666
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Büyük Usta

Durumu: Çevrimdışı

Marlboroman
Büyük Usta
666 Konu: Yanıt: 666
Alıntıyla Cevap Gönder
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Karşında kim var göremiyosun ki oyunda bir char var ama gerçekten kimdir görebiliyo musun zeka seviyesi ile aldığı kültür ve terbiye ile basit bir insandır kesin , yolda gördüğünde kafanı çevirip bakmaya tenezzül etmeyeceğin selam vermeyeceğin insandır büyük ihtimal bunları buradan sen ıslah edemezsin.

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?
Ezik psikolojisi.

avutmuyorum ki karşımda kim var göremediğim sanal bir ortamda sadece kendi oyunuma bakıyorum seni yada bir başkasını kaale asla almam gerek yok sanal şampiyon :) sende kendini egonu böyle mi avutuyorsun?

La bırak, hem karşında kim olduğunu bilemezsin diyorsun hem kesin zekasız, terbiyesiz biridir diyorsun.

ne yanar döner şeysin sen öyle.

allah ıslah etsin.

Allah bilir marlboro box da sensin dimi oyundaki? Bct de olmasına rağmen DsK larla bir olup 666 katılıp barra basan?

Marlboro box değilim o tesadüf olmus ama dediğim gibi insanların oyun içinde konuştuğu sözlerden yaptığı hareketlerden az çok anlayabiliyoruz seviyesini , ama bazı arkadaşlar herkezi kendi gibi görüp lafla sözle ıslah etmeye çalışıyor buna gerek yok

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ağu 2011 11:10
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
ya snn anlamanda ciddi problemler var.diormki senn itemlern le benm itemlerm bir değil anladın benm atcaım itemlern seviysne gelemezsn.

o anda getrcektn adamını cıkardık tarlaya görürdk kımın ne olduğunu.sonradan ısmarlama iş yapmam ben gtrsen adamını yannzdan kaccak değildim.

umrumda deil demişsin burda hala benm hakkmda knşp duruosn kendinle çelişmeyi bırak oynunu oyna dahada rezil olma

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:11
Foreman
Uzman

Teşekkür: 3

Foreman
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Rommel yazmış:

Allah bilir marlboro box da sensin dimi oyundaki? Bct de olmasına rağmen DsK larla bir olup 666 ya katılıp barra basan?

allah ıslah etsin.

O Tabi Kim Olucak icon_asd.gif

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:13
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
woropsow2 yazmış:
ya snn anlamanda ciddi problemler var.diormki senn itemlern le benm itemlerm bir değil anladın benm atcaım itemlern seviysne gelemezsn.

o anda getrcektn adamını cıkardık tarlaya görürdk kımın ne olduğunu.sonradan ısmarlama iş yapmam ben gtrsen adamını yannzdan kaccak değildim.

umrumda deil demişsin burda hala benm hakkmda knşp duruosn kendinle çelişmeyi bırak oynunu oyna dahada rezil olma

İTEMLERNİ döksene kafanda helm var dıye adam mı oldun :D sen benım ıtemlerımı kac kere gordun kı ? Bırak bu işleri lafımı yedim aglıyorm sımdı pısmanım ıngaa ıngaaa desene neden lafını cevırıp ıtemlerım senınkındne degerlı dıyorsun.. DEmekkı yemıyor :D hakketen sana acıdım.. Ramazan ramazan baska bırsey dmeıyorum sana server gördü. Askerlerimiz sehıt oluyor orda bız burda salakça seyler ıcın tartısıyoz neyse.. Yaşına bırakıyorum ıyı oyunlar

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:14
Deadly
Üstad

Deadly
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
15 gün öncenin ss ni koyunca noluyo bunu anlayamadım ? 15 günde çarına ne eklenti yaptın allah aşkına? Sanki adam başka serverdan yıllllaaaaaaaaar öncesinden ss atmış ya icon_lol.gif

CMYLMZ'cıklar icon_lol.gif

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:14
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Deadly yazmış:
15 gün öncenin ss ni koyunca noluyo bunu anlayamadım ? 15 günde çarına ne eklenti yaptın allah aşkına? Sanki adam başka serverdan yıllllaaaaaaaaar öncesinden ss atmış ya icon_lol.gif

CMYLMZ'cıklar icon_lol.gif

la boş postların boş insanı. yol al. Sen durumu bılmedıgın ıcın konuusuyorsun. işte senın kapasıten bu kadar... Birşeylerı anlamadan etmeden yorum yapmak sizin gibilerde hastalık olmuşş.. Halbuki seni ilgilendirmeyen bir topic.. yol al

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:16
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Sorunları olan varsa benımle arkadaşlar.. furkan5000@hotmail.com sohbete beklerim.. Burdan laf atıp kaçmak birşeyleri bilmeden yorum yapmak sacma..

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:18
Foreman
Uzman

Teşekkür: 3

Foreman
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Deadly yazmış:
Banlanmicam 4.kez, banlanmicaaaam.. Sakiiiin sakiiiin.. Nefeeees allll nefesss veeeeer huuuuuuhhhh

Sen Bi Piskiyatriye Felan Gözüksen Diyorum Durumun Hiç İyi Değil Acıyorlar Sana Yada Kendini Belli Etme Feyk Gibi Davranda Anlamasınlar Hoş Oda Fayda Etmez Millet Tanımış Seni

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:18
Deadly
Üstad

Deadly
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Boş postlaaaarııın boş adaamıııııııııııı Deeeeaddddlllly heYOYoyoyoyoyyooyoyoyo!!!

Bütün server durumu anladı hatta başka serverlerda bile konu olmuşun icon_bemad.gif

Benim kapasitem bu napalım yapıcak bişi yok işte, herkese allah seninki gibi "saksı" nasip eylemiyo
icon_ave.gif

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:19
Deadly
Üstad

Deadly
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Foreman yazmış:
Deadly yazmış:
Banlanmicam 4.kez, banlanmicaaaam.. Sakiiiin sakiiiin.. Nefeeees allll nefesss veeeeer huuuuuuhhhh

Sen Bi Piskiyatriye Felan Gözüksen Diyorum Durumun Hiç İyi Değil Acıyorlar Sana Yada Kendini Belli Etme Feyk Gibi Davranda Anlamasınlar Hoş Oda Fayda Etmez Millet Tanımış Seni

Psikiyatr deli doktoruna gözükmedim ama psikoloğa gitmişliğim var halâ böyleyim napalım

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 11:20

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18, Sonraki
4. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız