666
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Üstad

Durumu: Çevrimdışı

eagle1
Üstad
666 Konu: Yanıt: 666
Alıntıyla Cevap Gönder
PavLushshenka yazmış:
eagle1 yazmış:
BitterSweeT1 yazmış:
eagle1 yazmış:
BitterSweeT1 yazmış:
sen baban yasında adama küfür edersen hakedersin :))

Birde baban yasinda derken o lafina dikket et!

sen algılamak istedigin gibi algılıyorsun bense düzgün bir şekilde diyorum lafı başka yere çekme liseli

Liseli liseli liseli ve liseli icon_drop.gif Guildmaster iniz yaptigini akli basinda olan bir LISELI yapmaz sanirim icon_chevvoi.gif

NE O BİLADERR LİSELİLERDEN Bİ DARBE ALMİŞ GİBİSİN SAYIKLAYIP DURUYON BİZDE SENİN GİBİ LİSE TALEBESİ YOK ASLANIMM İŞİNE BAK...

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif OK

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ağu 2011 16:59
Gandhi
Deneyimli Oyuncu

Gandhi
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
gfb06 yazmış:
Arkadaşlar forumdaki tartışmalarınızı lütfen düzenleyeciğimiz " ifatar yemeği " ne katmayın. Burası dağ başı değil herkesde bilir ki. İnsan gibi 2 haftadır bu yemek için uğraştım çabaladım arkadaşlarımızı bir arada topladım. Tutupta kavga gürültü v.s olaylarına girmeyin. Hepimiz yetişkin insanlarız. Umarım beni mahcup etmessiniz.

Saygılar , hürmetler.

http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/wou-iftar-organizasyonu/sayfa/14/#169053

Kardeş kimsenin organizasyonunu mafetme gibi bi çabamız yok olmazda, bi sorun varsa o sorun oradan uzak biryerde çözülür sen sadece vesile olmuş olacaksın.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 17:00
Cenabettin
Uzman

Cenabettin
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
onurbod2 yazmış:
Gandhi yazmış:
Rommel yazmış:
Micheal yazmış:
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Karşında kim var göremiyosun ki oyunda bir char var ama gerçekten kimdir görebiliyo musun zeka seviyesi ile aldığı kültür ve terbiye ile basit bir insandır kesin , yolda gördüğünde kafanı çevirip bakmaya tenezzül etmeyeceğin selam vermeyeceğin insandır büyük ihtimal bunları buradan sen ıslah edemezsin.

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?
Ezik psikolojisi.

ezik piskolojisi aylar önce forumlarda birbirini yeyip hakaretler yağdırdığı bi guildle beraber dolaşmaktır.. bkz; nom anor ve p guildi boş boş millete laf vuruyorsunda ne bok olduğun ortada....

Koysana bi linki nerede hakaretler yağdırmışım?

Sen herhalde şu britte arkacılık yapan eski d-t mavilerdensin?

Onun D-T ile alakası yokta senin D-T ile derdin nedir, yalaksın işte uzatma D-T mavisi olsa bile oynayan 3 5 kişi arkadaşlarıyla oynuyor. Senin gibi ona buna yalanmıyor, bi anda elite çocuk piskolojisine bürünüp laf soktuğunu sanan bi fukaradan farkın yok.
D-T oyunda aktifken kaç tane mavi karakteri vardıda konuşuyorsun, guild olarak bıraktıktan sonra devam etmek isteyenler senin gibi onun bunun kıçını yalamak yerine karakterini mavi yapıp oyununu oynuyor. En azından sizler gibi guildi aktifken mavi karakterlerle arkacılık yapmıyordu.
Aylardır takip ediyorum çok boş laf sokuyorsun, bak burda bukadarda kişi şahidim olsun. Ramazan ayında gelir o iftar toplantısında sana bi sopa atarım ibreti alem olur forumda birdaha kimse ağzını açamaz.
Adam ol.

Michael ve Gandhi Neden konuyla hiç alakası olmadık yerde eskiden DT varken boyleydı yok söyleydi olmadı gene böyleydi gibi saçmalıyorsunuz.Pvp turnuvası olur Hıc alkası yokken DT yı araya sokuyon Adam pazar alanında ıtem satıo zırtt cıkıyon eskıden DT vardı.Burda adam DT ile alakası olmayan bir yazı yazıyor gene çıkıyon aylar öncesinden bahsediyon.Sana iki sorum olacak:
1-Eskiden kaç yaşındaydın ?
2-Hevesini alamadınmı hala.Sürekli maziye dönüyorsun ?

Sen hiç düşündünmü konunun seninle alakası yokken neden sarıldığını yeni gelin misali ?

Michael "The Pro" Bandit's memberıdır.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 17:00, Değiştirme: 19 Ağu 2011 17:01 (Toplamda 1 kere)
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
gfb06 yazmış:
Arkadaşlar forumdaki tartışmalarınızı lütfen düzenleyeciğimiz " ifatar yemeği " ne katmayın. Burası dağ başı değil herkesde bilir ki. İnsan gibi 2 haftadır bu yemek için uğraştım çabaladım arkadaşlarımızı bir arada topladım. Tutupta kavga gürültü v.s olaylarına girmeyin. Hepimiz yetişkin insanlarız. Umarım beni mahcup etmessiniz.

Saygılar , hürmetler.

http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/wou-iftar-organizasyonu/sayfa/14/#169053

lafa gelince konusuosnda o yemek için 5 adamdan tehdit yedm ben

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 17:00
Gandhi
Deneyimli Oyuncu

Gandhi
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
FearLess yazmış:
D-t ile alakası yok diyor bide ya. dt dt diye ağlıyorlar.

Güyya oyunu bıraktılar.

Lea D-T yi sevmeyen olduğu kadar seven insanlarda var, micheal adlı kişi birçok topicde S guildininde savunmasını yapmış kişidir. Biraz objektif düşünülse D-T ile alakası olmadığı zaten anlaşılır.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 17:01
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
TAMAM OZAMAN HADI SIZDE BENIMLE AYNI ITEMLERI KOYUN MADEM 60 M LIK ITEMLER BULUN KOYUN OZAMAN. O ITEMLERINE YAPALIM OLUR MU ? HATTA BU HAVALI DA JACKALIYLA NOBISIYLE GELSIN PWPYE OLDU MU ?

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 17:01
onurbod2
Oyuncu

onurbod2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Cenabettin yazmış:
onurbod2 yazmış:
Gandhi yazmış:
Rommel yazmış:
Micheal yazmış:
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Karşında kim var göremiyosun ki oyunda bir char var ama gerçekten kimdir görebiliyo musun zeka seviyesi ile aldığı kültür ve terbiye ile basit bir insandır kesin , yolda gördüğünde kafanı çevirip bakmaya tenezzül etmeyeceğin selam vermeyeceğin insandır büyük ihtimal bunları buradan sen ıslah edemezsin.

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?
Ezik psikolojisi.

ezik piskolojisi aylar önce forumlarda birbirini yeyip hakaretler yağdırdığı bi guildle beraber dolaşmaktır.. bkz; nom anor ve p guildi boş boş millete laf vuruyorsunda ne bok olduğun ortada....

Koysana bi linki nerede hakaretler yağdırmışım?

Sen herhalde şu britte arkacılık yapan eski d-t mavilerdensin?

Onun D-T ile alakası yokta senin D-T ile derdin nedir, yalaksın işte uzatma D-T mavisi olsa bile oynayan 3 5 kişi arkadaşlarıyla oynuyor. Senin gibi ona buna yalanmıyor, bi anda elite çocuk piskolojisine bürünüp laf soktuğunu sanan bi fukaradan farkın yok.
D-T oyunda aktifken kaç tane mavi karakteri vardıda konuşuyorsun, guild olarak bıraktıktan sonra devam etmek isteyenler senin gibi onun bunun kıçını yalamak yerine karakterini mavi yapıp oyununu oynuyor. En azından sizler gibi guildi aktifken mavi karakterlerle arkacılık yapmıyordu.
Aylardır takip ediyorum çok boş laf sokuyorsun, bak burda bukadarda kişi şahidim olsun. Ramazan ayında gelir o iftar toplantısında sana bi sopa atarım ibreti alem olur forumda birdaha kimse ağzını açamaz.
Adam ol.

Michael ve Gandhi Neden konuyla hiç alakası olmadık yerde eskiden DT varken boyleydı yok söyleydi olmadı gene böyleydi gibi saçmalıyorsunuz.Pvp turnuvası olur Hıc alkası yokken DT yı araya sokuyon Adam pazar alanında ıtem satıo zırtt cıkıyon eskıden DT vardı.Burda adam DT ile alakası olmayan bir yazı yazıyor gene çıkıyon aylar öncesinden bahsediyon.Sana iki sorum olacak:
1-Eskiden kaç yaşındaydın ?
2-Hevesini alamadınmı hala.Sürekli maziye dönüyorsun ?

Sen hiç düşündünmü konunun seninle alakası yokken neden sarıldığını yeni gelin misali ?

Michael "The Pro" Bandit's memberıdır.

Afedersin ama ben konuyla alakalı bir şey yazmadım.Bu üstte postu görünen adamların yaptıgı gıbı.Ama o arkadsının postlarını .ncele sonra gel bana.Kimin memberi oldugu beni bağlamaz.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 17:03
Cenabettin
Uzman

Cenabettin
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
O yemeği iptal edin söylüyorum haberlere çıkarsınız

icon_clap.gif OFFF =) icon_lol.gif

En Yukarı Git
Kermitt
Efsane

Teşekkür: 38

Kermitt
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
furkan5000 yazmış:
TAMAM OZAMAN HADI SIZDE BENIMLE AYNI ITEMLERI KOYUN MADEM 60 M LIK ITEMLER BULUN KOYUN OZAMAN. O ITEMLERINE YAPALIM OLUR MU ? HATTA BU HAVALI DA JACKALIYLA NOBISIYLE GELSIN PWPYE OLDU MU ?

napsın bide sende yok diye takmasınmı jackalını helmini ? icon_lol.gif icon_lol.gif

Guıldınden koyucagımız ıtemlere eş degerde item topla yapalım pvp yi CHARINA CHARINA CHARINA die ağlıyan sendın 60m'lık ıtemın kesmez bizi yazdıgım yazılara değmez 60m

En Yukarı Git
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
furkan5000 yazmış:

Bize laf EDen BOŞ İNSANLAR... adAM BANA 2YE1 VS TEKLIFIDNE BULUNDU BENDE FORUMA GELDIM DEDIM. bOŞUNA PWP YAPIP HIC BIRSEYINE MI YAPICAM BU PWP YI ??? BOSUNA ZAMANIM MI GİTSİNN..

bak orda diosn 2vs1 vs teklfnde blndıu demişsn (vs) pvp deil

sonra ne demişsin boşna pvp mi ypcam demişsn.itemne diorm ve önceki yazımdaki itemleri koyuyorm.yetmezse daha da koyarm

En Yukarı Git

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18, Sonraki
13. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız