2015 Ultıma Onlıne
Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki

Ultima Online Forum -> Konu Dışı

Yazar
Efsane

Teşekkür: 38

Durumu: Çevrimdışı

Kermitt
Efsane
2015 Ultıma Onlıne Konu: Yanıt: 2015 Ultıma Onlıne
Alıntıyla Cevap Gönder
Cok bos konusuyorsunuz gencler ben gercekci acik sozlu adamim sizde gercekci olun biraz.

Y-t nbk ftg cf vs vea baska bi guild hepsi bizi kesebilir tum gun reskill atip ezebilir bende ego tatmini yok yapabilirler yapsinlarda ama hangisi oynicak kadrolariyla? Vea yeni bir olusum yapan kadrolu bir guild varmi varsa soleyin

1 guild masteri cikip biz burdayiz dien oldumu tam kadrosuyla hayir.solemek istedim bu savascak guild yok ben keserm o keser farketmez ama yok varsa ciksib yazsin kadrosunu bilelim.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
27 Tem 2015 11:45
El Nina DeCukka
Oyuncu

Teşekkür: 5

El Nina DeCukka
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
Hmm derdim real satis hmm

Wos sunucusunda 1 tane en yuksek bagis odulu vardi 2 de olabilir teki bende.4000 den fazla bagis yapan biri real satis yapmasi ne kadar mantkli acaba ? Sunucuya destek icin o kadar bagis yapan biri sence 100 200 tl icin urasirmi? 4000 tl ye real 5 totem almak yerine 6 ay totemsiz oynayip destek oldm.

Bos yapmiyalim geri cekilelim.wou acilma karari alindinda wos u biraktm ve itemlerimi satiliga koydm ve hic birini satamadm zaten.

Ne demişler "KAZ GELECEK YERDEN TAVUK ESİRGENMEZ" :)
sunucudan 1000 lira kazanıyorsam 250 veririm nolcak ki diğimi barancım :)
ama gerçekçi olmak gerekirse bende oynamayı düşünmüyorum..

En Yukarı Git
27 Tem 2015 11:57
HastaLaSiempre
Efsane

Teşekkür: 36

HastaLaSiempre
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
El nina paradaisu Nick degistirip fake oynayacakmis Wos un en kral guildinin masteri real sir vodkanin dedigi gibi tutunamassa bitakicakmis tekrar :)

illiko beye saygilar
icon_guitar.gif

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
27 Tem 2015 12:16
El Nina DeCukka
Oyuncu

El Nina DeCukka
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
HastaLaSiempre yazmış:
El nina paradaisu Nick degistirip fake oynayacakmis Wos un en kral guildinin masteri real sir vodkanin dedigi gibi tutunamassa bitakicakmis tekrar :)

illiko beye saygilar
icon_guitar.gif

ve Tsubasa Affetmez arkadaşımızda geldi :) veya Tsubasa Cix Aymazoğlumu demeliyim şu anda kulis aşamasındalar her an bir tarafa gidebilir dikkat edelim bu kişiye arkadaşlar :)

En Yukarı Git
27 Tem 2015 12:30
Kermitt
Efsane

Teşekkür: 38

Kermitt
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Haklisin kanka 20.000 kazandim 4-5 de sunucunun hakki dedim

En Yukarı Git
27 Tem 2015 12:35
El Nina DeCukka
Oyuncu

El Nina DeCukka
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:

Sevaptır bu işler dinen zekat sayılır hayırlı bir iş yaptın sen kaza falan yapmazsın :)

Adfsgsdgdsg

En Yukarı Git
27 Tem 2015 12:36
Didier Drogba
Efsane

Teşekkür: 67
Uyarı: 1

Didier Drogba
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:

Kermit Drogba hoş geldin guildimize :)

En Yukarı Git
27 Tem 2015 13:13
Groot
Efsane

Teşekkür: 57

Groot
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Kermitt yazmış:
Cok bos konusuyorsunuz gencler ben gercekci acik sozlu adamim sizde gercekci olun biraz.

Y-t nbk ftg cf vs vea baska bi guild hepsi bizi kesebilir tum gun reskill atip ezebilir bende ego tatmini yok yapabilirler yapsinlarda ama hangisi oynicak kadrolariyla? Vea yeni bir olusum yapan kadrolu bir guild varmi varsa soleyin

1 guild masteri cikip biz burdayiz dien oldumu tam kadrosuyla hayir.solemek istedim bu savascak guild yok ben keserm o keser farketmez ama yok varsa ciksib yazsin kadrosunu bilelim.

Gerçekleri konuşuyo olabilirsin dostum tamam ama sen bu oyunu başka guildler aileler oynuyo diye mi oynuyosun kendin için takımın için oynuyosun sen kas charını ver emeğini actiona çık elbet başka guildler olcak başka action yapmak için yanıp tutuşan kişiler olcak varsın en kalabalık guild sen ol nabzını sen tut action'ın niye bu kadar büyütüyosunuz anlamış değilim isteyen oynar isteyen oynamaz kapı herkese açık sonuçta aklına yatan buyursun gelsin

En Yukarı Git
27 Tem 2015 15:56
onur0302
Oyuncu

Teşekkür: 2

onur0302
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
irgat yazmış:
onur0302 yazmış:
irgat yazmış:
bodcu roleplayle ve ultima oynamanın hazzıyla hic alakası olmayan pis bisey. üstüne bir de insanların zevk alacakları seyler yapmaları yerine 5 client acıp birgün zevk alacak sekilde oynamak hayaliyle 3-5 ay beklemesini saglıyor. unutmayın sizde runic kit yoksa kimsede yok sizde artifact yoksa kimsede yok. 3 saniyede corp por atıyorsan karsıdaki de 5 saniyede bandaj basıyor oyun aynı oyun zevk aynı zevk. bu bodcu pisligini tr serverlarına bulastıran venüstür helal olsun simdi de temizlemeyi deniyor. zaten reset bod + 5 tane resetci bodcuyla dakikada bir bod alabilirsiniz.

Tabi zaten bodcu sistemi esitsizlikti yani. o insanlar bodcu kasabiliyordu ama senin kasmana engel vardi . Kesinlikle dogrusun insanlar ondan zevk alamaz herkes senin zevk aldigin seylerden zevk almali yoksa ne anladim ben o oyundan . Bodcu sistemi sadece Kermite kasmasi izin verilen bir sistem baskalari yapmak isterse sistem hata veriyor ..

ben esitsizdi gibi bisey demedim zevksizdi dedim. kumdan kale yapan bir cocuk düsün elleriyle kumları kazmaya calısırken sen gidiyorsun al bunu kullan diyip bir kürek veriyorsun. oysa elle kum kazmak keyiftir kürekle kazmaksa bildiğin amelelik......

Arkadasim senin bu dedigine gore mum isiginda oturup alien ile muhabbet etmek keyif ama sen elektrik kullaniyorsun ve televizyon bilgisayar vb, zamanini harciyorsun. Mum isinda yemek yapin diyorsun sen bize bizde elektrikli ocaklar var veya gaz var diyoruz sence hangisi amelelik ?Cocugun neyden zevk aldigini nerden bileceksin ? Kumdan kale yapmak isteyen cocuga kova yi ver icini kum doldursun ters cevirsin ve guzel kaleler yaratsin . Neyse konumuz o degil .Ultima oyunu o kadar amelelik isteyen bir oyun ki oyunun yaraticilari bile uogateway I kapatip razoru kurdular :) Neyse

En Yukarı Git
27 Tem 2015 18:22
crappynukem
Sponsor

Teşekkür: 10

crappynukem
Sponsor
Alıntıyla Cevap Gönder
salın

En Yukarı Git
27 Tem 2015 18:30

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki
5. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız