2015 Ultıma Onlıne Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Cok bos konusuyorsunuz gencler ben gercekci acik sozlu adamim sizde gercekci olun biraz.
Y-t nbk ftg cf vs vea baska bi guild hepsi bizi kesebilir tum gun reskill atip ezebilir bende ego tatmini yok yapabilirler yapsinlarda ama hangisi oynicak kadrolariyla? Vea yeni bir olusum yapan kadrolu bir guild varmi varsa soleyin
1 guild masteri cikip biz burdayiz dien oldumu tam kadrosuyla hayir.solemek istedim bu savascak guild yok ben keserm o keser farketmez ama yok varsa ciksib yazsin kadrosunu bilelim.
Y-t nbk ftg cf vs vea baska bi guild hepsi bizi kesebilir tum gun reskill atip ezebilir bende ego tatmini yok yapabilirler yapsinlarda ama hangisi oynicak kadrolariyla? Vea yeni bir olusum yapan kadrolu bir guild varmi varsa soleyin
1 guild masteri cikip biz burdayiz dien oldumu tam kadrosuyla hayir.solemek istedim bu savascak guild yok ben keserm o keser farketmez ama yok varsa ciksib yazsin kadrosunu bilelim.

Kermitt yazmış:
Gerçekleri konuşuyo olabilirsin dostum tamam ama sen bu oyunu başka guildler aileler oynuyo diye mi oynuyosun kendin için takımın için oynuyosun sen kas charını ver emeğini actiona çık elbet başka guildler olcak başka action yapmak için yanıp tutuşan kişiler olcak varsın en kalabalık guild sen ol nabzını sen tut action'ın niye bu kadar büyütüyosunuz anlamış değilim isteyen oynar isteyen oynamaz kapı herkese açık sonuçta aklına yatan buyursun gelsin

irgat yazmış:
Arkadasim senin bu dedigine gore mum isiginda oturup alien ile muhabbet etmek keyif ama sen elektrik kullaniyorsun ve televizyon bilgisayar vb, zamanini harciyorsun. Mum isinda yemek yapin diyorsun sen bize bizde elektrikli ocaklar var veya gaz var diyoruz sence hangisi amelelik ?Cocugun neyden zevk aldigini nerden bileceksin ? Kumdan kale yapmak isteyen cocuga kova yi ver icini kum doldursun ters cevirsin ve guzel kaleler yaratsin . Neyse konumuz o degil .Ultima oyunu o kadar amelelik isteyen bir oyun ki oyunun yaraticilari bile uogateway I kapatip razoru kurdular :) Neyse

5. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |