2015 Ultıma Onlıne Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 |
Yazar
onur0302 yazmış:
Sen beynini sanırım tam kapasite kullanıyorsun, ben sıkıntıyı izah edeyim eğer yanlış diyorsan yanlıştır. İki yıl sonra 500 bodcu sayısını geçmiş bir imparatorluk kurdun, guildine adam çok, ps desen heryer ps dolu, majorler runiclerle satın alınmış yarısı sende, işlerin tıkırında keyfin yerinde...
Bende iki yıl sonra oyuna katılmaya karar verdim, Britte action yapacam set veya silah lazım. Bende bodcu kasmaya karar verdim sana verecek param olmadığı için... Aradan 1 ay geçti 15 bodcum oldu haftada 3 tane barbed çıkıyor, 2 ay geçti 30 bodcu oldu 6-7 barbed çıkıyor artık bende kendime 5 mod set yapabilirim. Ama hiç bir zaman seninle aynı üretim sayısına ulaşamam. Bu oyunun eşitlik anlayışına aykırı. Sonradan başlayan hiçbirzaman önce başlayanla eşit fırsatlara ulaşamaz.
Bu sistem yanlış, sınırsız bodcu diye birşey olamaz. Ayrıca bodcu kasmak için sw toplayıcılar hazırlayıp bilgisayara eziyet etmeye, sunucuyu gereksiz laga sokmaya gerekte yok.Oyun başladıktan sonra 30 tane 115 bodcusuna sahip olmak için birsürü emek ve zaman gerekiyor.
Orijinal sistemde bunu yapmana gerek yok, sadece 0.1 skilli bs tailor karakterlerle small bodları toplayıp 115 veya 120 karakterinle doldurup large bodla değiştiriyosun vendordan. Aylarca haftalarca beklemeye gerek yok, bu sistemden çok daha zahmetsiz ve kolay. Sunucu 4 account alabilirsin diyorsa 24,28 karakterle bodları biriktiriyorsun. Yıllar sonra sunucuya başlayan adamla en eski oyuncu aynı üretim hakkına sahip oluyor. Kim bodları toplarsa o runicleri çıkartıyor bu kadar basit.
Ben asistin bloke edilmesinden rahatsızım, konnektörle asistide bloke edecekler tek tuşla yaptığım birçok şeyi yapamayacam. Guildimdekileri otomatik healleyemiyeceğim, oyunun next target makrosuyla cebelleşip yapmaya çalışacağım. Petimi heal makrosu yapamayacağım, lastobject last target makrosu ile zamanlamayı tutturmaya çalışacağım daha yorucu olacak neyse..
Bu konnektörün gelmesindeki en büyük sebep sizsiniz. Çünkü Venüs barışçıl ve kimseyi kırmamaya çalışan bir insan. Easyuo veya asistle yapılan illegal makrocuları banlamak istemiyor çünkü. Yabancı serverda illegal makro yap vpn kullan adam mantıksal ilişkiyi kurdumu senin guildin kaç kişiymiş neymiş bakmıyor emeğini düşünmeden banlıyor. Venüs cezayı temiz kesen gaddar bir insan olmayı sevmediği için hepsini tümden yasaklıyor şuan. (benim fikrim tamamen)
Gerçi sizin, vpn alır kuralları delerim onu yapacağıma o üç kuruş parayı size sus payı vereyim demeye yüzünüz kızarmaz. Konnektör gelirse totem kaç para olur gelmezse barbed kaç para olur fiyat listesini bile yapmışsınız şimdiden. Siz bu kafadayken yukarda yaptığım açıklamayıda anlamanızı beklemiyorum. Çünkü ayda 300-500 milyon para kazanmak için birsürü hinlik yapıp sunucuyu dejanere edersiniz ama şerefiyle memuriyet yapan insanların maaşını küçümsüyecek yapıda insanlarsınız.

Phalop yazmış:
yıl 2015 ve hala birileri eşitlik falan diyor saklfjsdklşjsdgkljsadgkjsdgsadlşgjsadşgj
ben 2 sene oynayacağım sen sonradan gelince dakikasına benimle bir mi olacaksın ? aslşjfsadlkşfjsd
asistteki illegal makrolara bir örnek verir misin?Mesela çalıştırınca düşmanı öldürüyor bu sebeple katil oluyor suç işleyince illegal mı oluyor dkslafjsdlkgjsdg
Zaten senin o dediğin lastarget guildini otomatik healleme vb şeyler yüzünden yasaklanıyor herşeyi elle yapsınlar diye illegal makro falan diye bişey yok sil onu kafandan.
Allah aşkına tam yol tornistan hadi aduket go ya kimlerle oynuyoruz şu oyunu adam doğuştan mantık hatası sdgsdg

Degerli arkadasim phalop. Sana hakaret etmek istemiyorum beynini kullan vb laflar ile rencide edici bel alti laflar kullanmak istemiyorum .Allah herkese belirli yetenekler vermis sonuc itibari ile yaratanin yarattigi kula beynini kullan diye bir hakaret ettigim icin senden ozur diliyorum . Allahim hepimizi mukemmel sekilde yaratmis allaha sukur ,ben haddimi astim.
Simdi gelelim konuya benim bel altina girmem senin benim hakkimda issiz ve gucsuz ,git gazete sat vb,(sen daha iyi bilirsin) etmen. Gazetede satarim gocunmam paspasta atarim benim 1 cocugum var onu gecindirmek icin ne gerekiyorsa yaparim . Kermit denen arkadasi 3 gun oncesine kadar tanimam yazilarini okudum en onemli konu bu ! 2.si ben onun yagveri degilim veya kankasi degilim ki onu savunayim . Simdi sen ve groot ayni fikirleri paylasiyorsunuz burasida bir platform ben size kalkip groot`uda yanina almis issiz gucsuz manuel ultima oynucak bebe hala internet café dunyasinda kalmis vb..... hakaretler ediyormuyum ? Hayir. 2nizde ayni fikirde olabiliyorken biz easy uo yu istememiz razoru istememiz yani kisacasi ayni fikirde olabilmemizin ne zarari var neden bize ocu muammelesi yapiyorsun ? Bak bunu groot yapmiyor . Ben onun goruslerine saygi duyuyorum onun ile ters dustugumuz konusmalari oku. Hic bir konusmasinda senin verdigin tepkiyi vermedi . Ben artik yazmak istemiyorum ve bu tarz oynamak isteyen arkadaslarimada umarim zevkli server gecirirler diye iyi dileklerimi zaten sundum ve tekrar sunuyorum . Emeginizin insallah karsiligini alirsiniz. Insallah 1 senede bitmez bu server veya yaz sonu hevesi gecmez ve ben ve benim gibi dusunenler hakli cikmaz . Bunu zaman gostericek .
Simdi gelelim konuya benim bel altina girmem senin benim hakkimda issiz ve gucsuz ,git gazete sat vb,(sen daha iyi bilirsin) etmen. Gazetede satarim gocunmam paspasta atarim benim 1 cocugum var onu gecindirmek icin ne gerekiyorsa yaparim . Kermit denen arkadasi 3 gun oncesine kadar tanimam yazilarini okudum en onemli konu bu ! 2.si ben onun yagveri degilim veya kankasi degilim ki onu savunayim . Simdi sen ve groot ayni fikirleri paylasiyorsunuz burasida bir platform ben size kalkip groot`uda yanina almis issiz gucsuz manuel ultima oynucak bebe hala internet café dunyasinda kalmis vb..... hakaretler ediyormuyum ? Hayir. 2nizde ayni fikirde olabiliyorken biz easy uo yu istememiz razoru istememiz yani kisacasi ayni fikirde olabilmemizin ne zarari var neden bize ocu muammelesi yapiyorsun ? Bak bunu groot yapmiyor . Ben onun goruslerine saygi duyuyorum onun ile ters dustugumuz konusmalari oku. Hic bir konusmasinda senin verdigin tepkiyi vermedi . Ben artik yazmak istemiyorum ve bu tarz oynamak isteyen arkadaslarimada umarim zevkli server gecirirler diye iyi dileklerimi zaten sundum ve tekrar sunuyorum . Emeginizin insallah karsiligini alirsiniz. Insallah 1 senede bitmez bu server veya yaz sonu hevesi gecmez ve ben ve benim gibi dusunenler hakli cikmaz . Bunu zaman gostericek .

karşılıklı saygı azaldığı için uo ölüyo ya zaten herkes kendi fikrini tabiki söyliycek aynı fikirde olanlar birbirini savunabilir bunda bişey yok ben isterim ki ortak bi paydada buluşulsun herkes mutlu olsun herkes oynasın bunun için fikirler üretilebilir bundan sonra tartışmaya gerek yok

Venus'e öncelikle bu fikrinden dolayı teşekkür ediyorum,çünkü yıllardır istediğimiz tarzda bir server açılacak sonunda.Burada bu sisteme karşı çıkan arkadaşları da anlamıyorum,adam diyorki makroyu 5 saat açıp bırakıp gitmektense otur başında 1 saatte kas diyor.Yani amaç amelelik yaptırmak felan değil,abuk subuk euo makrolarından kurtulun azıcık keyif alın diyor.Birkaç arkadaş da hala diyorki 1 barbed kit 1 yılda çıksın ama makroyla çıksın felan filan,e ozaman ne anlamı kalıyor ki zaten?Adamın serverı açma amacı zaten eskiden bilgisayara ellemeden yapılan şeyleri şimdi oyuncuların kendilerinin daha kısa zamanda yapması.8 sayfa yorum okudum yarısı sistemi desteklemiş yarısı yermiş.Bence çok aceleci davranıyosunuz böyle şeyler için.Bırakın adam açsın serverını,bir girelim bakalım oynayalım sonra beğenmezsen çıkarsın.Birisi de demiş 2015 de akıllı adam UO oynamaz zaten farklı MMORPG oynar diye.O arkadaşa cevabım olsun bu da,ben çıkmış her türlü MMORPG ye başladım en sonuncusu da çok övülmüş olan Cabal 2 idi ve hepsi çöp inan bana.UO gibi oyun gelmedi gelmeyecek.
Saygılar.
Saygılar.

8. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |