666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar

sıkıldım artık bu topıc kıtlemelerınden adamın tekı arkadası abı su topıcı kıtle rezıl oluyoruz dıye onlarda kıtlıyor.. Cıddıyım sabır taşı çatlamak uzere.. Şurda herkesin emeği var diye saygı duyuyoruz ama bir yere kadar.. Adam lafı soylemıs gıtmıs..
Bize laf EDen BOŞ İNSANLAR... adAM BANA 2YE1 VS TEKLIFIDNE BULUNDU BENDE FORUMA GELDIM DEDIM. bOŞUNA PWP YAPIP HIC BIRSEYINE MI YAPICAM BU PWP YI ??? BOSUNA ZAMANIM MI GİTSİNN.. adAM LAFININ ERİ OLMADI PWP YE YANAŞMADI.. ŞİMDİDE LAF VURMAYA ÇALIŞIYORLAR.. SİZ BNT GİBİ SAYGILI DÜRÜST ŞEREFLİ OLUN YETERKİ CHARLARINIZ EZİK OLSUN. hELAL OLSUN DİYİM SİZLERE.. aRTI SORUNU OLAN VARSA GELSINN ADAM GIBI KONUSSUN MSNDE.. BURDAN laf ATIP KAÇMASINN furkan5000@hotmail.com adresimde sivas
Bize laf EDen BOŞ İNSANLAR... adAM BANA 2YE1 VS TEKLIFIDNE BULUNDU BENDE FORUMA GELDIM DEDIM. bOŞUNA PWP YAPIP HIC BIRSEYINE MI YAPICAM BU PWP YI ??? BOSUNA ZAMANIM MI GİTSİNN.. adAM LAFININ ERİ OLMADI PWP YE YANAŞMADI.. ŞİMDİDE LAF VURMAYA ÇALIŞIYORLAR.. SİZ BNT GİBİ SAYGILI DÜRÜST ŞEREFLİ OLUN YETERKİ CHARLARINIZ EZİK OLSUN. hELAL OLSUN DİYİM SİZLERE.. aRTI SORUNU OLAN VARSA GELSINN ADAM GIBI KONUSSUN MSNDE.. BURDAN laf ATIP KAÇMASINN furkan5000@hotmail.com adresimde sivas

Deadly yazmış:
Burda 666 yazıyor ve bnt yi ilgilendiren bir olay aynı zamanda.. Neden yol almıyorsun insanların sabrini taşırmaya çalışıyorsun? Seninle ilgili birşey geçerse oyle gel yada yol al hadi.. Razaman ramazan insanların damarına basmayın.. olayları bilip bilmeden boş topic filan diyip saçmalamayıda kes sana zahmet. Sorunun varsa özelden görüşüver

2. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |