666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
Marlboro box değilim o tesadüf olmus ama dediğim gibi insanların oyun içinde konuştuğu sözlerden yaptığı hareketlerden az çok anlayabiliyoruz seviyesini , ama bazı arkadaşlar herkezi kendi gibi görüp lafla sözle ıslah etmeye çalışıyor buna gerek yok

ya snn anlamanda ciddi problemler var.diormki senn itemlern le benm itemlerm bir değil anladın benm atcaım itemlern seviysne gelemezsn.
o anda getrcektn adamını cıkardık tarlaya görürdk kımın ne olduğunu.sonradan ısmarlama iş yapmam ben gtrsen adamını yannzdan kaccak değildim.
umrumda deil demişsin burda hala benm hakkmda knşp duruosn kendinle çelişmeyi bırak oynunu oyna dahada rezil olma
o anda getrcektn adamını cıkardık tarlaya görürdk kımın ne olduğunu.sonradan ısmarlama iş yapmam ben gtrsen adamını yannzdan kaccak değildim.
umrumda deil demişsin burda hala benm hakkmda knşp duruosn kendinle çelişmeyi bırak oynunu oyna dahada rezil olma

woropsow2 yazmış:
İTEMLERNİ döksene kafanda helm var dıye adam mı oldun :D sen benım ıtemlerımı kac kere gordun kı ? Bırak bu işleri lafımı yedim aglıyorm sımdı pısmanım ıngaa ıngaaa desene neden lafını cevırıp ıtemlerım senınkındne degerlı dıyorsun.. DEmekkı yemıyor :D hakketen sana acıdım.. Ramazan ramazan baska bırsey dmeıyorum sana server gördü. Askerlerimiz sehıt oluyor orda bız burda salakça seyler ıcın tartısıyoz neyse.. Yaşına bırakıyorum ıyı oyunlar

Sorunları olan varsa benımle arkadaşlar.. furkan5000@hotmail.com sohbete beklerim.. Burdan laf atıp kaçmak birşeyleri bilmeden yorum yapmak sacma..

4. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |