2010-2011 Turkcell Süper Lig Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, Sonraki |
Yazar
Bu başlıkta herşeyiyle 2010-2011 Turkcell Süper Lig'i konuşalım. Daha lig başlamadı, transferler ve gelecek sezon hakkındaki tahminlerimizi paylaşabiliriz.
2010-2011 LİG TAHMİNİ:
1. Beşiktaş
2. Galatasaray
3. Fenerbahçe
4. Trabzonspor
5. Ankaragücü
6. Kayserispor
7. Bursaspor
8. Gaziantepspor
9. Gençlerbirliği
10. Eskişehirspor
11. İBB
12. Antalyaspor
13. Kasımpaşaspor
14. Karabükspor
15. Manisaspor
16. Sivasspor
17. Bucaspor
18. Konyaspor
Gol kralı: Milan Baros
Asist Kralı: Ricardo Quaresma
2010-2011 LİG TAHMİNİ:
1. Beşiktaş
2. Galatasaray
3. Fenerbahçe
4. Trabzonspor
5. Ankaragücü
6. Kayserispor
7. Bursaspor
8. Gaziantepspor
9. Gençlerbirliği
10. Eskişehirspor
11. İBB
12. Antalyaspor
13. Kasımpaşaspor
14. Karabükspor
15. Manisaspor
16. Sivasspor
17. Bucaspor
18. Konyaspor
Gol kralı: Milan Baros
Asist Kralı: Ricardo Quaresma

şampiyon şampiyonn fenerbahcee şampıyonn şaka yaptık ibneler bursa şampiyonnn ooooo
1-Beşiktaş
2-Bursaspor
3-Fenerbahce
4-Galatasaray
5-Trabzonspor
6-Eskisehrspor
7-Karabukspor
Quaresmada guiza gibi olmassa cok buyuk şeyler yapabılır beşiktaş adına..

1-Beşiktaş
2-Bursaspor
3-Fenerbahce
4-Galatasaray
5-Trabzonspor
6-Eskisehrspor
7-Karabukspor
Quaresmada guiza gibi olmassa cok buyuk şeyler yapabılır beşiktaş adına..

Küfürleşme olmasın arkadaşlar. Fenerbahçeli bile olsa(
şaka şaka) hepimiz kardeşiz. GS-FB başlığına dönüştürmeyelim lütfen.
Bursa'nın 2. olabileceğini hiç sanmıyorum, büyük düşüş bekliyorum Bursa'dan. Trabzon yine fos çıkacak gibi. Fenerbahçe daha transfer yapmadı ve kadrosu yetersiz. Galatasaray mal zaten. Beşiktaş düzgün transfer yaptı ve şansını yüksek görüyorum.
Eğer bir mallık yapmazsa, Beşiktaş garanti şampiyon olur, tabii GS ve FB adam gibi 1-2 transfer yapmazsa.

Bursa'nın 2. olabileceğini hiç sanmıyorum, büyük düşüş bekliyorum Bursa'dan. Trabzon yine fos çıkacak gibi. Fenerbahçe daha transfer yapmadı ve kadrosu yetersiz. Galatasaray mal zaten. Beşiktaş düzgün transfer yaptı ve şansını yüksek görüyorum.
Eğer bir mallık yapmazsa, Beşiktaş garanti şampiyon olur, tabii GS ve FB adam gibi 1-2 transfer yapmazsa.

Her şey transferde bitseydi Real Madrid son 10 senede 7 ŞL 10SK 8İK 10İKK toplardı ki daha ileriye gidip dünya kupasını bile kaldırırdı.Ben beşiktaşın başarılı olabilcegine inanmıyorum daha dogrusu FB ve GS düzenli bir yapı içine girmeyip onlara bir şampiyonluk daha hediye etmeyecekse işi zor

Normalid yazmış:
Quaresma'yı izledim Vikingur maçında, çok istekli ama hem çalımlarda olsun, hem şutlarında olsun bir tuhaflık, eksiklik var. Şutları kaleyi bulmuyor nedense. Tahminim şu ki Quaresma Vikingur gibi bir rakip karşısında tam motive olamadı, büyük takımlarla(veya lig takımlarımızla) oynarken kendini daha iyi gösterir. Yok göstermezse guiza no 2 olur kalır başınıza.

Bazı futbolcular wardır maçın kaderini değiştirir q7'de onlardan biri 89 dakıka top oynamaz soldan gelen bır topla 90.dakıka maçı bitirir.
Yeni bir takıma gelmiş ne beklıyorsunuz ılk gunden 5 gol atmasınımı ? İnterde barcelonada yedek kaldı dıyorsunuz İnter,Barcelona,Chelsea'da ılk 11 oynayıp 30 yasından genc turkıyeye gelıcek topcu warmı ?
Bana göre baroşla beraber turkıyeye gelen son yıllardaki en büyük yıldız. Ve söyle bir tabir vardır ölüsü yeter.
Beşiktaş Şampıyon Olurmu bılmem ama Schuster sayesınde cok keyıflı bır takım ve guzel futbol ızlıyebılcegımızı garanti ediyorum
Acıklamada Schuster: 3 puan onemlı degıl onemlı olan futboldur 5 atarız 3 yeriz 3 puanı alırız.
Yeni bir takıma gelmiş ne beklıyorsunuz ılk gunden 5 gol atmasınımı ? İnterde barcelonada yedek kaldı dıyorsunuz İnter,Barcelona,Chelsea'da ılk 11 oynayıp 30 yasından genc turkıyeye gelıcek topcu warmı ?
Bana göre baroşla beraber turkıyeye gelen son yıllardaki en büyük yıldız. Ve söyle bir tabir vardır ölüsü yeter.
Beşiktaş Şampıyon Olurmu bılmem ama Schuster sayesınde cok keyıflı bır takım ve guzel futbol ızlıyebılcegımızı garanti ediyorum
Acıklamada Schuster: 3 puan onemlı degıl onemlı olan futboldur 5 atarız 3 yeriz 3 puanı alırız.

1. sayfa (Toplam 8 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |