666
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Uzman

Durumu: Çevrimdışı

Cenabettin
Uzman
666 Konu: Yanıt: 666
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
2 vs 1 de moonglow arenanın güclülükle ne alakası war ?

Gel hadi champ charlarıma lrc set gıydırcem regsiz oynıcam ? adamım güclü player 2 vs 1 moonglowda güc işlemez canım mage olsa 2 vs 1 atar kesebılır ama tek basına 1 warrıor 2 vs 1 i kazanamaz.

Ama actıonda sıze dedıgı gıbı o sırada 2 nızı ust uste koyar katlar bebegım.

icon_lol.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ağu 2011 16:55
PavLushshenka
Oyuncu

PavLushshenka
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
eagle1 yazmış:
BitterSweeT1 yazmış:
eagle1 yazmış:
BitterSweeT1 yazmış:
sen baban yasında adama küfür edersen hakedersin :))

Birde baban yasinda derken o lafina dikket et!

sen algılamak istedigin gibi algılıyorsun bense düzgün bir şekilde diyorum lafı başka yere çekme liseli

Liseli liseli liseli ve liseli icon_drop.gif Guildmaster iniz yaptigini akli basinda olan bir LISELI yapmaz sanirim icon_chevvoi.gif

NE O BİLADERR LİSELİLERDEN Bİ DARBE ALMİŞ GİBİSİN SAYIKLAYIP DURUYON BİZDE SENİN GİBİ LİSE TALEBESİ YOK ASLANIMM İŞİNE BAK...

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:56
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
woropsow2 yazmış:
sana pvp yapalm dien oldumu furkan300500300500 ?

sana bi adam daha al gel cıkalm tarlaya dedim.

hadi beklıorm itemleri cıkar yapalm

hacım neyden korkuyorsun ıtemlerın var saglamsa ozaman ıkımızı her turlu kesersın.. Benım ıtemlerım kotu dgeıl mrk etme.. kendıne guvenıyorsan neden aynı ıtemlerı getır dıyorsun yemıyor mu ?

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:56
gfb06
Efsane

gfb06
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaşlar forumdaki tartışmalarınızı lütfen düzenleyeciğimiz " ifatar yemeği " ne katmayın. Burası dağ başı değil herkesde bilir ki. İnsan gibi 2 haftadır bu yemek için uğraştım çabaladım arkadaşlarımızı bir arada topladım. Tutupta kavga gürültü v.s olaylarına girmeyin. Hepimiz yetişkin insanlarız. Umarım beni mahcup etmessiniz.

Saygılar , hürmetler.

http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/wou-iftar-organizasyonu/sayfa/14/#169053

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
19 Ağu 2011 16:57, Değiştirme: 19 Ağu 2011 16:58 (Toplamda 1 kere)
Rommel
Uzman

Teşekkür: 1

Rommel
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Gandhi yazmış:
Rommel yazmış:
Gandhi yazmış:

Ramazan ayında gelir o iftar toplantısında sana bi sopa atarım ibreti alem olur forumda birdaha kimse ağzını açamaz.
Adam ol.

İsim ver bana.

Sen o organizasyona katılacağım de, bende gelmezsem yüzüme tükürsünler benim. Adam gibi oyununuzu oynamak için sopa yemeniz gerekiyorsa onuda yaparız merak etme.
Nickim imzamda yazıyo adımı öğrenirsin cevap ver geliceksen gelicem de.

özel mesajdan telefon attım. ara konuşalım.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
19 Ağu 2011 16:57
onurbod2
Oyuncu

onurbod2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Gandhi yazmış:
Rommel yazmış:
Micheal yazmış:
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Karşında kim var göremiyosun ki oyunda bir char var ama gerçekten kimdir görebiliyo musun zeka seviyesi ile aldığı kültür ve terbiye ile basit bir insandır kesin , yolda gördüğünde kafanı çevirip bakmaya tenezzül etmeyeceğin selam vermeyeceğin insandır büyük ihtimal bunları buradan sen ıslah edemezsin.

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?
Ezik psikolojisi.

ezik piskolojisi aylar önce forumlarda birbirini yeyip hakaretler yağdırdığı bi guildle beraber dolaşmaktır.. bkz; nom anor ve p guildi boş boş millete laf vuruyorsunda ne bok olduğun ortada....

Koysana bi linki nerede hakaretler yağdırmışım?

Sen herhalde şu britte arkacılık yapan eski d-t mavilerdensin?

Onun D-T ile alakası yokta senin D-T ile derdin nedir, yalaksın işte uzatma D-T mavisi olsa bile oynayan 3 5 kişi arkadaşlarıyla oynuyor. Senin gibi ona buna yalanmıyor, bi anda elite çocuk piskolojisine bürünüp laf soktuğunu sanan bi fukaradan farkın yok.
D-T oyunda aktifken kaç tane mavi karakteri vardıda konuşuyorsun, guild olarak bıraktıktan sonra devam etmek isteyenler senin gibi onun bunun kıçını yalamak yerine karakterini mavi yapıp oyununu oynuyor. En azından sizler gibi guildi aktifken mavi karakterlerle arkacılık yapmıyordu.
Aylardır takip ediyorum çok boş laf sokuyorsun, bak burda bukadarda kişi şahidim olsun. Ramazan ayında gelir o iftar toplantısında sana bi sopa atarım ibreti alem olur forumda birdaha kimse ağzını açamaz.
Adam ol.

Michael ve Gandhi Neden konuyla hiç alakası olmadık yerde eskiden DT varken boyleydı yok söyleydi olmadı gene böyleydi gibi saçmalıyorsunuz.Pvp turnuvası olur Hıc alkası yokken DT yı araya sokuyon Adam pazar alanında ıtem satıo zırtt cıkıyon eskıden DT vardı.Burda adam DT ile alakası olmayan bir yazı yazıyor gene çıkıyon aylar öncesinden bahsediyon.Sana iki sorum olacak:
1-Eskiden kaç yaşındaydın ?
2-Hevesini alamadınmı hala.Sürekli maziye dönüyorsun ?

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:57
Kermitt
Efsane

Teşekkür: 38

Kermitt
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
furkan5000 yazmış:
woropsow2 yazmış:
ikincisi itemine yapalm iddasını furkan5000 ortaya attı.

bende itemleri söledim.cıkarsın o itemleri yapalm

harbi sorunlarınzı var.. Lan ne koyucam aynı ıtemı. ADam bana ıkınızı keserım dedı madem gelsın kessın ya.. buxtada yaparız. onuda yaparız dıyecem aynı ıtemı getır dıyor bu seferde. Her turlu yemıyor yanı.

Dostum senın 50m lık çöp itemlerin için nie 300-400m lık ıtem koyalım ? Öylesine yapmam dıyen sensın madem cürümün yok bizle pwp yapmaya yetecek kadar susucaksın.

İTEMİNE YAPALIM OYLESINE YAPMAM diyen sensın murat sana ıtem koyalım demısmı ? hayır sen dedınmı ? dedın MADEM İTEMİNE PVP YAPCAKSIN CHARINA AYNI ITEMLERI KOYCAKSINKİ EŞİT OLSUN.

7X MAGE CHARIMLA HERKESİ KESERİM CHAR SİLMESİNE PVP TEKLİF EDİYORUM BENDE kesersenız 100 lrc setimi vrcem size yenersem kafandakı kaptanı ve pugiyi alırım.

lolllll

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:58, Değiştirme: 19 Ağu 2011 17:00 (Toplamda 1 kere)
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
ulan harbı adamı cileden cıkartcaksn sen demıo muydun tüm itemlerimi koycam sende koy yemio mu die ? hadi ulan cıkar tüm itemlerni arkadaşnda cıkarsın.

bi eleman wardı helm nobisi wardı o bi kısmını karsılıo topla bişiler.hatta tüm bnt itemlerni versn?

benm guildm 666 bana tüm itemlerni verir bu pvp için.

ben sana gel tarlaya cıkalm dedim arkadaşnla.bux sizin için daha avantajlı gelin üst üste koyp keseim sizi

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:58
gfb06
Efsane

gfb06
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaşlar forumdaki tartışmalarınızı lütfen düzenleyeciğimiz " ifatar yemeği " ne katmayın. Burası dağ başı değil herkesde bilir ki. İnsan gibi 2 haftadır bu yemek için uğraştım çabaladım arkadaşlarımızı bir arada topladım. Tutupta kavga gürültü v.s olaylarına girmeyin. Hepimiz yetişkin insanlarız. Umarım beni mahcup etmessiniz.

Saygılar , hürmetler.

http://forum.worldofuo.com/genel-tartisma/wou-iftar-organizasyonu/sayfa/14/#169053

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:59
FearLess
Üstad

FearLess
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
D-t ile alakası yok diyor bide ya. dt dt diye ağlıyorlar.

Güyya oyunu bıraktılar.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:59, Değiştirme: 19 Ağu 2011 17:00 (Toplamda 1 kere)

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18, Sonraki
12. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız