mavilere karsı -g- + 666 + bnt
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Deneyimli Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Gandhi
Deneyimli Oyuncu
mavilere karsı -g- + 666 + bnt Konu: Yanıt: mavilere karsı -g- + 666 + bnt
Alıntıyla Cevap Gönder
Nostalji yaşadım be bunların hepsi zamanında olmuş olaylar. Geçmişten günümüze neydi şu uğur dündarın arka planda çalan müziği bide o çalsaydı ağlardım yani.
Cümleten iyi geceler icon_lol.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
27 Tem 2011 19:08
Parseus
Oyuncu

Parseus
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Cenabettin yazmış:

BnT adına Konuyu uzatmanın bir anlamı yok dediğim gibi her guilde war açmış durumdayız.Senin IShın a dediğin konu çok farklı Konusu geçen ally ilan etmeyen guildlerin bir olmaları.

Cenabettin yazmış:

Not:BnT guildi bütün loncalara düşmandır.Bütün guildlere war açılmıştır.Kabul eden tek guild İn God We Trust'dir.Diğer guildlerinde savaşı kabul etmesi dileğiyle..

Hergün savaşı kabul edin dediğimiz ve cevap olarak biz savaş olayından hoşlanmıyoruz bıdı bıdı diyen guildin yeni yetme veledinden açıklamalara bakın hele.

Zamanında sus pus oturanlar şimdi kral olmuş burda şov yapıyor, yazık...

Gülerek izliyoruz...

En Yukarı Git
27 Tem 2011 19:16
Whitehead
Üstad

Whitehead
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Okey yazmış:
Lyclah yazmış:

G ile takılma söz konusu değildir. Çağdaş ve raider hariç kmseyede saygı duymam o guildden. Jc ile ally'liğimiz yoktur. Fakat takılırsak sadece J'C ile takılırız. Sevdiğimiz arkadaşlarımız mevcut çünkü.

Adnan abiye saygılar... icon_blowkiss.gif

Didier Drogba JC ler ile action yaparken Namıklardan birilerininde onlara katılıp action yapmasını söylüyor topicde konuşan arkadaşlar :)

Bilgilendiriyim dedim guild adına konuşuyorsan G ile takılan 666lar var.

Burda bir sıkıntı var , 666 guildinden bu akşam 7 sıralarında köprüde sadece ben vardım. Ve hiç bir maviye atak vermedim sanet dışında. Ztn bı sıkıntı olacağından dolayı , 2 3 dk durup köprüyü terk ettim ve sonucunda guilddeki arkadaşlara danıştım. Burda 666 guildi -g- ile herhangi bir samimiyeti yoktur yada herhangi bi ally söz konusu değildir. Sadece J'C dostumuzdur , köprüdede -g- ile aynı karede birbirlerine dalmadan görünce soruşturdum cevab olarak sanene cevabını aldım ve sustum, o karedende çıktım. Uzun lafın kısası 666 ile -g- guildini karşılaştırmayın. Varsa eğer JC+ G+ 666 guildleri bana daldı diyen çıksın karşıma neyse konuşalım. Biz 666 olarak JC dışındaki hiç bi guildle iş birliği yapıp actiona çıkmadık , çıkmayız.

Not: Bu arada JC ile dostluğumuz öncelere dayanıyor, Hatta fark ettiyseniz server başında Namık Ailesi Offline olarak J'C guild listesinde vardı. Dostluğumuz o yüzdendir ki köprüde birlikte actiona çıkıyoruz.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 19:19

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız