20.12.2017 Etkinlik Programı |
Yazar
Değerli oyuncularımız, pek değerli ayaklı ATM'lerimiz...
Öyle güzel kasıyorsunuz ki, ne yaptımsa da sizi kasmaktan vazgeçiremedim. Bodcu sistemini bozdum, rare sisteminde çuvalladım, artifactlerde alengirli işler yaptım, champlarda şişe çevirme oynattım, aksiyon dengelerim zaten bildiğiniz üzere her zamanki gibi ayarsız, sponsora neler neler ekledim, pırıltılı yaratıkların ciğerini söktüm, loot oranlarının ve luck sisteminin kellesini kopardım... Ama yok bir türlü vazgeçmediniz. O nedenle size bu akşam ödül etkinlikleri düzenliyoruz.
Etkinlik Programı:
22:30'da Britain'de Triyanon dans gösterisi yapacak.
23:00'da Brit köprüde "oyuncu nasıl sevilir" gösterisi olacak.
*Temsili
00:00'da gecenin akışına karışacağız.
03:00'da tüm karakterleri hydra tavernasına bekliyoruz
Saygılarımızla
Öyle güzel kasıyorsunuz ki, ne yaptımsa da sizi kasmaktan vazgeçiremedim. Bodcu sistemini bozdum, rare sisteminde çuvalladım, artifactlerde alengirli işler yaptım, champlarda şişe çevirme oynattım, aksiyon dengelerim zaten bildiğiniz üzere her zamanki gibi ayarsız, sponsora neler neler ekledim, pırıltılı yaratıkların ciğerini söktüm, loot oranlarının ve luck sisteminin kellesini kopardım... Ama yok bir türlü vazgeçmediniz. O nedenle size bu akşam ödül etkinlikleri düzenliyoruz.
Etkinlik Programı:
22:30'da Britain'de Triyanon dans gösterisi yapacak.

23:00'da Brit köprüde "oyuncu nasıl sevilir" gösterisi olacak.
*Temsili

00:00'da gecenin akışına karışacağız.

03:00'da tüm karakterleri hydra tavernasına bekliyoruz

Saygılarımızla
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Troy
Seyircilerden kişi başı 50k alıyoruz ona göre gelen gelsin. Bedavaya DANS yok.
Gecenin 4 ünde gizlice forum hesaplarını patlatan Groot a da buradan selamlar.
Edward Newgate ve Dalaksız kankilerinin fazla gazına geliyorsun .
Not : Atm muhabbeti haricinde çok kaliteli bi içerik olmuş. Emeğine sağlık.

Gecenin 4 ünde gizlice forum hesaplarını patlatan Groot a da buradan selamlar.
Edward Newgate ve Dalaksız kankilerinin fazla gazına geliyorsun .

Not : Atm muhabbeti haricinde çok kaliteli bi içerik olmuş. Emeğine sağlık.

Tempo yazmış:
Bu kavram kişiye göre değişir mesela senin bakış açın fakir ama gururlu adam bakış açışı.
Adam zombi gibi kasmakdan keyif almıyor , ama actiondan alıyor . Şimdi bu adamın server standartlarında ortalamanın üstü bi chara sahip olması için hayatından en az 3 ay harcaması lazım. Bu adam onun yerine işini gücünü yapıyor burada oyun oynayıp 3 ay zamanını harcayan adamın elde ettiği parayı o adam günlük kazanabiliyor , yada babadan zengin oluyor yada yada yada. Yani açıkcası bi çok sunucuda real alış yaptım zaman ayıramadığım için oyuna , bir çokda satış yaptım çok zamanım olduğu için . Kişisel tercih yani kimisi ise zombilikden hoşlanıyor kasıyor kasıyor kasıyor.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 4 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |