mavilere karsı -g- + 666 + bnt Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
Soytarılığı sen daha iyi bilirsin. Adam gibi konuş. Bana bu lafı bu oyunda söylicek en son adamsın emin ol ! Tutup çağdaşa veya ne biliyim raider'e v.s çamur atmadım veya laf söylemedim. Laf söylediğim adamlar belli. Haydi işine bak dsk master seni.

estergona yazmış:
Teşekkür: 14
Uyarı: 1

Uploaded with ImageShack.us
Haydi eyw.

buraya bu konuyu arkadaşım başka işin yokmu senin saçma sapan şeyler yazıyorsunuz kendi yaptıklarınızı niye yazmıyorsunuz buraya sölesene =p= guildi ile bazen =g= guildi ile dalmadan direk bnt ye dalıyorsunuz ya niye onları demiyorsunuz saçma sapan konular acıp forumu kirletmeyin herkes coğu kişleri tanıyor ayrı guild de bile olsa sonra onları başka yerlere cekmeyin boşa herkes biliyor bir birlerini ama burya bu konuyu acan arkadaşımız biraz bilgisiz demeki arkdaşlar biraz bilgi verin şu cocuğa asd :D

2. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 63 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |