666
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

PavLushshenka
Oyuncu
666 Konu: Yanıt: 666
Alıntıyla Cevap Gönder
fendermrt yazmış:
şimdi sen bunu yazdın ö.m den atıyorum adresimi ankaradaysan gelmezsen rezilsin bu forumda.

DADLIM BENİM BEN MERSİNDEYİM SUAN HAFTAYA ANKARADAYIM YUKARIAYRANCI DEMİŞSİN SENİN GİBİ Bİ COCUK İCİN GELEMEM BEN ORALARA YAKTIGIM BENZİNE YAZİK OLUR SADECE MASAJ YAPTIRMAK İCİN UGRARIM ORAYA. EGER ORTADA Bİ ADRES VERİRSENN BENDE YENİMAHALLEDEYİM YOLLARİZİMİ KESİŞTİRİRİZZ

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
19 Ağu 2011 16:46
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
furkan5000 yazmış:
Cenabettin yazmış:
Kermitt yazmış:
Hayırda bnt ye saygınızdan mı arkadaşın iki bnt gelsenız benı kesemessınız

Muratın dedigi cumle bu 8 sayfadır bunu bahane etmıssın ben adnan abiye jackal+helm+nobi veririm degerince sende ver aynılarını yanına bi arkadaşını al belli bir alanda kapısın 2 nizi keserse itemleri ben alırım kesemezse siz alırsınız ?

Dıkkatını cekerım 2 vs 1 pwp yapalım demedi 2 kişi gelseniz keserim dedi salalım 3 ünüzü bux'a teleporttan gecme olmadan 2 nizi tek tek yakalar keser aksini iddaa edıorsan buyur teklıfım bu.

icon_clap.gif

önerisi manyakmış :D icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif monglowda neden yemedi hayırda?

moonglowda champ kastıgım sokaman ve shely starla 2 vs 1 teklif ediyorum sana helm+nobisine yermi canım ?

Mantıklı konus lutfen moonglowda 7x 2 charla senı keserım

adamın madem guclu her turlu keser. adamın artıslık taslamayacaktı.. ben onun gotundemı dolanıcam acık alanda. acık alanda nerde gorulmus pwp yapıldıgı defolun gıdın sızınlemı ugrasıcam yaa.

En Yukarı Git
Rommel
Uzman

Teşekkür: 1

Rommel
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Micheal yazmış:
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Karşında kim var göremiyosun ki oyunda bir char var ama gerçekten kimdir görebiliyo musun zeka seviyesi ile aldığı kültür ve terbiye ile basit bir insandır kesin , yolda gördüğünde kafanı çevirip bakmaya tenezzül etmeyeceğin selam vermeyeceğin insandır büyük ihtimal bunları buradan sen ıslah edemezsin.

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?
Ezik psikolojisi.

ezik piskolojisi aylar önce forumlarda birbirini yeyip hakaretler yağdırdığı bi guildle beraber dolaşmaktır.. bkz; nom anor ve p guildi boş boş millete laf vuruyorsunda ne bok olduğun ortada....

Koysana bi linki nerede hakaretler yağdırmışım?

Sen herhalde şu britte arkacılık yapan eski d-t mavilerdensin?

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
Gandhi
Deneyimli Oyuncu

Gandhi
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Konuyla alakalı değil ama bu kermitin helm+jackal+nobi koyduğu pvp herkes için geçerliyse aynısını koyuyorum. Kime niyet kime kısmet biraz adrenalin yaşamış oluruz kabul ediyorsan ö.m at kermit.

Bu arada kankalara selamlar. El ele el ele gezin çocuklar (micheal +1)

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:47
Cenabettin
Uzman

Cenabettin
Uzman
Alıntıyla Cevap Gönder
Bu şekildemiydi ilk teklifin ? kimin kimi kesmesinin zerre kadar önemi yok söz adamın ağzından bir defa çıkar adam tutup bir kişi kesti diye ss alıp forumda 4 vs 1 e beklerim dediğinde gülüp geçtik hayır ama adam zorla kaşındı ? ben kesecem diyordu ne oldu şimdi kaz mı çeviriliyor nedir geri vites mi ? =) bunun oluru eleman pvp demiş çıkarlar ya arenaya yada moonglow a yapar pvp sini keser kesilir neyse durum çıkar meydana ama tutup burda 7x 2 char champ charı boş arazi hikaye okumayın..

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:48
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
[quote="furkan5000" defolun gıdın sızınlemı ugrasıcam yaa.[/quote]

R die ben buna derm.

en güçlü vites

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:49
eagle1
Üstad

eagle1
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
BitterSweeT1 yazmış:
sen baban yasında adama küfür edersen hakedersin :))

Birde baban yasinda derken o lafina dikket et!

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:49
woropsow2
Oyuncu

woropsow2
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
ben bi kere ilk bana reskl atmaya kalkıştıı anda bi adamnı daha al gel cıkalm tarlaya dedim.loglara bakın istersnz

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:50
furkan5000
Efsane

furkan5000
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
woropsow2 yazmış:
[quote="furkan5000" defolun gıdın sızınlemı ugrasıcam yaa.

R die ben buna derm.

en güçlü vites[/quote]

harbi bunalr cahil ya ciddiyim artık sıkıldım ha. Lan sabah ole dmeıyordun madem guclusun ıtemın var neden 2ye tek monglow yapmıyorsun ben mı dedım sana pwpyı ? pwp acık alanda mı yapılır ? hangı uo tarıhınde sızı buxa atalım pwpw yapın demısler. Siz ne bıcım kafada ınsanlarsınız ya

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:50
Gandhi
Deneyimli Oyuncu

Gandhi
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Rommel yazmış:
Micheal yazmış:
Rommel yazmış:
Marlboroman yazmış:
Karşında kim var göremiyosun ki oyunda bir char var ama gerçekten kimdir görebiliyo musun zeka seviyesi ile aldığı kültür ve terbiye ile basit bir insandır kesin , yolda gördüğünde kafanı çevirip bakmaya tenezzül etmeyeceğin selam vermeyeceğin insandır büyük ihtimal bunları buradan sen ıslah edemezsin.

Kendinizi böyle mi avutuyorsunuz?
Ezik psikolojisi.

ezik piskolojisi aylar önce forumlarda birbirini yeyip hakaretler yağdırdığı bi guildle beraber dolaşmaktır.. bkz; nom anor ve p guildi boş boş millete laf vuruyorsunda ne bok olduğun ortada....

Koysana bi linki nerede hakaretler yağdırmışım?

Sen herhalde şu britte arkacılık yapan eski d-t mavilerdensin?

Onun D-T ile alakası yokta senin D-T ile derdin nedir, yalaksın işte uzatma D-T mavisi olsa bile oynayan 3 5 kişi arkadaşlarıyla oynuyor. Senin gibi ona buna yalanmıyor, bi anda elite çocuk piskolojisine bürünüp laf soktuğunu sanan bi fukaradan farkın yok.
D-T oyunda aktifken kaç tane mavi karakteri vardıda konuşuyorsun, guild olarak bıraktıktan sonra devam etmek isteyenler senin gibi onun bunun kıçını yalamak yerine karakterini mavi yapıp oyununu oynuyor. En azından sizler gibi guildi aktifken mavi karakterlerle arkacılık yapmıyordu.
Aylardır takip ediyorum çok boş laf sokuyorsun, bak burda bukadarda kişi şahidim olsun. Ramazan ayında gelir o iftar toplantısında sana bi sopa atarım ibreti alem olur forumda birdaha kimse ağzını açamaz.
Adam ol.

En Yukarı Git
19 Ağu 2011 16:51

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18, Sonraki
10. sayfa (Toplam 18 sayfa) [ 177 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız