666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
woropsow2 yazmış:
Reskill atarım bundan sanane. Neden bu zoruna gitti gelip laf sayma gayretıne gırdın orasını anlamadım ? İngame olay dgeıl mı bu ? Hem zamanında 666 uyelerındende yedıgım olmustur resskıll. Ama gelıpte reskıll yedım dıye adamlara boyumdan buyuk laflar konuşmadım.. Lafının eri ol yukardaki yazındada soyledın dünle alakası yok. iki bnt yi carpar karesini alırmışsın. Bende diyorumkı sana şimdi madem bu lafları ettin char silmesine pwp yapalım.. 2e1 pwp yapalım kazanırsan. bütün charım silinsin yada benım ıtemlerım guıldındekı bırıne devredıyım. Aynı cesaret sende var mı ? Lafı soylemek kolay. hadi şimdi yol al. Tek cevap at yapacakmısın yapmayacakmısın pwp ? 2e1 char silmesine.

ya bu topici açmamdaki amaç tartışma degildiki iki guild arasındaki pürüz yaratanları temizlemekti iki guildde de gayet samimi dostlar var...
bide yırtık dondan fırlar gibi aradan fırlayanlar oluyor konuyla alakası olmayanlar ondan dolayı konu kitlenir ve silinirse sevinirim
bide yırtık dondan fırlar gibi aradan fırlayanlar oluyor konuyla alakası olmayanlar ondan dolayı konu kitlenir ve silinirse sevinirim

6. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |