Küçük Hesaplardan Vazgeçin |
Yazar
Mesaj
Bu konuda size -M- guildin'den William Wallice (Volkan) ve Prodigy (İsa) adlı oyuncuların gerçek yüzlerini ortaya çıkaracağım.Adamlar gelmiş 20 küsür yaşına işleri güçleri adam dolandırmak totemi ver set deneyeceğim deyip item'e çöküyorlar ve bunu yapan adamlar aynı guild üyesi olup skype içinden sürekli sohbet ettiğim adamlar.Totemi geçtim 15e15 kalkana bile göz diken kişiler size tek lafım bir oyun uğruna bu kadar düşmeyin.Allah yardımcınız olsun.Özellikle isa eğer biraz yüreğin varsa skype ve oyun içinden engellemek yerine gelir konuşursun.

swarley10 yazmış:
Ne yazsam bilemedim :)
Totem zaten İsanın değil mi arkadaş sen neyin peşine forumda ağlıyorsun ki. Adam totemi bende görünce geri istedi aldı verme dedi bu kadar basit.
Sana aofunu geri verdi.
BENİM HUNTER DE ŞU ANDA SİZDE FARKINDA MISIN?
Kötü bir kalkanın var hunteri vermedin :)
Sana bir şarkı hediye etmek istiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=lDmiS1YCfMs









1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 10 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |