171 online mi gordum Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar

AdamHaKLiBeyLeR yazmış:
Yazıyı okuyunca aklıma geldi , geçende 30 mavi 6 7 =P= guildi olmayan pk larla ekşın yaptık britte ne maviler =P= lere dalıyor nede =P= ler mavilere nede guildsiz pk lar birine çıkıp foruma yazdık mı hayır.
Kaldıki champ basılır kasan kesilir önce..O kadar adam champ basmaya gidip yolda birbirinimi telef edecek?

Yav arkadaşlar konunun açılma amacı ne siz nereye getirmişsiniz.Nasıl bir servar oldu burası böyle herkez birbirinden nefret eder olmuş.Servarda oynayan adamlar belli zaten.Oynun tadını çıkarın eglenın bırazcık.Kasmayın sakın olun derın nefes alın.Ben sızı sevıroyum bunu bılın yani 

made1 yazmış:
Yahu millet gercekten ben ne dedim siz ne anlatmıssınız. Bu noktada ben dedim Canakkale bugazı siz demisiniz yandı totomun agzı. Kardesler server 120 lerden 170 lere cıktım. İster server kapalı ister cokuk. Kaldıki su admin dondu doneli ben pek forumun ve server ın coktunu gormedim. Simdi oldur yigidi hakkını yeme. 170 kusurlere server cıkmıs ben bunu bilir bunu soylerim. Takılın kardesim. Kim ne yaparsa yapsin. Sizene o bunu yapmıs bu bunu etmis.

@Show No Mercy Bilgi için Teşekkürler
@UrukHai 30 maviden kastın nedir? 2 mavi vardı. 0da guild memberların öylesine takıldığı mavi karakterleri. Pvp turnuvası skill değişikliğinde bulunuyorlardı. Diğer mavilerde düşmanımız ama size dalarken onlarda dalınca haliyle birlik olmuş gibi göründük. Biz 2. tarladan geldik siz 1. tarladaydınız. Ortada siz kaldınız. Mavilerde köprüden gelince arada kaldınız sanırım. Sonrası herkes birbirine attack verdi sonuçta. Neiradaki olayla bu olay çok farklı.
@estergona Korktuğun için Hide mage ile gelip fakeleri kesmeye çalıştın. Bunda başarısız olunca gördüğün herkese haber vermişsin =) Ayrıca Lea ve Black'in selamıda var aynı evdeyiz şuan.
@made1 Seviliosun.
@Autolycus K.bakmayın topicinizi başka yöne saptırdık. Bu yazımızda son olsun Uzatmayalım.
@UrukHai 30 maviden kastın nedir? 2 mavi vardı. 0da guild memberların öylesine takıldığı mavi karakterleri. Pvp turnuvası skill değişikliğinde bulunuyorlardı. Diğer mavilerde düşmanımız ama size dalarken onlarda dalınca haliyle birlik olmuş gibi göründük. Biz 2. tarladan geldik siz 1. tarladaydınız. Ortada siz kaldınız. Mavilerde köprüden gelince arada kaldınız sanırım. Sonrası herkes birbirine attack verdi sonuçta. Neiradaki olayla bu olay çok farklı.
@estergona Korktuğun için Hide mage ile gelip fakeleri kesmeye çalıştın. Bunda başarısız olunca gördüğün herkese haber vermişsin =) Ayrıca Lea ve Black'in selamıda var aynı evdeyiz şuan.
@made1 Seviliosun.
@Autolycus K.bakmayın topicinizi başka yöne saptırdık. Bu yazımızda son olsun Uzatmayalım.

2. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 26 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |