Mageler için 105 110 ps görevleri zorlukları..
Sayfaya git: 1, 2, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Deneyimli Oyuncu

Teşekkür: 5

Durumu: Çevrimdışı

Gloria1907
Deneyimli Oyuncu
Mageler için 105 110  ps görevleri zorlukları.. Konu: Mageler için 105 110 ps görevleri zorlukları..
Alıntıyla Cevap Gönder
Evet arkadaşlar 105 beginner görevler hard görevlerden daha zor oluyor 20 tane acinet lich gorevını yapıyoruz 115 ps veriyor ve 10 dk sürmezken beginner görev ör:karınca öldürme bitane kesemeden ölüyoruz ve tamamlanmaası imkansız oluyor vortex atarak öldügü zmnda kill sayılmıyor ayrıca diger gorevler ıcın spawn skıntısı büyük ör 100 tane lich lord nerde bulup kesicez :) konu ile ilgili page attım saolsun venüs bir düzenleme gelicegini söyledi forumdada konuyu dile getirmek istedim unutulmaması adına warior ile ilgili yapmadıgım için bi skntı varmı bilmiyorum dile getirmek istedim sadece teşekürler iyi oyunlar.

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
06 Eyl 2015 12:49
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Danlanc

Barnabas
Bilge

Teşekkür: 30

Barnabas
Bilge
Mageler için 105 110  ps görevleri zorlukları.. Konu: Yanıt: Mageler için 105 110 ps görevleri zorlukları..
Alıntıyla Cevap Gönder
archerın kasasında 100 lichlord görevi var nerden bulcaz diye kara kara düşünüyordum ii olmuş valla birinin dile getirmesi. Venüsünde başı kalabalık zor valla inş. ilgilenir.

En Yukarı Git
06 Eyl 2015 12:52
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Danlanc

sharphabit
Oyuncu

Teşekkür: 9

sharphabit
Oyuncu
Mageler için 105 110  ps görevleri zorlukları.. Konu: Yanıt: Mageler için 105 110 ps görevleri zorlukları..
Alıntıyla Cevap Gönder
kesinlikle katılıyorum, mage archer vs tümümün öldürme questleri abartı derecede zor 105ler özellikle ayrıca vortexle öldürememek ayrı bir sıkıntı , birde öldürünce otomatik sayılsa yerdeki corpseları bide uğraşmasak ?

En Yukarı Git
06 Eyl 2015 13:02
dalaksiz
Efsane

Teşekkür: 75
Uyarı: 1

dalaksiz
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
100 adet giant spider çıktı bana warriora. Nerden bulcam diyodum, ilshenardaki random spawnda mephitis spawnına denk geldim, zibil gibi giant spider vardı.

Lich lord da birsürü var, marklayıp tek tek gidecek kasacaksınız icon_ciao.gif

Ama şunu da söyleyeyim, bu çoğu yaratığı tamer desteği olmadan öldürmek neredeyse imkansız (balron ancientlich vb)

En Yukarı Git
06 Eyl 2015 13:36
Gloria1907
Deneyimli Oyuncu

Gloria1907
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
dalaksiz yazmış:
100 adet giant spider çıktı bana warriora. Nerden bulcam diyodum, ilshenardaki random spawnda mephitis spawnına denk geldim, zibil gibi giant spider vardı.

Lich lord da birsürü var, marklayıp tek tek gidecek kasacaksınız icon_ciao.gif

Ama şunu da söyleyeyim, bu çoğu yaratığı tamer desteği olmadan öldürmek neredeyse imkansız (balron ancientlich vb)

Giant spiderle lich lordu kıyaslaman oda ilginç Lich Lord bitmiş.

En Yukarı Git
06 Eyl 2015 13:38
Danlanc
Oyuncu

Teşekkür: 2

Danlanc
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Alıntı:
100 lichlord görevi var nerden bulcaz diye kara kara düşünüyordum

aynısı bende var, koydum bankaya duruyor. beginner questleri daha kolay olabilir bence.

En Yukarı Git
06 Eyl 2015 14:45
Hashashin
Deneyimli Oyuncu

Hashashin
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Questlerin dengesiz lduğu bir gerçek amma lakin özellikle 105 görevlerinin kolaylaşmasını veya sayısının alatılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum: Hoş henüz yapılan bir değişiklik de yok zaten :)

Şöyle ki bence kesilecek yaratık sayısının fazla olması mantıklı ama tek başına kesilmesi imkansız olacak kadar zor olmamalı ve en önemlisi spawımın dengesiz olması.

Örneğin 105 warrior ps veren iki görev bodu aldım biri ettin kesme 100 tane( gayet kolay) diğeri ise ant lion (kesilmesi zor değil). Burdaki problem despisede bi dungeon da 10 tane spawmnı varken ettin in tüm dünya hariyasından ant lion un 2 tane :D Bu tarz şeylere bir denge getirilirse güzel olur.

Ama kesinlikle sayı azaltılmamalı ve kolaylaştırılmamalı yada bi anda bissürü spawn da deli gibi atılmasının anlamı yok sadece dengeli olsun.

Yakında 105 ps lerin önemi artıcak ve 110 115 den değerli olucaklar. Bu sebeple elde etmesi de zor olsun 1 günde 1 görev bitecek diye bir kaide yok sonucta.

Sadece begginer bir bod geliyorsa hangi yaratık gelirse gelsin görevi tamamalaması homojen zorlukta olmalı.

En Yukarı Git
06 Eyl 2015 15:20
Gloria1907
Deneyimli Oyuncu

Gloria1907
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
düzenlenmesi için burda dile getirdik zaten venüs unutmasın diye :)

En Yukarı Git
07 Eyl 2015 17:04
Gloria1907
Deneyimli Oyuncu

Gloria1907
Deneyimli Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Bu konuyada bı el atsak sayın venüs.. :)

En Yukarı Git
13 Eyl 2015 22:28
Seramana
Efsane

Teşekkür: 103

Seramana
Efsane
Alıntıyla Cevap Gönder
Party ile kasılabilsin. Party ile öldürülünce görev kağıdı olan kişi ve ya olanlardan bitirmeye en yakınınınki sayılsın. Ancak pet damage olursa sayılmasın. Böylelikle warior mage party teşvik edilip rp bozulmaz ve quest aşırı kolay olmaz.

En Yukarı Git
14 Eyl 2015 2:20

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: 1, 2, Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 16 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız