mavilere karsı -g- + 666 + bnt Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
bu gereksiz konuyu foruma acana ceza verilmesi isterim böyle gereksiz şeylerle forumu kirletmesi ve konu saptıkca sapıyor item kavgasına kadar gelmiş venüsden ve forumdan ilgili arkadaşa sesleniyorum bu konuyu buraya acıp gerksiz konularla tartışma yaratması şikayetciyim ceza almasından yanayım :d

Arkadaslar Biz Zamanında Cok Magdur Olduk Özellikle Server Basları Özellikle İlk Harromuzda Ne Kadar Taktik Olarak Kasılmıs Bir Harro Olsada Neyin Ne Olcagını Gördük.
Sunu Anlamalısınız Bu Oyunda Kimse Tanımadıgı Birini Yanına Almaz Sahsen Ben Almam Demekki Tanıyoruz Bi Muhabbetimiz Var Yeri Geliyor Birbirimize Dalıyoruz Yeri Gelior Yan Yana Takılıyoruz.Server a Ara Sıra Girdigim Zaman Bırakmısken, Köprüde Bir Tane Mavi Köprünün Dier Tarafında Bir Tane Pk Görmüyordum.Yeniden Basladık Geldik Can Sıkıntımızı Alalım Action Yapalım Champ Kasalım Dedik Kötümü Ettik Bilemiyorum. Acıkca Söyleyebilirim ki Basladık Baslayalı Dvmlı Sunucuda Action Oldu Server Canlandı Bos Muhabbetler Acarak Kimse Kimseyi Bezdirmesin.Biz 3 e 5 e Bakmıyoruz Su Sayı Olalım Oyle Cıkalım Demiyoruz.2 Kişide Cıkıyoruz 3 Kişide Cıkıoruz.Amacım İşten Geldigimde Musahitsen Zamanlarımda Takılmak Baska Bir Amacımız Yoktur.
Sunu Anlamalısınız Bu Oyunda Kimse Tanımadıgı Birini Yanına Almaz Sahsen Ben Almam Demekki Tanıyoruz Bi Muhabbetimiz Var Yeri Geliyor Birbirimize Dalıyoruz Yeri Gelior Yan Yana Takılıyoruz.Server a Ara Sıra Girdigim Zaman Bırakmısken, Köprüde Bir Tane Mavi Köprünün Dier Tarafında Bir Tane Pk Görmüyordum.Yeniden Basladık Geldik Can Sıkıntımızı Alalım Action Yapalım Champ Kasalım Dedik Kötümü Ettik Bilemiyorum. Acıkca Söyleyebilirim ki Basladık Baslayalı Dvmlı Sunucuda Action Oldu Server Canlandı Bos Muhabbetler Acarak Kimse Kimseyi Bezdirmesin.Biz 3 e 5 e Bakmıyoruz Su Sayı Olalım Oyle Cıkalım Demiyoruz.2 Kişide Cıkıyoruz 3 Kişide Cıkıoruz.Amacım İşten Geldigimde Musahitsen Zamanlarımda Takılmak Baska Bir Amacımız Yoktur.

furkan5000 yazmış:
G ile takılma söz konusu değildir. Çağdaş ve raider hariç kmseyede saygı duymam o guildden. Jc ile ally'liğimiz yoktur. Fakat takılırsak sadece J'C ile takılırız. Sevdiğimiz arkadaşlarımız mevcut çünkü.
Adnan abiye saygılar...

4. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |