666 Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18, Sonraki |
Yazar
DADLIM BENİM BEN MERSİNDEYİM SUAN HAFTAYA ANKARADAYIM YUKARIAYRANCI DEMİŞSİN SENİN GİBİ Bİ COCUK İCİN GELEMEM BEN ORALARA YAKTIGIM BENZİNE YAZİK OLUR SADECE MASAJ YAPTIRMAK İCİN UGRARIM ORAYA. EGER ORTADA Bİ ADRES VERİRSENN BENDE YENİMAHALLEDEYİM YOLLARİZİMİ KESİŞTİRİRİZZ

Konuyla alakalı değil ama bu kermitin helm+jackal+nobi koyduğu pvp herkes için geçerliyse aynısını koyuyorum. Kime niyet kime kısmet biraz adrenalin yaşamış oluruz kabul ediyorsan ö.m at kermit.
Bu arada kankalara selamlar. El ele el ele gezin çocuklar (micheal +1)
Bu arada kankalara selamlar. El ele el ele gezin çocuklar (micheal +1)

Bu şekildemiydi ilk teklifin ? kimin kimi kesmesinin zerre kadar önemi yok söz adamın ağzından bir defa çıkar adam tutup bir kişi kesti diye ss alıp forumda 4 vs 1 e beklerim dediğinde gülüp geçtik hayır ama adam zorla kaşındı ? ben kesecem diyordu ne oldu şimdi kaz mı çeviriliyor nedir geri vites mi ? =) bunun oluru eleman pvp demiş çıkarlar ya arenaya yada moonglow a yapar pvp sini keser kesilir neyse durum çıkar meydana ama tutup burda 7x 2 char champ charı boş arazi hikaye okumayın..

woropsow2 yazmış:
R die ben buna derm.
en güçlü vites[/quote]
harbi bunalr cahil ya ciddiyim artık sıkıldım ha. Lan sabah ole dmeıyordun madem guclusun ıtemın var neden 2ye tek monglow yapmıyorsun ben mı dedım sana pwpyı ? pwp acık alanda mı yapılır ? hangı uo tarıhınde sızı buxa atalım pwpw yapın demısler. Siz ne bıcım kafada ınsanlarsınız ya

Rommel yazmış:
Onun D-T ile alakası yokta senin D-T ile derdin nedir, yalaksın işte uzatma D-T mavisi olsa bile oynayan 3 5 kişi arkadaşlarıyla oynuyor. Senin gibi ona buna yalanmıyor, bi anda elite çocuk piskolojisine bürünüp laf soktuğunu sanan bi fukaradan farkın yok.
D-T oyunda aktifken kaç tane mavi karakteri vardıda konuşuyorsun, guild olarak bıraktıktan sonra devam etmek isteyenler senin gibi onun bunun kıçını yalamak yerine karakterini mavi yapıp oyununu oynuyor. En azından sizler gibi guildi aktifken mavi karakterlerle arkacılık yapmıyordu.
Aylardır takip ediyorum çok boş laf sokuyorsun, bak burda bukadarda kişi şahidim olsun. Ramazan ayında gelir o iftar toplantısında sana bi sopa atarım ibreti alem olur forumda birdaha kimse ağzını açamaz.
Adam ol.

10. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |