2015 Ultıma Onlıne Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Kermit birak arkadasim nasil istiyorsa oyle acsin. Buyuk birliklerin etkisi oldugu ve olacagi gercek, bu dunyanin butun uo serverlarinda boyledir. Bu oyun 30 kisi ile oynanmaz bunu hepimiz gorduk . Kalabalik server her zaman cekici gelir .
- Sponsor sistemi acmayi dusunmuyoruz demis Venus ( Birak abi bu ayaklari )
Taleb olursa acacagiz demis ( Birak abi bu ayaklari) Karsinda eski cocuklar yok bak hepsi koca koca insanlar . Memur maas`in ile oduyecegim diyorsan eyw ama sen yinede ( Birak bu ayaklari )
Ticarethanende basarilar ! Bir server server yapanda buyuk Guildlerdir . Onlarin istekleri olmazsa cekici gelmezse o server olmaz girin bakin hepiniz www.ws buyuk guildler birakti sunucudaki online bu sizede kolay gelsin !
- Sponsor sistemi acmayi dusunmuyoruz demis Venus ( Birak abi bu ayaklari )
Taleb olursa acacagiz demis ( Birak abi bu ayaklari) Karsinda eski cocuklar yok bak hepsi koca koca insanlar . Memur maas`in ile oduyecegim diyorsan eyw ama sen yinede ( Birak bu ayaklari )
Ticarethanende basarilar ! Bir server server yapanda buyuk Guildlerdir . Onlarin istekleri olmazsa cekici gelmezse o server olmaz girin bakin hepiniz www.ws buyuk guildler birakti sunucudaki online bu sizede kolay gelsin !

Groot dostum cunku server suanda sadece bir kesim shpera mantigi ile oynamis arkadasin ve 10 kisinin istedigi sekilde aciliyor. Sistemleri ve neler olacagini az buz soyledi zaten Venus. Pvm agirlikli diyor .Kardesim madem acmicaksin Wou kapasiteli bir server ne Selam verip insanlarin aklini karistiyorsun. insanlarda birsey var diye gelip bakti .Peh!

venüs ilk mesajlarından birinde oynadığınız serverı bırakmayın. burada amacım o servera rakip degil farklı tarzda bir server diye yazmıstı. yine de bıraktınız serverı. cünkü single player oyun oynar gibi oynuyorsunuz tüketerek oynuyorsunuz oyunu. kendinize bazı hedefler cizip bunlara ulaşınca oyunu bitmiş sayıyorsunuz. osinin 17. yılı ve bastan beri oynayanlar var. çünkü ultima aşırı geniş ve genişlemeye de devam eden bir oyun. oyunda tavla var bildigin sıkılırsan al karsına ahbabını tavla oyna. ama harroyu kestik totemi cıkardık oyun bitti diyip serverı bırakıyorsun sonra acıp mynetten tavla oynuyorsun amenna ben karışmam ama ultimaya son zamanların 5 saatte biten fpslerinden farklı bir gözle bakan hatırı sayılır bir kitle var. venüs bu defa bu kitleye hitap etmek istemis. belki kendisi de bu tadı özlemis belki bu hevesi kırılır sizin istediginiz bir servera çevirir. kendi bileceği iş... ama macrosuz bi server acacaksa ben burdayım degistirirse aman niye değiştirdin diye ağlamam baska serverlar baska ugraslar ararım. bence siz de bunu yapın.

Evet uo genis bir oyun fakat 10 kisinin istedigide bu oyunun herkes tarafindan boyle zevk alacagi anlamina gelmiyor. Dedigin gibi dostum server sahsen bana uymuyor malesef baska yerlere bakicaz yapacak birsey yok :)
Umarim siz eglenirsiniz . Venus bu saatten sonra fikrini degistirirse zaten ayip :)
Umarim siz eglenirsiniz . Venus bu saatten sonra fikrini degistirirse zaten ayip :)

6. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |