Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug
Sayfaya git: 1, 2, Sonraki

Ultima Online Forum -> İstek ve Şikayet Arşivi

Yazar
Oyuncu

Durumu: Çevrimdışı

Saviano
Oyuncu
Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug Konu: Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug
Alıntıyla Cevap Gönder
aamlar bug bulmus 15 dk bi 100m para atiyorlar lunada :D

bu sefer server cort galiba

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
10 May 2016 10:22
kukumav
Uzman

Teşekkür: 9

kukumav
Uzman
Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug Konu: Yanıt: Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyo
Alıntıyla Cevap Gönder
bankasındaki parayı dagıtıyor bug yok

En Yukarı Git
10 May 2016 10:30
Delteo
Üstad

Teşekkür: 5

Delteo
Üstad
Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug Konu: Yanıt: Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyo
Alıntıyla Cevap Gönder
Selamlar,

Ben bug olduğuna inanmıyorum. 3 aydır yapıyorum bulunamadı,5000 tl kazandım gibi şeyler söylüyor, inandırıcı değil. Kumarda bug var şu an kasıyorum diyor ama kumarhanede hiç oyuncu yok.

Serverin zenginlerinde yüzlerce m para var. Şimdi kastım diyip 10 10 dağıtması bug olduğunu göstermez. Server kapansın diye karalama yapıyor düşüncesindeyim.

En Yukarı Git
10 May 2016 10:34
Synaaa
Oyuncu

Teşekkür: 1

Synaaa
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
Serverda bug var adam dün gece 300m dağıttı markete bakın satılan birşey kalmış mı boş beleş bug yok diye atlamayın o yüzden kimse 300m tak diye ortaya koyamaz. Markettekilerin toplam ederini bilmem ama sadece yerden 150m para çektim dün gece ^^ server geriye alınacaktır ancak o para öyle temizlenir Tabii arada benim kastığım neira boşa gidecek orası ayrı teşekkürler.

En Yukarı Git
10 May 2016 10:36
Synaaa
Oyuncu

Teşekkür: 1

Synaaa
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
kukumav yazmış:
bankasındaki parayı dagıtıyor bug yok

hee ok

En Yukarı Git
10 May 2016 10:36
Saviano
Oyuncu

Saviano
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
aynen öyle server reklami yapiyor bide :D

En Yukarı Git
10 May 2016 10:40
Delteo
Üstad

Delteo
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Synaaa yazmış:
Serverda bug var adam dün gece 300m dağıttı markete bakın satılan birşey kalmış mı boş beleş bug yok diye atlamayın o yüzden kimse 300m tak diye ortaya koyamaz. Markettekilerin toplam ederini bilmem ama sadece yerden 150m para çektim dün gece ^^ server geriye alınacaktır ancak o para öyle temizlenir Tabii arada benim kastığım neira boşa gidecek orası ayrı teşekkürler.

Üslubunu düzelt.

Şimdi de yere ps atıp (marketten çektikleri kıytırık psler) sadece para değil ps bugı var diyorlar. Ona da mı inanalım? Çocukça şeyler bunlar.

Ben bug yoktur demiyorum ama bu elemanların söyledikleri inandırıcı değil. Zengin bir player/guild oyunu bırakıyor ve giderken serverı da karalayarak kapattırmaya çalışıyorlar intibaı uyandı bende.

En Yukarı Git
10 May 2016 10:48
semih001
Oyuncu

semih001
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
serverda 3 4 aydır bug var zaten :D biliniyor bu

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
10 May 2016 11:08
semih001
Oyuncu

semih001
Oyuncu
Alıntıyla Cevap Gönder
ayrıca sınırsız bod da alınıyor razor ile herşey birbirine karısmış

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
10 May 2016 11:11
Delteo
Üstad

Delteo
Üstad
Alıntıyla Cevap Gönder
Zaten bu işi yapan her kimse semih001 nickli hesabın sahibi olduğu için onun bug var demesinin herhangi bir önemi ve anlamı yok.

Neyse, diyeceğimi dedim. Bu konuya daha fazla mesaj atmayacağım. Serverının şerefini savunmak, bug varsa düzeltmek Venus'e düşer.

Herkese iyi oyunlar.

En Yukarı Git
10 May 2016 11:24

Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız Sayfaya git: 1, 2, Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 15 mesaj ]  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız