666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
Yineliyorum michealın bizimle hiçbir alakası yok, benimde eskiden D-T varken şöyleydi şimdi böyle dediğim kaç postum varsa buraya koy. Konuyla D-T nin alakası bile yok ben sadece D-T nin adı karıştığı için cevap verme hakkımı kullandım.
Bu konuda ilk D-T adını telafuz eden kim bi ona bak istersen.

furkan5000 yazmış:
1.cisi pvp yapcak olan ben degılım 2.cisi arkadasımın ustune jackal+HELM+NOBİ KOYAN BENIM CÜRÜMÜN YOKSA KARSILAYABILCEK UZA.
ha dıyorsan benım lafım sana boyle şeylerde iddam yoktur aslında pvp yi cok ıyı anlamam her zamanda soylemısımdır ama hiç bilmesem bile senı keserım

getir 2 mız yapalım ? ahahaha
AMa dedıgım gıbı arkadasımın adına ıtemlerı veren benım yiyorsa bul yapak.

AYRICA NEDEN GUILDIMDEN ITEM TOPLUYUM KI KENDI SORUNUMU NEDEN BAŞKALARINA BA?LIYIMM. AMACINIZ PWP DEGIL PRIM YAPMAK.. O ITEMLERI GELIP VEREMEYECEGIME GORE BUNU BILDIGIN ICIN ARTISLIK YAPIYORSUN SUANDA.. BENDEKI OLAN ITEMLERE KARŞILIK VER OZAMAN.. CHARIM 60M OLMAYABILIR AMA ADAMLI?IM YETER BANA. ADAM OL

FearLess yazmış:
Iıh değil vallaa değil :)
The Pro Hüseyindir kendisi şuan akrabası ozan oynamaktadır karakteriyle.
http://www.worldofuo.com/guild/50/

15. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |