666
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Efsane

Durumu: Çevrimdışı

furkan5000
Efsane
666 Konu: Yanıt: 666
Alıntıyla Cevap Gönder
Deadly yazmış:
Boş postlaaaarııın boş adaamıııııııııııı Deeeeaddddlllly heYOYoyoyoyoyyooyoyoyo!!!

Bütün server durumu anladı hatta başka serverlerda bile konu olmuşun icon_bemad.gif

Benim kapasitem bu napalım yapıcak bişi yok işte, herkese allah seninki gibi "saksı" nasip eylemiyo
icon_ave.gif

sen sorunlusun anladım :D cidden sorunun var. konuyu bilmeden yorum yapanlar insanlar mı aptal yoksa konuyla ilgili olupta konu içinde olupta yorum yapanlar mı aptal?

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ağu 2011 11:20
Deadly
Üstad

Deadly
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence konuyu açana da bi göz atalım icon_angel.gif

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:21
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Deadly yazmış:
Bence konuyu açana da bi göz atalım icon_angel.gif

hadi kardeşim canım kardeşim ramazan ramazan orucuz bak cabuk sinirleniyoruz işine git olur mu ? yazma sen seni ilgilendiren birşey yok. jc guıldındesın 666 degılsın...

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:23
Deadly
Üstad

Deadly
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Ramazanda olan tek sen değilsin, bizde orucuz.

Bu arada başlığı açanada bakalım dedim, bu başlığı kastetmiyorum konuyu ilk başlatan eleman "furkan5000" yani sen den bahsetmiştim orda ona göre yani.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:24
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
he öle

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:28
Kermitt
Efsane

Teşekkür: 38

Kermitt
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
BitterSweeT1 yazmış:
666 guildindeki bazı arkadaşlar iyice laçka olmaya başladı uyarmama rağmen halen bu laf dalaşı devam ediyor...
666 larda çok sevdiğim arkadaşlarım var fakat onlarda kusura bakmasınlar bu yanınıza aldığınız çapulcuların seslerini kesmeniz lazım.
gelelim ernest59 denen arka
1.hahahaaahaaahaa :D lan olum tum serverle ally sınız ya utanın ;)(birincisi attığı iftira)
2.ne kadar gerksiz bi topic , ancak bntlerden beklenirdi ztn , nerde gereksız adam var bntde. Bntde 2 3 kişi hariç hepsını suya dok bi işe yaramazlar, kimisi forumda ağlar kimisi 2vs1 itemleri koyuyorum der kimisi 10mlık iteme 100m ister, kimileri 2 3 kişide olsa brıte cıkmaya korkar, mavı carlarıyla takılır. ulan sizde playermısınız bana bı soyleyın?(senin yaşın kaçki sen bnt dekilere gereksiz adam diyorsun guildinde bizi tanıyan arkadaşlarına sor bakiyim aramızda gereksiz boşbeleş bir tane adam varmıymış herkes işinde gücünde,2 vs 1 olayına gelince murat öle bi laf etmiş bizim arkadaşda gayet güzel bi açıklama yapmış buyursun yapalım demiş oraya koyulan ss lerde eski tarihli,hiç kimsede bizden actiona çıkmaya korkmaz unutma)
3.ben kimseye laf atmadım kuzen atmıştır buyuk ıhtımal de bızım kım oldgumuz belli [666]Diyorum yeter sanırım size.(buda attığı ö.m arkadaşınızın ya susturun adamlarınızı yada bizde laf dalaşına başlıyalım çocukca anca bundan anlıyorlar çünkü)

Ömer seni severim bnt'den cok kısıyıde severim ama yaptıgın terbiyesizligi degistirmez bu bu zamana kadar bizden birinin BNT die başlık actıgını gordunmu ? bu sızın cok serefli hepsi full dürüst laf atmıyan aklı basında playerlarınız oldugu anlamınamı geliyor?

Tabiki hayır sizin guılddede reskıl atan laf sokup gıden tartısan -18 zeka yasıyla konusan insanlar var biz sizi adam yerıne koyup tartışma yaratmıyorsak bu zamana kadar oda saygıdandır ve kımsenın bnt'ye laf atmamasının en büyük sebebide adnan abiye olan saygımızdır ama bu actıgın topicle aradaki saygıyı bıtırmeye calısıyorsun sanırım.

Topic'in kitlenip yazdıgın yazının editlenmesı dılegıyle..
(1 senelik player degılsın senın daha ıyı bılmen lazım boyle seyleri ozel msj,msn vs. tarzında dile getirirsen yanlıs bır hareket varsa gerekli uyarıyı alır yapan kişi)

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:47
gfb06
Efsane

gfb06
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Ayrıca günlerden bi gündü...

Yer : Moonglow minnik arena.

4 VS 4 Teklif etmiştin hatırlıyormusun ömer.

Sonucuda hatırlıyorsun değil mi? icon_cool.gif

Ayrıca barana katılıyorum ömer. Hiçbir zaman sizinle tartışmaya v.s girme çabamız olmadı. Buda BNT ye olan saygıdandır... Ama sen gelip tartışma yaratıyorsun. Amaçsızcaaaa... icon_chevvoi.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
19 Ağu 2011 11:56
Shane
Deneyimli Oyuncu

Shane
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Iyi hos guzel de , daha dun actionda bazi sozler sarfettin seni kovaladigimiz sirada , sonra durdum dedm : kardesm neden boyle diosun ki ben seni iyi biri olarak goruyorm oyunda vs vs karsilignda bana takiliyorm yaa dedin . Hani ben bunu anlayisla karsilarim ama baska biri anlamayabilir . Oncelikle sunu soyleyim , once hareketlerimize bakalim , daha sonra baskalarini yargilayalim . Bir de artik sunu anlayin , 3 kisi yada 5 kisi seni kovalarken , tutupda yazi yazmanin mantigi nedir ? Gerek yok boyle kucuk seylere . Oyunu iyi oynayabilirsin , saygi duyarim . Hatasiz yere laf yemissindir , saygi duyarim ama gordugum bazi seyler var ve bunlarin ustune tutup baslik acmak gercekten sana yaksmamis ve anlamsiz olmus . BnT ye karsi her zaman saygili bir tutum icindeyiz zaten bunu da herkes gayet net gorebilir . Son olarak size karsi bu saygimizi edinmemizi ve korumamizi saglayan Adnan abiye (Sadhar) saygilar...

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 12:16
BitterSweeT1
Uzman

BitterSweeT1
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
shane ben asla kötü bir söz sarfetmedim size karşı 666 da gayet samimi dostlarım var hatta 4 5 ay kadar aynı guildde oynadığım kişiler vardır.sadece kızdığım nokta durduk yere 666 dan birinin bize konu dışından saydırması anlayabiliyormusun orda dalgasına sende görmüşsündür aranıza girdim hatta bi yandanda msnde muratla kaynatıyorduk bilmem biliyormusun?

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 13:40
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
BitterSweeT1 yazmış:
666 guildindeki bazı arkadaşlar iyice laçka olmaya başladı uyarmama rağmen halen bu laf dalaşı devam ediyor...
666 larda çok sevdiğim arkadaşlarım var fakat onlarda kusura bakmasınlar bu yanınıza aldığınız çapulcuların seslerini kesmeniz lazım.
gelelim ernest59 denen arka
1.hahahaaahaaahaa :D lan olum tum serverle ally sınız ya utanın ;)(birincisi attığı iftira)
2.ne kadar gerksiz bi topic , ancak bntlerden beklenirdi ztn , nerde gereksız adam var bntde. Bntde 2 3 kişi hariç hepsını suya dok bi işe yaramazlar, kimisi forumda ağlar kimisi 2vs1 itemleri koyuyorum der kimisi 10mlık iteme 100m ister, kimileri 2 3 kişide olsa brıte cıkmaya korkar, mavı carlarıyla takılır. ulan sizde playermısınız bana bı soyleyın?(senin yaşın kaçki sen bnt dekilere gereksiz adam diyorsun guildinde bizi tanıyan arkadaşlarına sor bakiyim aramızda gereksiz boşbeleş bir tane adam varmıymış herkes işinde gücünde,2 vs 1 olayına gelince murat öle bi laf etmiş bizim arkadaşda gayet güzel bi açıklama yapmış buyursun yapalım demiş oraya koyulan ss lerde eski tarihli,hiç kimsede bizden actiona çıkmaya korkmaz unutma)
3.ben kimseye laf atmadım kuzen atmıştır buyuk ıhtımal de bızım kım oldgumuz belli [666]Diyorum yeter sanırım size.(buda attığı ö.m arkadaşınızın ya susturun adamlarınızı yada bizde laf dalaşına başlıyalım çocukca anca bundan anlıyorlar çünkü)

Ömer seni severim bnt'den cok kısıyıde severim ama yaptıgın terbiyesizligi degistirmez bu bu zamana kadar bizden birinin BNT die başlık actıgını gordunmu ? bu sızın cok serefli hepsi full dürüst laf atmıyan aklı basında playerlarınız oldugu anlamınamı geliyor?

Tabiki hayır sizin guılddede reskıl atan laf sokup gıden tartısan -18 zeka yasıyla konusan insanlar var biz sizi adam yerıne koyup tartışma yaratmıyorsak bu zamana kadar oda saygıdandır ve kımsenın bnt'ye laf atmamasının en büyük sebebide adnan abiye olan saygımızdır ama bu actıgın topicle aradaki saygıyı bıtırmeye calısıyorsun sanırım.

Topic'in kitlenip yazdıgın yazının editlenmesı dılegıyle..
(1 senelik player degılsın senın daha ıyı bılmen lazım boyle seyleri ozel msj,msn vs. tarzında dile getirirsen yanlıs bır hareket varsa gerekli uyarıyı alır yapan kişi)

Hayırda bnt ye saygınızdan mı arkadaşın iki bnt gelsenız benı kesemessınız. iki ye tek vs yapalım. ıkı bnt gelsın carpar karenizi alırım dıyor. Bu mu sızın saygınız ? Durduk yere oldu butun bunlar. Bır arkadaslarının yazdıgı msjlara bakda sonra konuş... Ben İsshin Kaçkere gördünüz guildinizi küçümsediğimi? Böyle laflar sarfeetiğimizi. Madem arkadaşın küçük gördü iki bnt ye karşı tek pwp yapmak ıstedı bende buraya getirdim. Madem boyle bır pwp yapacaktı bende bunun birşey karşılıgında yapılmasını istedim. Lafının eri olsun ve pwp yapsın 2 ye tek yapmıyorsada çenesi kapasın ya özür dilesin adam gibi yada sussun ebediyenn

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 14:04

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18, Sonraki
5. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız