mavilere karsı -g- + 666 + bnt
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Efsane

Teşekkür: 38

Durumu: Çevrimdışı

Kermitt
Efsane
mavilere karsı -g- + 666 + bnt Konu: Yanıt: mavilere karsı -g- + 666 + bnt
Alıntıyla Cevap Gönder
ouzbjk yazmış:
Kermitt yazmış:
Ajdar yazmış:
D-T ve =S= bırakmış halen neyin kafasındasınız anlamadım devam eden 2-3 playerıda o guildlere mâl etmeyin.

Anlatmak ıstedıgımde bu zaten ordan 3 ordan 3 ordan 3 bütün sene bırbırlerıyle savasıp düşman olanlar mavi karakter acıp bırbırlerını savunur hale gelmişler ve üstüne bizim PK ırkı olarak ılk once mavileri kesmemize eziklik gözüyle bakmaları.

sen boyle dıosun da carın mavi o nolacak

Pk charları tek bir protlu chara sokmak ıcın mavı olduk ve sadece kale savasında bulundum maxımum 48 saate pk olurum.

furkan5000 yazmış:
Kermitt yazmış:
furkan5000 yazmış:
Konuyu açan arkadaş şaşı olmalı Ne G Ne jc nede 666 ile yan yana dolaştık :) Ama bu 3 guild şimdi el ele dolaşıyor :) uo tarihinde ilk sonra millete ezik derler.

Brit Kale savasında el ele kestık dimi bnt'i,-g-,mavıleri,gelen deişik guılddekileri ?

Şunuda unutmayın Maviler S,D-T,Ask vs. vs. karması guıldısz dolasıorlar dusmanları pk ise biz bütün pk'ların oncelık dusmanı mavidir.

Masteriniz'da bu konuda aynı fikirdedir Aramızda savaşıp arkadan gelip mavilerin Main karakterlerindeki itemleri taktıkları arkacı charlara olmektense önce mavileri kesip aramızda saygılı bir savaş tercihimizdir.

ARkacılara dalma taraftarıyım bende. Yalnız şuan G 666 Jc beraber dolaşmıyor mu? Venüse soyleyelım allyı 3 e çıkarsın :) Bırakın gidin hangı serverda gorulmsu 3 guıld :)

Hala neyin peşindesın anlamıs degılım ? Benle beraber baracorn basıp atsız 120 resist düşürüp 1 kişi bile atak vermeden atsız sekılde guvenlı bir cıkıs yapan bnt üyeleri oldugu zamanda oldu dostum ozaman sana gelip GoD Bnt ally yapalım dıyen oldumu acaba ?

3 arkadas actıondayken bnt ile beraber a-d'de kestım ben bana dalmak yerıne a-d'ye daldılar ozaman bişi diyen oldumu ?

Nasıl bnt'den yakın arkadaslarmız varsa J'C -g-'dende var haa diyorsan -G- toplanmıs 666 toplanmıs J'C toplanmıs hazırlanmıslar actıona cıkmıslar orda haklısındır ama koprude gorupte dalmayıp beraber baskalarını kesmekse sorun kendı guıldınden baslıyabılırız venuse ısteklere.

Bu gece cıkıyım aksam actıona bntden samımı arkadaslarm olsun onlar bana dalmaz bende daldırmam sonra gelip sana burda laf atıp ezik diyimmi dostum ?

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
27 Tem 2011 18:38
Cenabettin
Uzman

Cenabettin
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Bu thread a BnT'i hangi mantık koydu anlayabilmiş değilim açıkçası umrumdada değil herkezler olanı biten gayet iyi görüyor.Oyununuza bakın abicim kimseyle ally değiliz hiç kimseyle takılmıyoruz bize "sürü" vs. salak saçma yakıştırmalar yapan elemanlar bu açılan başlık altında toplanabilir.

Not:BnT guildi bütün loncalara düşmandır.Bütün guildlere war açılmıştır.Kabul eden tek guild İn God We Trust'dir.Diğer guildlerinde savaşı kabul etmesi dileğiyle..

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:42
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
ouzbjk yazmış:
Kermitt yazmış:
Ajdar yazmış:
D-T ve =S= bırakmış halen neyin kafasındasınız anlamadım devam eden 2-3 playerıda o guildlere mâl etmeyin.

Anlatmak ıstedıgımde bu zaten ordan 3 ordan 3 ordan 3 bütün sene bırbırlerıyle savasıp düşman olanlar mavi karakter acıp bırbırlerını savunur hale gelmişler ve üstüne bizim PK ırkı olarak ılk once mavileri kesmemize eziklik gözüyle bakmaları.

sen boyle dıosun da carın mavi o nolacak

Pk charları tek bir protlu chara sokmak ıcın mavı olduk ve sadece kale savasında bulundum maxımum 48 saate pk olurum.

furkan5000 yazmış:
Kermitt yazmış:
furkan5000 yazmış:
Konuyu açan arkadaş şaşı olmalı Ne G Ne jc nede 666 ile yan yana dolaştık :) Ama bu 3 guild şimdi el ele dolaşıyor :) uo tarihinde ilk sonra millete ezik derler.

Brit Kale savasında el ele kestık dimi bnt'i,-g-,mavıleri,gelen deişik guılddekileri ?

Şunuda unutmayın Maviler S,D-T,Ask vs. vs. karması guıldısz dolasıorlar dusmanları pk ise biz bütün pk'ların oncelık dusmanı mavidir.

Masteriniz'da bu konuda aynı fikirdedir Aramızda savaşıp arkadan gelip mavilerin Main karakterlerindeki itemleri taktıkları arkacı charlara olmektense önce mavileri kesip aramızda saygılı bir savaş tercihimizdir.

ARkacılara dalma taraftarıyım bende. Yalnız şuan G 666 Jc beraber dolaşmıyor mu? Venüse soyleyelım allyı 3 e çıkarsın :) Bırakın gidin hangı serverda gorulmsu 3 guıld :)

Hala neyin peşindesın anlamıs degılım ? Benle beraber baracorn basıp atsız 120 resist düşürüp 1 kişi bile atak vermeden atsız sekılde guvenlı bir cıkıs yapan bnt üyeleri oldugu zamanda oldu dostum ozaman sana gelip GoD Bnt ally yapalım dıyen oldumu acaba ?

3 arkadas actıondayken bnt ile beraber a-d'de kestım ben bana dalmak yerıne a-d'ye daldılar ozaman bişi diyen oldumu ?

Nasıl bnt'den yakın arkadaslarmız varsa J'C -g-'dende var haa diyorsan -G- toplanmıs 666 toplanmıs J'C toplanmıs hazırlanmıslar actıona cıkmıslar orda haklısındır ama koprude gorupte dalmayıp beraber baskalarını kesmekse sorun kendı guıldınden baslıyabılırız venuse ısteklere.

Bu gece cıkıyım aksam actıona bntden samımı arkadaslarm olsun onlar bana dalmaz bende daldırmam sonra gelip sana burda laf atıp ezik diyimmi dostum ?

Dikkaet ezik demedim size. Sonrada ezik diye konuşurlar dedim.. Ben aynı baraconda fln kasmadım bazı aramızdan 2 3 arkadaş kastıysa bilmem. Ama biz Hiç kimseyle berbaer olmadık. Zaten serverda action az guildlerle dostluk kurmaktan kaçındık.. Ama arkadaş meselesine gelince 2 gündür goruyorum. 3 guil berbaer dolaşıp köprü tutuyorlar.. Ha tutabilirsiniz beni ilgilendirmez ama server açısından guildler açısındanda hoş değil. ARkadaş meselesine gelince benım coğu guılde arkadasım var ama actıonda bırbırmıze dalabılıyoruz sonucta oyun bu.. Ne darılırım nede birşey derim :)

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:43
Kermitt
Efsane

Teşekkür: 38

Kermitt
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Cenabettin yazmış:
Bu thread a BnT'i hangi mantık koydu anlayabilmiş değilim açıkçası umrumdada değil herkezler olanı biten gayet iyi görüyor.Oyununuza bakın abicim kimseyle ally değiliz hiç kimseyle takılmıyoruz bize "sürü" vs. salak saçma yakıştırmalar yapan elemanlar bu açılan başlık altında toplanabilir.

Not:BnT guildi bütün loncalara düşmandır.Bütün guildlere war açılmıştır.Kabul eden tek guild İn God We Trust'dir.Diğer guildlerinde savaşı kabul etmesi dileğiyle..

Bnt'yi koyan mantık bnt member'ının gelip özel msjla derdini anlatmak yerine foruma topic atmasıdır.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:44
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
Cenabettin yazmış:

Bnt'yi koyan mantık bnt member'ının gelip özel msjla derdini anlatmak yerine foruma topic atmasıdır.

Kim topic açmış ya ? bu topicii açan bizden değildir. Hem bnt yazmış oraya herhalde gözlerin gormuyor yanı bıze de taş atmak için yazmış

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:46
Lyclah
Uzman

Lyclah
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
J'C & -G- & BNT & 666 & DSK & FKT & SKT

Tamam artık uzatmayalım. Birbirimizi kırmaktan başka yaptığımız birşey yok !

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:49
Cenabettin
Uzman

Cenabettin
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Kime Nereye ÖM atıcaksın :) Şu thread'ı açan elemanamı ?

BnT adına Konuyu uzatmanın bir anlamı yok dediğim gibi her guilde war açmış durumdayız.Senin IShın a dediğin konu çok farklı Konusu geçen ally ilan etmeyen guildlerin bir olmaları.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:50
Lyclah
Uzman

Lyclah
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
666 ve J'C den de kimse yazmasın arkadaşlar rica ediyorum...

İyi akşamlar herkese icon_bgiorno.gif

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:51
Gandhi
Deneyimli Oyuncu

Gandhi
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Özellikle bu Bnt nin sağa sola savaş açma olayına ''anlam veremedim veremiyorum insanlar yapıyor hep rol
benim gibi iyiler sayıyor yerinde kötüler alıyor hep yol
iyi niyetime hep kendimi verdim değişemez artık çok zorr
durumuna baktım kendime dikkat dostlerı tanımak çok zor
yalancın mumu yandı söndü kullar göremedi hep kördüü''

Şarkı sözü ha şarkı sözü yanlış anlamayın.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:55
DiabLo
Efsane

Teşekkür: 19

DiabLo
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Lyclah yazmış:
J'C & -G- & BNT & 666 & DSK & FKT & SKT

Tamam artık uzatmayalım. Birbirimizi kırmaktan başka yaptığımız birşey yok !

Bu kadroya Y-T Ask A-D ekle bide tam faction basmalık kadro olur valla

Cenabettin yazmış:

Keşke zamanında D-T nin gönderdiği savaşlarıda kıvırmadan kabul etseydiniz şimdi bakıyorum sağa sola savaş gönderir olmuşsunuz

Kermitt yazmış:
Şunuda unutmayın Maviler S,D-T,Ask vs. vs. karması guıldısz dolasıorlar dusmanları pk ise biz bütün pk'ların oncelık dusmanı mavidir

Desene D-T ve =S= pk karakteriyle evden çıkartmıyodu mavi karakteriylede köprüye sokmuyo. Nedir bu size çektirdikleri oynayan 2 D-T 2 =S= taş çatlasın vardır yoktur ölüleri yetiyo.

Show No Mercy yazmış:
Arkadaslar Biz Zamanında Cok Magdur Olduk Özellikle Server Basları Özellikle İlk Harromuzda Ne Kadar Taktik Olarak Kasılmıs Bir Harro Olsada Neyin Ne Olcagını Gördük.

Biliyoruz kanka sen sırf mephitisin son 2 beyazında champın içinden rayden geçti diye 3 defa champ bırakmış adamsın. Taktik strateji dendimi seni tek geçeriz destekliyoruz seni kanka. icon_clap.gif

Lea dı best ALayına Rest!! CcC apache stayle bye

En Yukarı Git
27 Tem 2011 19:00

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız