666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar

Hayırda bnt ye saygınızdan mı arkadaşın iki bnt gelsenız benı kesemessınız
Muratın dedigi cumle bu 8 sayfadır bunu bahane etmıssın ben adnan abiye jackal+helm+nobi veririm degerince sende ver aynılarını yanına bi arkadaşını al belli bir alanda kapısın 2 nizi keserse itemleri ben alırım kesemezse siz alırsınız ?
Dıkkatını cekerım 2 vs 1 pwp yapalım demedi 2 kişi gelseniz keserim dedi salalım 3 ünüzü bux'a teleporttan gecme olmadan 2 nizi tek tek yakalar keser aksini iddaa edıorsan buyur teklıfım bu.
Muratın dedigi cumle bu 8 sayfadır bunu bahane etmıssın ben adnan abiye jackal+helm+nobi veririm degerince sende ver aynılarını yanına bi arkadaşını al belli bir alanda kapısın 2 nizi keserse itemleri ben alırım kesemezse siz alırsınız ?
Dıkkatını cekerım 2 vs 1 pwp yapalım demedi 2 kişi gelseniz keserim dedi salalım 3 ünüzü bux'a teleporttan gecme olmadan 2 nizi tek tek yakalar keser aksini iddaa edıorsan buyur teklıfım bu.

BitterSweeT1 yazmış:
ben aksini iddaa etmıyorumki sizin guılddede iyi playerlar war britte sabaha kadar teke tek kesemıycegım adamlar var belki 2 kişi bile kesemeyiz ama bizdede var muratta yazmıs 2 kısı kesemezsiniz keserım diye buyursunlar şartlar ortada yapsınlar.
Adamının dedigi ztn: Oylesıne yapmam char sılmesıne 300m lık char karsılıgında 60m lık charın sılınmesı pek eşit degil durumu eşitliyebilirse yapsınlar dedigim şartlarda

Kimden: furkan5000
Kime: onurbod1
Tarih: Bugün 19:25
Konu: lan sananeee
olm sen hastamısın sanane lan sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane. adamı hasta etme bebe mısın nesın. sen ne karışıyorsun 666 mısın sen bak cocuk yeter oldun sen
Abı bucxu bırak goturur bı tane adaya bırakırız gemılerlede ızlerız :D
Olmadı bende yapabılırım farketmez.
Kime: onurbod1
Tarih: Bugün 19:25
Konu: lan sananeee
olm sen hastamısın sanane lan sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane sanane. adamı hasta etme bebe mısın nesın. sen ne karışıyorsun 666 mısın sen bak cocuk yeter oldun sen
Abı bucxu bırak goturur bı tane adaya bırakırız gemılerlede ızlerız :D
Olmadı bende yapabılırım farketmez.

8. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |