mavilere karsı -g- + 666 + bnt
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Deneyimli Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

erdalxx
Deneyimli Oyuncu
mavilere karsı -g- + 666 + bnt Konu: Yanıt: mavilere karsı -g- + 666 + bnt
Alıntıyla Cevap Gönder
bu gereksiz konuyu foruma acana ceza verilmesi isterim böyle gereksiz şeylerle forumu kirletmesi ve konu saptıkca sapıyor item kavgasına kadar gelmiş venüsden ve forumdan ilgili arkadaşa sesleniyorum bu konuyu buraya acıp gerksiz konularla tartışma yaratması şikayetciyim ceza almasından yanayım :d

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
27 Tem 2011 17:44
EfendimisS
Deneyimli Oyuncu

EfendimisS
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Ne saçma bi konuşma. Bu adam beni o adamla birlikde kesti , şu adam onla dolaşıyor , komik olmayan pc başından kalkıp bi hava almaya çıkın icon_asd.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
27 Tem 2011 17:45
Show No Mercy
Uzman

Show No Mercy
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaslar Biz Zamanında Cok Magdur Olduk Özellikle Server Basları Özellikle İlk Harromuzda Ne Kadar Taktik Olarak Kasılmıs Bir Harro Olsada Neyin Ne Olcagını Gördük.
Sunu Anlamalısınız Bu Oyunda Kimse Tanımadıgı Birini Yanına Almaz Sahsen Ben Almam Demekki Tanıyoruz Bi Muhabbetimiz Var Yeri Geliyor Birbirimize Dalıyoruz Yeri Gelior Yan Yana Takılıyoruz.Server a Ara Sıra Girdigim Zaman Bırakmısken, Köprüde Bir Tane Mavi Köprünün Dier Tarafında Bir Tane Pk Görmüyordum.Yeniden Basladık Geldik Can Sıkıntımızı Alalım Action Yapalım Champ Kasalım Dedik Kötümü Ettik Bilemiyorum. Acıkca Söyleyebilirim ki Basladık Baslayalı Dvmlı Sunucuda Action Oldu Server Canlandı Bos Muhabbetler Acarak Kimse Kimseyi Bezdirmesin.Biz 3 e 5 e Bakmıyoruz Su Sayı Olalım Oyle Cıkalım Demiyoruz.2 Kişide Cıkıyoruz 3 Kişide Cıkıoruz.Amacım İşten Geldigimde Musahitsen Zamanlarımda Takılmak Baska Bir Amacımız Yoktur.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:05
ouzbjk
Oyuncu

ouzbjk
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
Ajdar yazmış:
D-T ve =S= bırakmış halen neyin kafasındasınız anlamadım devam eden 2-3 playerıda o guildlere mâl etmeyin.

Anlatmak ıstedıgımde bu zaten ordan 3 ordan 3 ordan 3 bütün sene bırbırlerıyle savasıp düşman olanlar mavi karakter acıp bırbırlerını savunur hale gelmişler ve üstüne bizim PK ırkı olarak ılk once mavileri kesmemize eziklik gözüyle bakmaları.

sen boyle dıosun da carın mavi o nolacak

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:05
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
furkan5000 yazmış:
Konuyu açan arkadaş şaşı olmalı Ne G Ne jc nede 666 ile yan yana dolaştık :) Ama bu 3 guild şimdi el ele dolaşıyor :) uo tarihinde ilk sonra millete ezik derler.

Brit Kale savasında el ele kestık dimi bnt'i,-g-,mavıleri,gelen deişik guılddekileri ?

Şunuda unutmayın Maviler S,D-T,Ask vs. vs. karması guıldısz dolasıorlar dusmanları pk ise biz bütün pk'ların oncelık dusmanı mavidir.

Masteriniz'da bu konuda aynı fikirdedir Aramızda savaşıp arkadan gelip mavilerin Main karakterlerindeki itemleri taktıkları arkacı charlara olmektense önce mavileri kesip aramızda saygılı bir savaş tercihimizdir.

ARkacılara dalma taraftarıyım bende. Yalnız şuan G 666 Jc beraber dolaşmıyor mu? Venüse soyleyelım allyı 3 e çıkarsın :) Bırakın gidin hangı serverda gorulmsu 3 guıld :)

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:24
Leviathan82
Efsane

Teşekkür: 1

Leviathan82
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Show No Mercy yazmış:
.Yeniden Basladık Geldik Can Sıkıntımızı Alalım Action Yapalım Champ Kasalım Dedik Kötümü Ettik Bilemiyorum. .

Bizce iyiki başladınız, cidden artık çok sıkılmaya başlamıştık, servera gözle görülür bir şekilde hareket geldi, hoşgeldiniz tekrar beyler.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:27
Lyclah
Uzman

Lyclah
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
furkan5000 yazmış:
Kermitt yazmış:
furkan5000 yazmış:
Konuyu açan arkadaş şaşı olmalı Ne G Ne jc nede 666 ile yan yana dolaştık :) Ama bu 3 guild şimdi el ele dolaşıyor :) uo tarihinde ilk sonra millete ezik derler.

Brit Kale savasında el ele kestık dimi bnt'i,-g-,mavıleri,gelen deişik guılddekileri ?

Şunuda unutmayın Maviler S,D-T,Ask vs. vs. karması guıldısz dolasıorlar dusmanları pk ise biz bütün pk'ların oncelık dusmanı mavidir.

Masteriniz'da bu konuda aynı fikirdedir Aramızda savaşıp arkadan gelip mavilerin Main karakterlerindeki itemleri taktıkları arkacı charlara olmektense önce mavileri kesip aramızda saygılı bir savaş tercihimizdir.

ARkacılara dalma taraftarıyım bende. Yalnız şuan G 666 Jc beraber dolaşmıyor mu? Venüse soyleyelım allyı 3 e çıkarsın :) Bırakın gidin hangı serverda gorulmsu 3 guıld :)

G ile takılma söz konusu değildir. Çağdaş ve raider hariç kmseyede saygı duymam o guildden. Jc ile ally'liğimiz yoktur. Fakat takılırsak sadece J'C ile takılırız. Sevdiğimiz arkadaşlarımız mevcut çünkü.

Adnan abiye saygılar... icon_blowkiss.gif

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:29
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Leviathan82 yazmış:
Show No Mercy yazmış:
.Yeniden Basladık Geldik Can Sıkıntımızı Alalım Action Yapalım Champ Kasalım Dedik Kötümü Ettik Bilemiyorum. .

Bizce iyiki başladınız, cidden artık çok sıkılmaya başlamıştık, servera gözle görülür bir şekilde hareket geldi, hoşgeldiniz tekrar beyler.

aynen bende sevindim gelmenize ama bence her guild birbirinden bağımsız olmalı yada o 3 guil sayısını 2 ye indirmenizde yarar var.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:29
Okey
Efsane

Teşekkür: 1

Okey
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Lyclah yazmış:

G ile takılma söz konusu değildir. Çağdaş ve raider hariç kmseyede saygı duymam o guildden. Jc ile ally'liğimiz yoktur. Fakat takılırsak sadece J'C ile takılırız. Sevdiğimiz arkadaşlarımız mevcut çünkü.

Didier Drogba JC ler ile action yaparken Namıklardan birilerininde onlara katılıp action yapmasını söylüyor topicde konuşan arkadaşlar :)

Bilgilendiriyim dedim guild adına konuşuyorsan G ile takılan 666lar var.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:31
Lyclah
Uzman

Lyclah
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Okey yazmış:
Lyclah yazmış:

Didier Drogba JC ler ile action yaparken Namıklardan birilerininde onlara katılıp action yapmasını söylüyor topicde konuşan arkadaşlar :)

Bilgilendiriyim dedim guild adına konuşuyorsan G ile takılan 666lar var.

Adam yerine koyanlar var demek ki. Online olsunlar hepsiyle konuşucam. Tekrar sölüyorum -g- ile ally değiliz olmucağızda.

İyi forumlar.

En Yukarı Git
27 Tem 2011 18:32

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız