2015 Ultıma Onlıne Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
10 kişinin isteğine göre hareket etmiyor ki venüs en baştan söyledi tabuları yıkmaya geldik diye siz şimdi onun fikrini değiştirmeye çalışıyosunuz bizim aklımıza yattı fikir destek veriyoruz keşke herkes oynasa dolu dolu geçirsek serverı ama zevkler ve renkler tartışılmaz ama denemedende bilemeyiz ben öyle uoyu çok iyi bilen birisi değilim açık olmak gerekirse actiondan çok anlamam her serverda açarım bi mf takılırım ölmüşüm öldürmüşüm umurumda olmaz zevk almaya bakarım ama her şeyide makro yaptığı için sevmem o yüzden makrosuz el emeği ile kasılması fikrini savunuyorum bu serverdada önce tame açıcam tame takılıcam sonra ilerde kasarım bi mf :D demem o ki gelin ön yargılı olmayın bi girin belki beklediğinizi bulucaksınız

Bir tane işsiz adam var burda, diyorki illa bana sınırsız bodcu hakkını bırakın 300 500 bodcu biriktireyim real satışımı yapayım. Forumda çeşitli başlıklarda kendisini yırtmış makul sebepler göstermek için. Yetmemiş yancılarını foruma salmış kendisini desteklemek için, deli oluyorlar şuan eğer bodcu sistemi eskisi gibi olmazsada real satış işine giremezlerse diye. Profillerine bakın mesaj seyirlerini takip edin ortada bu arkadaşlar.
Arkadaşlar bırakın bu işleri, hiçbirşey yapamıyorsanız güvenlikçi olun ne bileyim gazete falan dağıtın eğlence için oynayın şunu. Bırakın bu işleri!! Bir baltaya sap olun, ne bileyim Kpssye girin memur olun, en kötü 2.500 lira maaş alırsınız. 100 - 200 liraya item satacam diye kendinizi paralamayın yazık valla acıyorum halinize.
Arkadaşlar bırakın bu işleri, hiçbirşey yapamıyorsanız güvenlikçi olun ne bileyim gazete falan dağıtın eğlence için oynayın şunu. Bırakın bu işleri!! Bir baltaya sap olun, ne bileyim Kpssye girin memur olun, en kötü 2.500 lira maaş alırsınız. 100 - 200 liraya item satacam diye kendinizi paralamayın yazık valla acıyorum halinize.

Issiz adam ultimayi manuel oynayan adamdir. senin dedigin gibi issiz olsaydik bu server tam bize goreydi kasardik Sabah aksam isimiz gucumuz zaten yok ya ;) 100 tane valo degil 1 tane valo cikartirdik 5 tl ye degil 150-200 tl ye satardik sonucta cok degerli . Yine ayni sekilde cok issiz olsaydik manuel tame kasim gm yapardik giderdik df ye Sabah aksam df kasardik cok issisiz ya totemi dusururduk 400-500 tl lik totemi 2500-4000 tl ye satardik .
Allah beyni insanlara verirken kullanmalari icin vermis phalop lutfen kullan!
Allah beyni insanlara verirken kullanmalari icin vermis phalop lutfen kullan!

işsiz olmak ile alakası yok manuel oynamanın sabah 8 akşam 7 çalışan birisiyim evet evli değilim eve gelince 3 4 saat oynayarak zaman geçiricem iş güç sahibiyiz bu kadar zor olmasın diyenler birazda tembelliklerinden söylüyorlar bana kalırsa oynamak istedikten sonra oynarsın

çok gereksiz beyni ile düşünemiyen insanlar var cidden forumdan laf yetiştirmek imkansız 10 yıldır ultıma oynarım 1 kere ismini duymadıgım kişiler 0 bilgi ile gelip burda yazıyor.
skyp:kermitkermit4 tartısmak ıstıyen veya bır sorunu olup fıkrımı belırtmek ıstıyen varsa eklesın konusalım tartısmak yerıne anlasalım dost olalım.Benım yanlıslarımı sız duzeltın sızın yanlıslarını ben konusarak anlatalım.
Insanların ne iş yaptıgını ne durumda oldugunu bılmeden konusmak çok gereksiz insanları yargılamak çok kolaydır ama neyın ne oldugu ogrenmek dahada kolaydır.Önce ögrenin ondan sonra boş konusmak yerıne yazın.
skyp:kermitkermit4 tartısmak ıstıyen veya bır sorunu olup fıkrımı belırtmek ıstıyen varsa eklesın konusalım tartısmak yerıne anlasalım dost olalım.Benım yanlıslarımı sız duzeltın sızın yanlıslarını ben konusarak anlatalım.
Insanların ne iş yaptıgını ne durumda oldugunu bılmeden konusmak çok gereksiz insanları yargılamak çok kolaydır ama neyın ne oldugu ogrenmek dahada kolaydır.Önce ögrenin ondan sonra boş konusmak yerıne yazın.

beni neden tanımadıgını acıklayabilirim mesela: 2001 yılında sphere e basladım 2004de aos 2006da mlyi runuoyu mlye uyarladıklarında mlye gectim. sen aosta kalmıssın bu da beni tanımaman için gayet geçerli bi sebep. trde acılmıs bütün ml se sa serverlarında vardım. arada yokluktan dandik aos serverlarına da basladıysam da onlar da yalan oldu. ama bu arada demise dahil bir sürü yabancı serverda oynadım. yani ultimayı bu forumdaki herkesten iyi bilirim. surda 500 kadar yaratıktan 100 tanesini sayamayacak insanlar var. ya onu falan gec kardes serverlarınızda silver steed var ve size cok normal geliyor. uo dediginiz bu oyunun sadece mekanikleriyse onu herkes kadar bilirim ama ultima dünyasının lore u. coğrafyası florası faunası vesairesini konusacaksak ben kadar bilen yoktur. bu da benim cok bilgili oluşum falan değil malesef sizin öğrenmeye olan isteksizliğinizdir. easy uo bilmekle uo bilmek farklı şeylerdir. cok bodcu, para, ps kasıp milletin yalakalığından zevk almakla oyundan zevk almak farklı şeylerdir. seninle 3-4 serverda birlikte oynadık senin sahsın hakkında hicbir kötü düşüncem yok sadece senin oyun mantığına uymayan kişileri küçümsemen güzel birşey değil.

Objektif olarak gördüğümü Söyleyeyim farkındaysanız bu sistemleri destekleyen 2-3 Kişi var ve sürekli böyle olursa kendileri genel olarak noob olarak nitelendirilen kişiler ve diğerleride kendileri gibi olucak bu sistemde diye düşünüyorlar .
Bana kalırsa asist rapor yasaklanabilir bi sakıncası yok action için biz hertürlü yaparız actionunumuzu ama kasma mevzusuna gelince orda işler Değişiyor açık olmak Lazım onlarca pvm yapılacak ultimaya 10 basar oyunlar varken bunun dayatılması manidar .
Ve farkındaysanız dediğim gibi bunu savunan sadece 3-5 Kişi hiçbir guild burada başlayacağını oynayacağını söylemiyor çünkü insanlara bu ızdırabı çektirmek kolay değil
Bana kalırsa asist rapor yasaklanabilir bi sakıncası yok action için biz hertürlü yaparız actionunumuzu ama kasma mevzusuna gelince orda işler Değişiyor açık olmak Lazım onlarca pvm yapılacak ultimaya 10 basar oyunlar varken bunun dayatılması manidar .
Ve farkındaysanız dediğim gibi bunu savunan sadece 3-5 Kişi hiçbir guild burada başlayacağını oynayacağını söylemiyor çünkü insanlara bu ızdırabı çektirmek kolay değil

http://forum.worldofuo.com/satilik/satilik-120-resist-/ bu başlığa bakıldığında ya da pvp turnuvalarına bakıldığında ; kapanan son wou'daki para ve item ederleri gayet hoş görünüyor.Captanlı adamların turnuvayı kazanması ya da 29m paranın 120 resıst etmesı bunun en güzel kanıtı.
Açılacak olan serverin da ömrünün çok uzun olmayacağını düşünürsek bu ayarlar biraz daha zorlaştırıldğında 2 yıl kadar güzel ve başarılı bir platform olacağı gözle görülmektedir.
Baranın forumdaki diğer arkadaşlara uslubü yanlış olsada ( ben biliyorum siz bilmiyosunuz gibi ) fikirleri ve düşüncesi güzel. Efsane bir server 500 player deli actionlar vs. bunlar ultima oynayan ve adminlik yapacak olan herkezin isteyeceği şeyler zaten.
Ancak şu andaki henüz tam olarak bilmediğimiz server dengeleriyle de efsanevi bir server olmayacağını da bilemeyiz.
Bekleyip görecez.
Böylesine düşünen insanlarla aynı platformda vakit geçirecek olmakta biraz üzücü.
Açılacak olan serverin da ömrünün çok uzun olmayacağını düşünürsek bu ayarlar biraz daha zorlaştırıldğında 2 yıl kadar güzel ve başarılı bir platform olacağı gözle görülmektedir.
Baranın forumdaki diğer arkadaşlara uslubü yanlış olsada ( ben biliyorum siz bilmiyosunuz gibi ) fikirleri ve düşüncesi güzel. Efsane bir server 500 player deli actionlar vs. bunlar ultima oynayan ve adminlik yapacak olan herkezin isteyeceği şeyler zaten.
Ancak şu andaki henüz tam olarak bilmediğimiz server dengeleriyle de efsanevi bir server olmayacağını da bilemeyiz.
Bekleyip görecez.
Azure yazmış:
Böylesine düşünen insanlarla aynı platformda vakit geçirecek olmakta biraz üzücü.

Etnauqaled yazmış:
server acılıs tarihine daha 10 günden fazla var. bu kadar erken konusmamak lazım. burdaki tartışmalara katılmayan insanlar burda başlamayacak anlamına gelmiyor. venüsü destekleyen şu anda 2-3 kişi görünüyor forumda, ama itiraz eden de 2-3 kişi. böyle bir server arayan sırf benim tanıdığım 10 kişi var. hiç ummadığınız kişiler görebilirsiniz bu serverda ;)

7. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |