet layiki ile yaptigini dusunuyorum.

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
09 May 2016 21:14
toprak1
Uzman



Yaş: 40
Kayıt: 20 Mar 2016
Mesajlar: 175

Teşekkür: 5

Durumu: Çevrimdışı

toprak1
Uzman
Silinen Charımla Alakalı Konu: Yanıt: Silinen Charımla Alakalı
Alıntıyla Cevap Gönder
onur0202 yazmış:
Venus bey`i bende cok elestiriyorum :)

Fakat dostum burada ben kotu bir niyet goremedim . Gayet olgun ve yardim sever yaklasim var.

Ben Venus beyin su kafada olduguna inaniyorum az player olsun az sorun ciksin :) Cikan sorunlarida cozmeye yonelik ozverili oldugunu ben sahsen goruyorum ve biliyorum. Bu yuzden her ne kadar en sonda verdigi tepki yanlista olsa Venus beyin gorevini gayet layiki ile yaptigini dusunuyorum.


Açın Bi yeni sw şu adam forumda gezmekten kurtulsun, birazda dfde gezsin :):):)

 
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
10 May 2016 8:56
 
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: 1, 2, Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 12 mesaj ]  

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız