2015 Ultıma Onlıne Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Merhaba arkadaslar ben ve 3 kuzenimde en son wouda oynamistik ve uzun bir muddet ara verdik . Forumda denk geldim Wou aciliyor soylentilerini ,heyecanlandim ve takip etmeye basladim. Acikcasi bizde baslamayi dusunuyorduk ama sistemleri gorunce icimizi bir endise sardi . Biz kuzenler ile ozamanlar ufaktik tabi hayat toz pembe :) Simdi 2 kuzenim evil ben cok yogun calisiyorum 1 kuzenimde hala bos :)
Ben madem manuel herseyi yapacagim 1998 yilinin oyununu neden oynayayim ? 2015 te 3d muhtesem grafikli mmorpg tarzi oyun cok madem sistem gorev yapmak ve ilerlemek uzerine ben neden zihinsel gucumu 2d bir oyunda harcayayim ? Bu bahsettiginiz seyler oyunun icinde olmali ama tamami ile buna baglanilmamali diye dusunuyorum.
Yorumlari okudum resmen Tamer arkadaslar , craft arkadaslarin ustune yuklenmis onuda gectim Craft olayini bitirmisler cok ugrasmislar ve bitirmisler aynen bunu goruyorum. Bodcu kasmak cok kolay mi ? madem bu kadar kolay neden kasmiyorlar ? O zaman ben crafterlarin yerinde olsam tamer sistemine karsi cikarim lichler cok kolay oluyor ve icinden 1.5k para cikiyor. Lichler tek tek odalarda olmasin hepsi toplu saldirsin. Df den artifack dusmesin cunku orada kasiyorlar bi arcane bi totem vb dustumu butun server satin aliyorlar cok zengin oluyorlar (Diceksiniz ki ama adamlar emek harciyor ) . Craft kasmak cok mu kolay arkadaslar? siz orda 1 tane char ile odadan odaya kosuyorsunuz crafterler 300 tane bodcu yapiyorlar onlar ile bod aliyorlar tabi oncesinde gerekli malzemeyi toplayip bodculari kasiyorlar bugun bu bahsettiginiz isi tek karakter yapmiyor 300 tane karakter anca yapiyor ve bunlar ile ugrasmak hepsinden cok zor .Bugun 1 tane karakter ile barbed cikarmanin imkani varmi? yok ! Siz crafti cok kolay saniyorsunuz ama kendiniz yapamiyorsunuz ornek aldiginiz kisiler bu isi cok iyi yapan ustalari ve onlar bu kadar iyi yapiyor diye siz onlarin bunu yapmamasini istiyorsunuz bu adaletsizlik. Bizim zamanda bombaci diye bir arkadas vardi cok iyi df kasardi adam odalarda benim 3 katim puan alirdi ben 1 artifact dusurene kadar o 3 tane dusururdu hadi gelin df sistemini degistirelim o arkadas cok kasiyor .
Craftlarin yakasindan dusun bence.
Sn venus demis ki ; 3 ayda kastiginizi 1 senede kasicaksiniz ama degerli olucak , degerli admin dururum soyle bir oyuna bakarim zorluguna bakarim ve sonra gercek hayatima bakarim oradaki harciyacagim zamana bakarim hangisi daha degerli benim icin diye ve oyunu oynamam bu kadar basit . Bizler uoyu hala oynuyabiliyorsak bunun sebebi fazla zamanimizi almamasi dedigim gibi zaman harcayacak bir zamanim olsa newerwinter tarzi sonderece guzel grafikli milyonlarca oyuncusu olan oyun oynarim egri oturalim dogru konusalim hayal dunyasinda gezmenin anlami yok . Tame kasmak disinda herseyi skici .
Spellbook falan lazim olucak sahsen ben manuel speelbook yapsam ki oncesinde inscription kasmak laizm olucam 100 e kadar ve o kadar islemi yapsam 100 k ya satarim ama kimde olucak o para . Imkansiz siz easy uo daki 1 takim makrolari bi sekilde onlemeye bakin ve Kermit arkadsin dedigi gibi sistemi degistirmek yerine zorlastirin.
Ben madem manuel herseyi yapacagim 1998 yilinin oyununu neden oynayayim ? 2015 te 3d muhtesem grafikli mmorpg tarzi oyun cok madem sistem gorev yapmak ve ilerlemek uzerine ben neden zihinsel gucumu 2d bir oyunda harcayayim ? Bu bahsettiginiz seyler oyunun icinde olmali ama tamami ile buna baglanilmamali diye dusunuyorum.
Yorumlari okudum resmen Tamer arkadaslar , craft arkadaslarin ustune yuklenmis onuda gectim Craft olayini bitirmisler cok ugrasmislar ve bitirmisler aynen bunu goruyorum. Bodcu kasmak cok kolay mi ? madem bu kadar kolay neden kasmiyorlar ? O zaman ben crafterlarin yerinde olsam tamer sistemine karsi cikarim lichler cok kolay oluyor ve icinden 1.5k para cikiyor. Lichler tek tek odalarda olmasin hepsi toplu saldirsin. Df den artifack dusmesin cunku orada kasiyorlar bi arcane bi totem vb dustumu butun server satin aliyorlar cok zengin oluyorlar (Diceksiniz ki ama adamlar emek harciyor ) . Craft kasmak cok mu kolay arkadaslar? siz orda 1 tane char ile odadan odaya kosuyorsunuz crafterler 300 tane bodcu yapiyorlar onlar ile bod aliyorlar tabi oncesinde gerekli malzemeyi toplayip bodculari kasiyorlar bugun bu bahsettiginiz isi tek karakter yapmiyor 300 tane karakter anca yapiyor ve bunlar ile ugrasmak hepsinden cok zor .Bugun 1 tane karakter ile barbed cikarmanin imkani varmi? yok ! Siz crafti cok kolay saniyorsunuz ama kendiniz yapamiyorsunuz ornek aldiginiz kisiler bu isi cok iyi yapan ustalari ve onlar bu kadar iyi yapiyor diye siz onlarin bunu yapmamasini istiyorsunuz bu adaletsizlik. Bizim zamanda bombaci diye bir arkadas vardi cok iyi df kasardi adam odalarda benim 3 katim puan alirdi ben 1 artifact dusurene kadar o 3 tane dusururdu hadi gelin df sistemini degistirelim o arkadas cok kasiyor .
Craftlarin yakasindan dusun bence.
Sn venus demis ki ; 3 ayda kastiginizi 1 senede kasicaksiniz ama degerli olucak , degerli admin dururum soyle bir oyuna bakarim zorluguna bakarim ve sonra gercek hayatima bakarim oradaki harciyacagim zamana bakarim hangisi daha degerli benim icin diye ve oyunu oynamam bu kadar basit . Bizler uoyu hala oynuyabiliyorsak bunun sebebi fazla zamanimizi almamasi dedigim gibi zaman harcayacak bir zamanim olsa newerwinter tarzi sonderece guzel grafikli milyonlarca oyuncusu olan oyun oynarim egri oturalim dogru konusalim hayal dunyasinda gezmenin anlami yok . Tame kasmak disinda herseyi skici .
Spellbook falan lazim olucak sahsen ben manuel speelbook yapsam ki oncesinde inscription kasmak laizm olucam 100 e kadar ve o kadar islemi yapsam 100 k ya satarim ama kimde olucak o para . Imkansiz siz easy uo daki 1 takim makrolari bi sekilde onlemeye bakin ve Kermit arkadsin dedigi gibi sistemi degistirmek yerine zorlastirin.

Benimde birkaç fikrim olacak
1- App Center olmasın bunun destekçisiyiz ancak papua ve delucia ya insanlar yönlendirilerek oralara fazla hayvan koyarak en azından haritaya dağılım olur yeni yerlerde kasım olur
2- Bodcu sistemi kesinlikle olmamalı. Bod ver Bod al sistemi en uygunu olacaktır zaten zaman geçtikçe anlaşılacak güzelliği ben yabancı serverda da oynadım aynı sistem sayesinde 120 tai ps mi kumaşımı sandalımı runiclerimi çıkarttım ve keyifliydi kaldı ki ben terzi oynamaktan çok zevk alan birisiyim.
3- At satışı kalksın herkes kendisi tameler en azından at satışı olur serverda rp de bi nebze oluşmuş olur.
4- Luna en az 3 ay açılmasın. Senelerdir Luna ve Umbra ya tıkılıp kaldık. Minoc, Yew, Jhelom, Britain gibi yerler teşvik edilebilir. Wou nun birisinde Skara kullanılınıyordu gayette güzeldi.
5- Client sınırı 3 olsun. Şahsen ben evde kardeşimle oynuorum ve 2 laptop mevcut ikimizinde ayrı Bard karakteri oluyor. Buna bi çözüm istiyorum.
6- Random Şampiyonlar kesinlikle ve kesinlikle olmamalı.
7- Otomatik Quest yerine sizin düzenleyeceğiniz Questler daha eğlenceli olacaktır. En azından eskiden böleydi
8- Ps veren görevler ve Questler yapılabilir. En azından tekil oynayan arkadaşlar sıkıntı yaşamazlar.
9- Vendordan ingot ve deri satışı olmasın herkes kendisi çıkarsın.
10- Paragon ve df puan sistemi kesinlikle olmamalı. Orjinalinde insanlar daha bi zevkle istekle kasardı dfyi şansa göre düşsün ve düşme oranı düşürülebilir dfde de paragonlardan da da
11- Bir diğeri az önce Drogba belirtmiş birkaç senedir hazineden iyi sağlam itemler çıkmakta bunun da önüne geçebilirsek iyi olur.
12- Hazineyi çıkarıp minoru aldıktan sonra hazineyi yok edene küçük çapta bi hediye verilebilir.
1- App Center olmasın bunun destekçisiyiz ancak papua ve delucia ya insanlar yönlendirilerek oralara fazla hayvan koyarak en azından haritaya dağılım olur yeni yerlerde kasım olur
2- Bodcu sistemi kesinlikle olmamalı. Bod ver Bod al sistemi en uygunu olacaktır zaten zaman geçtikçe anlaşılacak güzelliği ben yabancı serverda da oynadım aynı sistem sayesinde 120 tai ps mi kumaşımı sandalımı runiclerimi çıkarttım ve keyifliydi kaldı ki ben terzi oynamaktan çok zevk alan birisiyim.
3- At satışı kalksın herkes kendisi tameler en azından at satışı olur serverda rp de bi nebze oluşmuş olur.
4- Luna en az 3 ay açılmasın. Senelerdir Luna ve Umbra ya tıkılıp kaldık. Minoc, Yew, Jhelom, Britain gibi yerler teşvik edilebilir. Wou nun birisinde Skara kullanılınıyordu gayette güzeldi.
5- Client sınırı 3 olsun. Şahsen ben evde kardeşimle oynuorum ve 2 laptop mevcut ikimizinde ayrı Bard karakteri oluyor. Buna bi çözüm istiyorum.
6- Random Şampiyonlar kesinlikle ve kesinlikle olmamalı.
7- Otomatik Quest yerine sizin düzenleyeceğiniz Questler daha eğlenceli olacaktır. En azından eskiden böleydi
8- Ps veren görevler ve Questler yapılabilir. En azından tekil oynayan arkadaşlar sıkıntı yaşamazlar.
9- Vendordan ingot ve deri satışı olmasın herkes kendisi çıkarsın.
10- Paragon ve df puan sistemi kesinlikle olmamalı. Orjinalinde insanlar daha bi zevkle istekle kasardı dfyi şansa göre düşsün ve düşme oranı düşürülebilir dfde de paragonlardan da da
11- Bir diğeri az önce Drogba belirtmiş birkaç senedir hazineden iyi sağlam itemler çıkmakta bunun da önüne geçebilirsek iyi olur.
12- Hazineyi çıkarıp minoru aldıktan sonra hazineyi yok edene küçük çapta bi hediye verilebilir.

Kermitt yazmış:
Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Şu an açılmamış bir sunucu üzerinden yorum yapıyoruz. Makronun engellenmiş olması size ya da guild ile oynayanlara zor gelebilir. Ne güzel film izlerken ya da başka oyun oynarken altta çalışan 5-10 client resource topluyor. Zor kasılıyor ama kaynak sıkıntısı yok. Ama bu sistem sunucuyu açma mantığımıza ters.
Onun yerine biz diyoruz ki "makro olmasın, siz yapın ve daha kısa sürede hedeflerinize ulaşın". Değişen bir şey yok.
Ben sürekli Ultima'yı kolaylaştırdım. Şu an oynadığınız sunucular World of UO benzerleri ve rotası belli. Doyum noktasına ulaşılır ve kapanır. Oysa bizim sistemimizde bir şeyler eksik olacak gibi, her zaman tam olamayacaksınız. O halde ya diğer oyuncularla iletişim halinde olup eksikleri tamamlayacaksınız (yardımlaşma ve paylaşma), ya takım oyunu yapacaksınız ya da zevkine oynayacaksınız, açıkçası "Ben kralım, spined setle çıkmam, ölemem ben" mantığında oynuyorsanız, evet, bu sunucu fazla keyifli gelmeyebilir.
Benim önerim, sunucu açıldıktan sonra bir giriş yapın, tadına bakın. Kendinizi makrosuz oynamaya alıştırmaya çalışın. Bunu başarabilirseniz işte o zaman grafikleri iyi olmayan Ultima keyifli bir oyun halini alır.
bugra yazmış:
Belki bir gün :)
onur0302 yazmış:
Ultima Online, Hayat Offline demiyoruz. Akşamları fırsat buldukça girin, takılın ve çıkın.
Makro işiyle yönetim ilgileniyor. Eğer oynamaya karar verirseniz siz oyuna konsantre olun, bırakın yönetim düşünsün makroyu...
Craftlarla alıp veremediğimiz yok. Death'ın dediği gibi Bodcu sisteminin makrosuz sunucuda zararı da yok. Tercihe bırakılıp sistem açılabilir. Bu konuyla ilgili başlığı bekleyin.
Emporio Armanii yazmış:
1- Lost Land açık ancak öncelik Felucca zindanları
2- Bodcu sistemi olsa bile bu sistemi kullanmayanlar için de bir sistemimiz olacak
3- Satıcılardaki bineklerin az ve pahalı olması düşünülüyor.
4- Luna'yı bir etkinlikle açacağız, belli bir süre alan... Alternatif şehirlere yönlendirmelerimiz olacak.
5- Client sınırı 2, ancak sunucu başında reklam yaparak, sunucuya oyuncu kazandırarak token kazanabileceksiniz.
6- Malesef varlar, olacak
7- Oto-Questler başlangıçta açık olmayacak, her gün 1 oto-quest dışında tüm etkinlikler staff kontrolünde
8- Eklenecek
9- Satılacak ancak düzenlenebilir
10- Olmayacak
11- Kontrol edilecek
12- Bu düşünceyi sonra değerlendiririz.

herkeze selam sadece merak ettigim 1 şey var onun icin üye oldum. yabanci serverlere söyle baktıgınız zaman adamlar cok saglam grafiklerde oynarken biz neden hala eski görüntüde oynuyoruz neden hala bizim milletimiz eski eski eski diye tutturuyor. yeni bi çag açılacaksa bence bunun öncülügünü wou yapmalı herkeze simdiden iyi oyunlar

bodcu roleplayle ve ultima oynamanın hazzıyla hic alakası olmayan pis bisey. üstüne bir de insanların zevk alacakları seyler yapmaları yerine 5 client acıp birgün zevk alacak sekilde oynamak hayaliyle 3-5 ay beklemesini saglıyor. unutmayın sizde runic kit yoksa kimsede yok sizde artifact yoksa kimsede yok. 3 saniyede corp por atıyorsan karsıdaki de 5 saniyede bandaj basıyor oyun aynı oyun zevk aynı zevk. bu bodcu pisligini tr serverlarına bulastıran venüstür helal olsun simdi de temizlemeyi deniyor. zaten reset bod + 5 tane resetci bodcuyla dakikada bir bod alabilirsiniz.

irgat yazmış:
Tabi zaten bodcu sistemi esitsizlikti yani. o insanlar bodcu kasabiliyordu ama senin kasmana engel vardi . Kesinlikle dogrusun insanlar ondan zevk alamaz herkes senin zevk aldigin seylerden zevk almali yoksa ne anladim ben o oyundan . Bodcu sistemi sadece Kermite kasmasi izin verilen bir sistem baskalari yapmak isterse sistem hata veriyor ..

onur0302 yazmış:
ben esitsizdi gibi bisey demedim zevksizdi dedim. kumdan kale yapan bir cocuk düsün elleriyle kumları kazmaya calısırken sen gidiyorsun al bunu kullan diyip bir kürek veriyorsun. oysa elle kum kazmak keyiftir kürekle kazmaksa bildiğin amelelik. ben sahsen sırf oyun etigine aykırı buldugum icin hicbir zaman easy uo yüklemedim. 15 yıllık ultima hayatımda bütün derilerimi kendim topladım bütün bodcularımı kendim kastım (maksimum 20) ve hic barbed kit basamadım. yaratıklardan düsürüp kapladıgım setlerle hicbir zaman serverda "gral" olamadım.
ama sanırım trde ultimadan ben kadar keyif almıs insan yoktur. üstelik daha da alacam. düsünsene 15 senedir daha hic neira kesemedim oaks ve semidarı görmedim bile. siz cekirdek citleme ruhsuzluguyla harro kesiyorsunuz. kendini tükettiniz anlıyacagın. ama ben yemedim icmedim gezdim mesela. 6 dünyada gezmedigim bir sandbox kalmamıstır. questler yaptım farklı skiller denedim. insanlarla muhabbet ettim dilencilik yaptım belki trde benden baska giant ice worm tameleyen olmamıstır. hadi gercek dünyada maddiyatcı devletci egoist insanlarsınız ama bari oyunda ruhunuzu özgür bırakın. yaşasın anarşi!

3. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 78 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |