Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug Sayfaya git: Önceki, 1, 2 |
Yazar
Serverda bi bug vardı bu doğru sayın venüs tespit edip bütün çarları banladı ve paralarda oto olarak silindi. Bugdan eser kalmışmıdır diye sorarsanız illaki ufakta olsa bi eser kalmıştır,ama sorun bug vs değil oyuncu kalitesizliği , karektersizliği aklı hep illegal işlere çalışan real biraz daha para kazanalım diye çalışan karektersiz insanlar olduğu müddetce venüs ne yapsın. Ben niye sabah akşam bod alma bod yapma camp kasma action yapma içindeyim ben bilmiyormuyum npcye ne satabilirim oyunun hangi zaafları var onları kullanabilirim millet lichte 1 saatte 200k kasarken ben 1 saatte 5m kasabiliyim ,insanlar kendini geliştirmediği,bu sahtekarlığı bırakmadığı müddetce bizden bir cacık olmaz.
Haklısınız, bazı arkadaşlar ben okuldayken epey eğlenmişler. Ben de şimdi onların pisliklerini temizlemek için sunucuyu bakıma alıyorum. Geri gidebiliriz, ancak bu kez hatayı düzeltip başlangıç yapacağımızdan şüpheniz olmasın.
Ayrıca bu pisliği yapanları da tanıma fırsatı buldum. Bundan daha büyük bir kazanç olamaz.
İyi oyunlar.
Ayrıca bu pisliği yapanları da tanıma fırsatı buldum. Bundan daha büyük bir kazanç olamaz.
İyi oyunlar.
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): turgutdurgut
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 15 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |