120 Disconun Önemi ve Df kullanımı Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
|
Yazar
Arkadaşlar 120 disco kasıyoruz ama o kadarda değerli değil bir anlamı olmalı df belirli saatlerde tek dönüyoruz ve birazcık zorlanıyorum kendi adıma çok bandaj harcıyoruz belirli şansla 120 disco ile odalardaki yaratıklara ve df ye disco atabilellim olsun mu olmasın mı fikirlerinizi merak ediyorum.
Normal şartlar altında 120 disco-music skilleriyle df ye normal bir müzik aletiyle %10 ihtimalle atabilmek gerekiyor zaten. Ancak maalesef uzun yıllardır adminler bunları kapatmış yada başka sürümlerde oynuyoruz.
http://uo.stratics.com/content/skills/bardingdifficulty.php
http://uo.stratics.com/content/skills/bardingdifficulty.php
Kullanılmayı unutulmuş skill olarak bıraktık kenara Discoyu.
Uo straticsde verilen değerlere göre buradada bir uygulama teşkil edilirse çok tatlı olur gibime geliyor.
En azından %5-20 arası atılması mümkün kılınması gerekir. Tabiki kendi düşüncem.
Yetkililer daha iyi bilir..
İyi forumlar
Uo straticsde verilen değerlere göre buradada bir uygulama teşkil edilirse çok tatlı olur gibime geliyor.
En azından %5-20 arası atılması mümkün kılınması gerekir. Tabiki kendi düşüncem.
Yetkililer daha iyi bilir..
İyi forumlar
Onu bunu bırakın arkadaşlar.. Tek kasıyoruz diyorsunuzda.. Hangi saatler arası tek kasabiliyorsunuz enteresan.. Üstelik tek kasıyorum ve sürekli kasıyorum diyen tek kişi de değil :)
Herneyse uzun lafın kısası bu değerler gelirse örnek veriyorum 15dk da kasılan bir df turu 6-7 dk ya düşecek belkide daha az. sadece tek kasan 2 kişi için bu uygulama anlamsız olur. Genelde ortalama gündüz 4-5 kişi akşamları ise 9-10 kişi df kasıyor.
Birde uyanıklık yapmış arkadaşlar belirli bir şansla atalım diye.. Disco skillinde bekleme süresi yok bildiğiniz üzere.. %10 bile şansınız olsa o %10 u yakalamanız max 10 saniye.( Tek kişiyseniz) 2-3 kişiyseniz direk disco yer o yaratık :)
Oynadığınız emek verdiğiniz serverı hırslarınız için kirletmeyin arkadaşlar.
Tekrar diyorum.. Bence gereksiz ve yanlış bir uygulama olur.
Herneyse uzun lafın kısası bu değerler gelirse örnek veriyorum 15dk da kasılan bir df turu 6-7 dk ya düşecek belkide daha az. sadece tek kasan 2 kişi için bu uygulama anlamsız olur. Genelde ortalama gündüz 4-5 kişi akşamları ise 9-10 kişi df kasıyor.
Birde uyanıklık yapmış arkadaşlar belirli bir şansla atalım diye.. Disco skillinde bekleme süresi yok bildiğiniz üzere.. %10 bile şansınız olsa o %10 u yakalamanız max 10 saniye.( Tek kişiyseniz) 2-3 kişiyseniz direk disco yer o yaratık :)
Oynadığınız emek verdiğiniz serverı hırslarınız için kirletmeyin arkadaşlar.
Tekrar diyorum.. Bence gereksiz ve yanlış bir uygulama olur.
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 21 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |