mavilere karsı -g- + 666 + bnt Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 |
Yazar
Cenabettin yazmış:
Cenabettin yazmış:
Hergün savaşı kabul edin dediğimiz ve cevap olarak biz savaş olayından hoşlanmıyoruz bıdı bıdı diyen guildin yeni yetme veledinden açıklamalara bakın hele.
Zamanında sus pus oturanlar şimdi kral olmuş burda şov yapıyor, yazık...
Gülerek izliyoruz...

Okey yazmış:
Burda bir sıkıntı var , 666 guildinden bu akşam 7 sıralarında köprüde sadece ben vardım. Ve hiç bir maviye atak vermedim sanet dışında. Ztn bı sıkıntı olacağından dolayı , 2 3 dk durup köprüyü terk ettim ve sonucunda guilddeki arkadaşlara danıştım. Burda 666 guildi -g- ile herhangi bir samimiyeti yoktur yada herhangi bi ally söz konusu değildir. Sadece J'C dostumuzdur , köprüdede -g- ile aynı karede birbirlerine dalmadan görünce soruşturdum cevab olarak sanene cevabını aldım ve sustum, o karedende çıktım. Uzun lafın kısası 666 ile -g- guildini karşılaştırmayın. Varsa eğer JC+ G+ 666 guildleri bana daldı diyen çıksın karşıma neyse konuşalım. Biz 666 olarak JC dışındaki hiç bi guildle iş birliği yapıp actiona çıkmadık , çıkmayız.
Not: Bu arada JC ile dostluğumuz öncelere dayanıyor, Hatta fark ettiyseniz server başında Namık Ailesi Offline olarak J'C guild listesinde vardı. Dostluğumuz o yüzdendir ki köprüde birlikte actiona çıkıyoruz.

7. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |