Hadi gecmis olsun Adamlar 15 dk da 100m para dagitiyor bug Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Ben bug olduğuna inanmıyorum. 3 aydır yapıyorum bulunamadı,5000 tl kazandım gibi şeyler söylüyor, inandırıcı değil. Kumarda bug var şu an kasıyorum diyor ama kumarhanede hiç oyuncu yok.
Serverin zenginlerinde yüzlerce m para var. Şimdi kastım diyip 10 10 dağıtması bug olduğunu göstermez. Server kapansın diye karalama yapıyor düşüncesindeyim.
Ben bug olduğuna inanmıyorum. 3 aydır yapıyorum bulunamadı,5000 tl kazandım gibi şeyler söylüyor, inandırıcı değil. Kumarda bug var şu an kasıyorum diyor ama kumarhanede hiç oyuncu yok.
Serverin zenginlerinde yüzlerce m para var. Şimdi kastım diyip 10 10 dağıtması bug olduğunu göstermez. Server kapansın diye karalama yapıyor düşüncesindeyim.
Serverda bug var adam dün gece 300m dağıttı markete bakın satılan birşey kalmış mı boş beleş bug yok diye atlamayın o yüzden kimse 300m tak diye ortaya koyamaz. Markettekilerin toplam ederini bilmem ama sadece yerden 150m para çektim dün gece ^^ server geriye alınacaktır ancak o para öyle temizlenir Tabii arada benim kastığım neira boşa gidecek orası ayrı teşekkürler.
Synaaa yazmış:
Üslubunu düzelt.
Şimdi de yere ps atıp (marketten çektikleri kıytırık psler) sadece para değil ps bugı var diyorlar. Ona da mı inanalım? Çocukça şeyler bunlar.
Ben bug yoktur demiyorum ama bu elemanların söyledikleri inandırıcı değil. Zengin bir player/guild oyunu bırakıyor ve giderken serverı da karalayarak kapattırmaya çalışıyorlar intibaı uyandı bende.
Zaten bu işi yapan her kimse semih001 nickli hesabın sahibi olduğu için onun bug var demesinin herhangi bir önemi ve anlamı yok.
Neyse, diyeceğimi dedim. Bu konuya daha fazla mesaj atmayacağım. Serverının şerefini savunmak, bug varsa düzeltmek Venus'e düşer.
Herkese iyi oyunlar.
Neyse, diyeceğimi dedim. Bu konuya daha fazla mesaj atmayacağım. Serverının şerefini savunmak, bug varsa düzeltmek Venus'e düşer.
Herkese iyi oyunlar.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 15 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |