666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar

BitterSweeT1 yazmış:
Ömer seni severim bnt'den cok kısıyıde severim ama yaptıgın terbiyesizligi degistirmez bu bu zamana kadar bizden birinin BNT die başlık actıgını gordunmu ? bu sızın cok serefli hepsi full dürüst laf atmıyan aklı basında playerlarınız oldugu anlamınamı geliyor?
Tabiki hayır sizin guılddede reskıl atan laf sokup gıden tartısan -18 zeka yasıyla konusan insanlar var biz sizi adam yerıne koyup tartışma yaratmıyorsak bu zamana kadar oda saygıdandır ve kımsenın bnt'ye laf atmamasının en büyük sebebide adnan abiye olan saygımızdır ama bu actıgın topicle aradaki saygıyı bıtırmeye calısıyorsun sanırım.
Topic'in kitlenip yazdıgın yazının editlenmesı dılegıyle..
(1 senelik player degılsın senın daha ıyı bılmen lazım boyle seyleri ozel msj,msn vs. tarzında dile getirirsen yanlıs bır hareket varsa gerekli uyarıyı alır yapan kişi)

Ayrıca günlerden bi gündü...
Yer : Moonglow minnik arena.
4 VS 4 Teklif etmiştin hatırlıyormusun ömer.
Sonucuda hatırlıyorsun değil mi?
Ayrıca barana katılıyorum ömer. Hiçbir zaman sizinle tartışmaya v.s girme çabamız olmadı. Buda BNT ye olan saygıdandır... Ama sen gelip tartışma yaratıyorsun. Amaçsızcaaaa...
Yer : Moonglow minnik arena.
4 VS 4 Teklif etmiştin hatırlıyormusun ömer.
Sonucuda hatırlıyorsun değil mi?

Ayrıca barana katılıyorum ömer. Hiçbir zaman sizinle tartışmaya v.s girme çabamız olmadı. Buda BNT ye olan saygıdandır... Ama sen gelip tartışma yaratıyorsun. Amaçsızcaaaa...

Iyi hos guzel de , daha dun actionda bazi sozler sarfettin seni kovaladigimiz sirada , sonra durdum dedm : kardesm neden boyle diosun ki ben seni iyi biri olarak goruyorm oyunda vs vs karsilignda bana takiliyorm yaa dedin . Hani ben bunu anlayisla karsilarim ama baska biri anlamayabilir . Oncelikle sunu soyleyim , once hareketlerimize bakalim , daha sonra baskalarini yargilayalim . Bir de artik sunu anlayin , 3 kisi yada 5 kisi seni kovalarken , tutupda yazi yazmanin mantigi nedir ? Gerek yok boyle kucuk seylere . Oyunu iyi oynayabilirsin , saygi duyarim . Hatasiz yere laf yemissindir , saygi duyarim ama gordugum bazi seyler var ve bunlarin ustune tutup baslik acmak gercekten sana yaksmamis ve anlamsiz olmus . BnT ye karsi her zaman saygili bir tutum icindeyiz zaten bunu da herkes gayet net gorebilir . Son olarak size karsi bu saygimizi edinmemizi ve korumamizi saglayan Adnan abiye (Sadhar) saygilar...

shane ben asla kötü bir söz sarfetmedim size karşı 666 da gayet samimi dostlarım var hatta 4 5 ay kadar aynı guildde oynadığım kişiler vardır.sadece kızdığım nokta durduk yere 666 dan birinin bize konu dışından saydırması anlayabiliyormusun orda dalgasına sende görmüşsündür aranıza girdim hatta bi yandanda msnde muratla kaynatıyorduk bilmem biliyormusun?

Kermitt yazmış:
Hayırda bnt ye saygınızdan mı arkadaşın iki bnt gelsenız benı kesemessınız. iki ye tek vs yapalım. ıkı bnt gelsın carpar karenizi alırım dıyor. Bu mu sızın saygınız ? Durduk yere oldu butun bunlar. Bır arkadaslarının yazdıgı msjlara bakda sonra konuş... Ben İsshin Kaçkere gördünüz guildinizi küçümsediğimi? Böyle laflar sarfeetiğimizi. Madem arkadaşın küçük gördü iki bnt ye karşı tek pwp yapmak ıstedı bende buraya getirdim. Madem boyle bır pwp yapacaktı bende bunun birşey karşılıgında yapılmasını istedim. Lafının eri olsun ve pwp yapsın 2 ye tek yapmıyorsada çenesi kapasın ya özür dilesin adam gibi yada sussun ebediyenn

5. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |