666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
furkan söylediklerni çözmek anlamak inan on bilinmiyenli 4 üncü dereceden denklemler kadar zor.sana 10 defa dedik anlamadın şmdi tkrar özetlıorm;
ben sana 1 adamını dha gtr cıkalm tarlaya dedim sende o anda guildde onlıne adam varken suan onlıne kımse yok dedin kerberos o an onlıne dı ve actıondaydı.
sonra buraya bşlk açtın tüm itemleri koyuyorum gel yapalm die ben sana güzellkle benm itemlermi karşılamazsn dedm sen bi helmn var noolacak dedin bende itemlermi (birkısmını) 2vs1 için ortaya koydm ancak sen bunlarn onda 1 ini bile karsıalamadın.
sna itemine yapalm demedm sadece tarlaya cıkalm dedim.sense bana benimkılerdn gtr bide moon da yapalm diosn.bende sana diorm ki ;
BRİT TARLA YERİNE BUCS,İTEMLERİMİN AYNISINDAN CIKAR YAPALIMM.
CIKARAMIOSANDA SUS ARTIK !
ben sana 1 adamını dha gtr cıkalm tarlaya dedim sende o anda guildde onlıne adam varken suan onlıne kımse yok dedin kerberos o an onlıne dı ve actıondaydı.
sonra buraya bşlk açtın tüm itemleri koyuyorum gel yapalm die ben sana güzellkle benm itemlermi karşılamazsn dedm sen bi helmn var noolacak dedin bende itemlermi (birkısmını) 2vs1 için ortaya koydm ancak sen bunlarn onda 1 ini bile karsıalamadın.
sna itemine yapalm demedm sadece tarlaya cıkalm dedim.sense bana benimkılerdn gtr bide moon da yapalm diosn.bende sana diorm ki ;
BRİT TARLA YERİNE BUCS,İTEMLERİMİN AYNISINDAN CIKAR YAPALIMM.
CIKARAMIOSANDA SUS ARTIK !

diyorum kı bende sana. Madem charına guvenıyorsun kesersın neden uzatıyorsun kı ? msnden laf at kaç kufur et kac sonra burda erkeklık yap yiğit insan.. Aynı ıtemler yok begenıyorsan boyle begenmıyorsan uzatma artık. Ramazan ramazan askerlerimiz orda şehit oluyor.BİZ BURDA NEY İÇİN KAVGA EDIYORUZ.. UZATMAYIN TAMAM CHARIN ITEMIN SENIN OLSUN YETER

onurbod1 yazmış:
ben kesilsem valla bişi demem diemem ben dedm yapalm die sncta.
ama kesersemde rezil rüsva ederm.
5vs5 olayına gelirsek ben o işe girmem.acıkcası ben vs den anlamam,kendi çarımdan kötü çarlara vs de ölürüm.
bazı adamlarda actıonda bişe yapamaz ama vs de cok iyilerdir.

ha şöle furkan efendi bnm ıcın buraya bşlk actın snra burda kerberos bşlk actı orda bnm hakkmda attın tuttun şmdi böle kapat konuyu afferrrrin sana :)
ben güvenmesem itemleri koymam ama senn itemlerni de almadan o işe girmicem.df çarıma taktığım captannla pugine kalmadık sefil
ben güvenmesem itemleri koymam ama senn itemlerni de almadan o işe girmicem.df çarıma taktığım captannla pugine kalmadık sefil

Adamın biri kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkartamamış.
Guıldın masterı benım egerkı bı sıkıntı sıkayet varsa buyrun goruselım ama topıc acmanın anlamı ne at msjını soyle derdını.Altı ustu oyun ya oyun gelıp kesılsen nolurrr kessemm noluuur 5vs1 alsan nolur almasan nolur.
Guıldın masterı benım egerkı bı sıkıntı sıkayet varsa buyrun goruselım ama topıc acmanın anlamı ne at msjını soyle derdını.Altı ustu oyun ya oyun gelıp kesılsen nolurrr kessemm noluuur 5vs1 alsan nolur almasan nolur.

17. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |