mavilere karsı -g- + 666 + bnt Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
Pk charları tek bir protlu chara sokmak ıcın mavı olduk ve sadece kale savasında bulundum maxımum 48 saate pk olurum.
furkan5000 yazmış:
Hala neyin peşindesın anlamıs degılım ? Benle beraber baracorn basıp atsız 120 resist düşürüp 1 kişi bile atak vermeden atsız sekılde guvenlı bir cıkıs yapan bnt üyeleri oldugu zamanda oldu dostum ozaman sana gelip GoD Bnt ally yapalım dıyen oldumu acaba ?
3 arkadas actıondayken bnt ile beraber a-d'de kestım ben bana dalmak yerıne a-d'ye daldılar ozaman bişi diyen oldumu ?
Nasıl bnt'den yakın arkadaslarmız varsa J'C -g-'dende var haa diyorsan -G- toplanmıs 666 toplanmıs J'C toplanmıs hazırlanmıslar actıona cıkmıslar orda haklısındır ama koprude gorupte dalmayıp beraber baskalarını kesmekse sorun kendı guıldınden baslıyabılırız venuse ısteklere.
Bu gece cıkıyım aksam actıona bntden samımı arkadaslarm olsun onlar bana dalmaz bende daldırmam sonra gelip sana burda laf atıp ezik diyimmi dostum ?

Bu thread a BnT'i hangi mantık koydu anlayabilmiş değilim açıkçası umrumdada değil herkezler olanı biten gayet iyi görüyor.Oyununuza bakın abicim kimseyle ally değiliz hiç kimseyle takılmıyoruz bize "sürü" vs. salak saçma yakıştırmalar yapan elemanlar bu açılan başlık altında toplanabilir.
Not:BnT guildi bütün loncalara düşmandır.Bütün guildlere war açılmıştır.Kabul eden tek guild İn God We Trust'dir.Diğer guildlerinde savaşı kabul etmesi dileğiyle..
Not:BnT guildi bütün loncalara düşmandır.Bütün guildlere war açılmıştır.Kabul eden tek guild İn God We Trust'dir.Diğer guildlerinde savaşı kabul etmesi dileğiyle..

Kermitt yazmış:
Dikkaet ezik demedim size. Sonrada ezik diye konuşurlar dedim.. Ben aynı baraconda fln kasmadım bazı aramızdan 2 3 arkadaş kastıysa bilmem. Ama biz Hiç kimseyle berbaer olmadık. Zaten serverda action az guildlerle dostluk kurmaktan kaçındık.. Ama arkadaş meselesine gelince 2 gündür goruyorum. 3 guil berbaer dolaşıp köprü tutuyorlar.. Ha tutabilirsiniz beni ilgilendirmez ama server açısından guildler açısındanda hoş değil. ARkadaş meselesine gelince benım coğu guılde arkadasım var ama actıonda bırbırmıze dalabılıyoruz sonucta oyun bu.. Ne darılırım nede birşey derim :)

Özellikle bu Bnt nin sağa sola savaş açma olayına ''anlam veremedim veremiyorum insanlar yapıyor hep rol
benim gibi iyiler sayıyor yerinde kötüler alıyor hep yol
iyi niyetime hep kendimi verdim değişemez artık çok zorr
durumuna baktım kendime dikkat dostlerı tanımak çok zor
yalancın mumu yandı söndü kullar göremedi hep kördüü''
Şarkı sözü ha şarkı sözü yanlış anlamayın.
benim gibi iyiler sayıyor yerinde kötüler alıyor hep yol
iyi niyetime hep kendimi verdim değişemez artık çok zorr
durumuna baktım kendime dikkat dostlerı tanımak çok zor
yalancın mumu yandı söndü kullar göremedi hep kördüü''
Şarkı sözü ha şarkı sözü yanlış anlamayın.

Lyclah yazmış:
Bu kadroya Y-T Ask A-D ekle bide tam faction basmalık kadro olur valla
Cenabettin yazmış:
Keşke zamanında D-T nin gönderdiği savaşlarıda kıvırmadan kabul etseydiniz şimdi bakıyorum sağa sola savaş gönderir olmuşsunuz
Kermitt yazmış:
Desene D-T ve =S= pk karakteriyle evden çıkartmıyodu mavi karakteriylede köprüye sokmuyo. Nedir bu size çektirdikleri oynayan 2 D-T 2 =S= taş çatlasın vardır yoktur ölüleri yetiyo.
Show No Mercy yazmış:
Biliyoruz kanka sen sırf mephitisin son 2 beyazında champın içinden rayden geçti diye 3 defa champ bırakmış adamsın. Taktik strateji dendimi seni tek geçeriz destekliyoruz seni kanka.

Lea dı best ALayına Rest!! CcC apache stayle bye

5. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |